bizimde guyaaa odamız geldı ama bır turlu yapamadım yerlestıremedım hıc bıseyı
ekledim senide....
ekledim cnım ismi belli değil mi şehzadenin... kızlar sizler ekleyemezsniz bunu ben kendim yaptım excel de bende kayıtlı bu
aldım canım cuma günü, burdaki doktordan aldım.
canımcım alp ege inşallah
yaaaa ben bişi merak ettim 33. haftam doldu.. bebişin kafası 36 haftalık görünüo.. kız bu 3 hafta sora gelmesin 39 hafta oldum ben die
Yaparsınız yavaş yavaş, boşverin. yıkama işi falan 1-2 günlük zaten... Boya badana da çok sürmez Ege annen var o halleder herşeyi merak etme sen.. Bak bana doktor yat dedi, daha anam kıçını kaldırıpta gelemedi, k.valdemde geldi kahvaltı etti, kahvaltı sofrasını da bırakıp gitti..Çok yardımcı oldular sağolsunlar..
boyumuz 42 cm.. göbekte haftayla uyumlu ama kafa kocaman yazık kıyamammm :)
yaaaa ben bişi merak ettim 33. haftam doldu.. bebişin kafası 36 haftalık görünüo.. kız bu 3 hafta sora gelmesin 39 hafta oldum ben die
kızlar bişey sorcam: bebeklerinizin kıyafetlerini yıkarken 30 derecede mi yıkadınız? yada yarım saatlik kısa proğramda falan mı yıkadınız??
selam canlarım bugün yine gelebildim çokşükür:)
egecim çok geçmiş olsun, dün hastaneye gittim ben, oğlum 1415 gr olmuşhaftasıyla uyumlu maşallah. hala oturuyor beyfendi. ama daha var dedi doktor, 39'a kadar bekleriz dönmesini dedi. 9 mayısta raporum başlıyor inşallah.
bebişim U şeklinde duruyor genelde. ayağı kafasıyla yanyanabi ayağını yüzünün önünde tutuyordu dün, bi bacağını da dizinden kırmış öyle bi enteresan pozisyonda duruyordu valla çok güldüm :)) oğlum zaten 12 haftalıktan belliydi o zamanda yoga yapıyordu
sen nasılsın nasıl oldun? eylülcük nasıl?
..........................................................
öyküm geçen gün hastaneye giderken eşimle ablama diyorum halime binlerce şükür ne çekenler var dedim. senden bahsettim biraz. hem küçük çocuğu var hem bi ton hastalık çekiyo tansiyon şeker vs. anneside kayınvalideside gelip ilgilenmiyomuş dedim ablam çok üzüldü izmirdeyse ben gidiyim bakıyım çocuğuna bari diyo :)
elıne saglık teyzesı ınsallah hepımızınkını ıyı ıyı masallah dengelı gıdıyo kız erkek sayısı masallah bu lısteyı nerden takıp edıcez seker
hadi hayırlısı:)))aldım canım cuma günü, burdaki doktordan aldım.
valla kısa programda 30-35 de yıka yeter. Hırpalamaya gerek yok tozu gitsin yeter.kızlar bişey sorcam: Bebeklerinizin kıyafetlerini yıkarken 30 derecede mi yıkadınız? Yada yarım saatlik kısa proğramda falan mı yıkadınız??
ay maşallah yani gerçekten pes. Annende neden böyle yapıyor benimki hasta olsa kalkar gelir. Yapı meselesi ne yapcanyaparsınız yavaş yavaş, boşverin. Yıkama işi falan 1-2 günlük zaten... Boya badana da çok sürmez ege annen var o halleder herşeyi merak etme sen.. Bak bana doktor yat dedi, daha anam kıçını kaldırıpta gelemedi, k.valdemde geldi kahvaltı etti, kahvaltı sofrasını da bırakıp gitti..çok yardımcı oldular sağolsunlar..
yaaaa ben bişi merak ettim 33. Haftam doldu.. Bebişin kafası 36 haftalık görünüo.. Kız bu 3 hafta sora gelmesin 39 hafta oldum ben die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?