benide ekleyin yapamadım ben
sat 2 eylül
erkek isim emir
9 haziran doğum tarihi inş
aman sağlıklı olsunda varsın 37 de doğsun sen ona dıarda daha güzel bakarsın annesi. Valla az kaldı ve ben biişey yapmadım hayırlısıı bakalım
Blueee naber hemşom nerelerdesin sen
sat 2 eylül
erkek isim emir
9 haziran doğum tarihi inş
yaaa heyecanlanıyorum iyce hiç bişey yok ortada. Havada bozuk yıkasam olmuyor..
badanam var.
Yaparsın daha izne çıkınca takma boşver..
beni de benide ekleyinn
5 eylül sat.
kız=defne
sezeryan 1 haziran
cnm maşallahhhhhh senin oğlan entel zaten diplomat oğlu ya artis biraz:))) asilselam canlarım bugün yine gelebildim çokşükür:)
egecim çok geçmiş olsun, dün hastaneye gittim ben, oğlum 1415 gr olmuşHaftasıyla uyumlu maşallah. Hala oturuyor beyfendi. Ama daha var dedi doktor, 39'a kadar bekleriz dönmesini dedi. 9 mayısta raporum başlıyor inşallah.
Bebişim u şeklinde duruyor genelde. Ayağı kafasıyla yanyanaBi ayağını yüzünün önünde tutuyordu dün, bi bacağını da dizinden kırmış öyle bi enteresan pozisyonda duruyordu valla çok güldüm :)) oğlum zaten 12 haftalıktan belliydi o zamanda yoga yapıyordu
Sen nasılsın nasıl oldun? Eylülcük nasıl?
bakarız demi.. Kız senin daha çok işin vardı ama izne ayrılınca yapçan herhalde.. Ben herşeyi hazırladım artık, kanama falan olunca korkudan.. Sen izne ayrılmadan yapamazsın zaten..
cnm maşallahhhhhh senin oğlan entel zaten diplomat oğlu ya artis biraz:))) asil
bizde iyiyiz şükür hastalık felan anca toparlanıyoruz..
:18::18: Allah korusun bişey olmasında boya bitmeden bişeyi dökemem ortalığa bu hafta sonu yapsalar bende izine çıkınca yıkar ütüler yerleştiririm. Ne yapalım çalışınca kaldı herşey.. Izine çıkmadan yapamazdım annem yapamaz tek başına
ay sen izindesin ne yaptın izin kağıdını aldın mı
fatma can benıde ekle ya ben bır turlu ekleyemedım kendımı da
6 eylul sat dogum 2 hazıran galıba yolcumuz şehzade:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?