2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizimde guyaaa odamız geldı ama bır turlu yapamadım yerlestıremedım hıc bıseyı

Yaparsınız yavaş yavaş, boşverin. yıkama işi falan 1-2 günlük zaten... Boya badana da çok sürmez Ege annen var o halleder herşeyi merak etme sen.. Bak bana doktor yat dedi, daha anam kıçını kaldırıpta gelemedi, k.valdemde geldi kahvaltı etti, kahvaltı sofrasını da bırakıp gitti.. Çok yardımcı oldular sağolsunlar..

yaaaa ben bişi merak ettim 33. haftam doldu.. bebişin kafası 36 haftalık görünüo.. kız bu 3 hafta sora gelmesin 39 hafta oldum ben die

öyküm geçen gün hastaneye giderken eşimle ablama diyorum halime binlerce şükür ne çekenler var dedim. senden bahsettim biraz. hem küçük çocuğu var hem bi ton hastalık çekiyo tansiyon şeker vs. anneside kayınvalideside gelip ilgilenmiyomuş dedim ablam çok üzüldü izmirdeyse ben gidiyim bakıyım çocuğuna bari diyo :)

arkadaşlar benim göğüs uçlarım çok fena oldu.zaten gençkızlığımdaa öyleydi.böle kabuk kabuk sarımsı bazen kopuyo.ama acı yada akıntı yok.
sizinde bölemi çevremdekilerim memişlerine baktım benimki gibi değill

Blue maaşallah kuzucuğuna herşey yolunda çok sevindim zmane çocukları kendilewrini yormuyorlarki doğum kanalına girelim çaqba gösterelim diye onlarda diyo teknoloji var otuduğumuz yerden doğursunlar :))))))))))))

Ay canım benim Allah razı olsun ablandan... Neyseki eşim yardımcı oldu onun da elinden pek iş gelmez ama söyleyince yapıyor sağolsun... Benim kızımda yemek ister, iki gün kahvaltı ettik dışardan falan söyledik, bana diyor ki cimcime anne yemek yapsanda yesek.. Kaç gündür içimiz kurudu... Yemek olmadan olmuyor yani.. Bende sadece yemekle falan uğraşıyorum zaten, bişi yapmamaya çalışıyorum.. Annemde hasta anlıyorum ama kendi hastalanda ortalığı ayağa kaldırır..

aldım canım cuma günü, burdaki doktordan aldım.
hadi hayırlısı:)))

kızlar bişey sorcam: Bebeklerinizin kıyafetlerini yıkarken 30 derecede mi yıkadınız? Yada yarım saatlik kısa proğramda falan mı yıkadınız??
valla kısa programda 30-35 de yıka yeter. Hırpalamaya gerek yok tozu gitsin yeter.

ay maşallah yani gerçekten pes. Annende neden böyle yapıyor benimki hasta olsa kalkar gelir. Yapı meselesi ne yapcan

yaaaa ben bişi merak ettim 33. Haftam doldu.. Bebişin kafası 36 haftalık görünüo.. Kız bu 3 hafta sora gelmesin 39 hafta oldum ben die

erken doğum diyoruz biz buna allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…