2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bızımde ayın 30 una randevumuz ne dıyecek bakalım yıne yuzunu kapamıs parmak emer bır sekılde gormem ınsallah az yuzunu goreyım yaaa kızımn :44:

aman sağlıklı olsunda varsın 37 de doğsun sen ona dıarda daha güzel bakarsın annesi. Valla az kaldı ve ben biişey yapmadım hayırlısıı bakalım

Bakarız demi.. Kız senin daha çok işin vardı ama izne ayrılınca yapçan herhalde.. Ben herşeyi hazırladım artık, kanama falan olunca korkudan.. Sen izne ayrılmadan yapamazsın zaten..

Blueee naber hemşom nerelerdesin sen

selam canlarım bugün yine gelebildim çokşükür:)
egecim çok geçmiş olsun, dün hastaneye gittim ben, oğlum 1415 gr olmuş haftasıyla uyumlu maşallah. hala oturuyor beyfendi. ama daha var dedi doktor, 39'a kadar bekleriz dönmesini dedi. 9 mayısta raporum başlıyor inşallah.
bebişim U şeklinde duruyor genelde. ayağı kafasıyla yanyana bi ayağını yüzünün önünde tutuyordu dün, bi bacağını da dizinden kırmış öyle bi enteresan pozisyonda duruyordu valla çok güldüm :)) oğlum zaten 12 haftalıktan belliydi o zamanda yoga yapıyordu
sen nasılsın nasıl oldun? eylülcük nasıl?

cnm maşallahhhhhh senin oğlan entel zaten diplomat oğlu ya artis biraz:))) asil
bizde iyiyiz şükür hastalık felan anca toparlanıyoruz..

bakarız demi.. Kız senin daha çok işin vardı ama izne ayrılınca yapçan herhalde.. Ben herşeyi hazırladım artık, kanama falan olunca korkudan.. Sen izne ayrılmadan yapamazsın zaten..

:18::18: Allah korusun bişey olmasında boya bitmeden bişeyi dökemem ortalığa bu hafta sonu yapsalar bende izine çıkınca yıkar ütüler yerleştiririm. Ne yapalım çalışınca kaldı herşey.. Izine çıkmadan yapamazdım annem yapamaz tek başına

bosver bacım yaparsın ben evdeyımde ne olyo yapamadım hıc bıseee

kızlar bişey sorcam: bebeklerinizin kıyafetlerini yıkarken 30 derecede mi yıkadınız? yada yarım saatlik kısa proğramda falan mı yıkadınız??

fatma can benıde ekle ya ben bır turlu ekleyemedım kendımı da
6 eylul sat dogum 2 hazıran galıba yolcumuz şehzade:))

ekledim cnım ismi belli değil mi şehzadenin... kızlar sizler ekleyemezsniz bunu ben kendim yaptım excel de bende kayıtlı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…