canım ben elde yıkama programında yıkadım hepsini, 30 derecelik bir program... dalinin bebek deterjanını kullandım, yumuşatıcı kullanmadım...kızlar bişey sorcam: bebeklerinizin kıyafetlerini yıkarken 30 derecede mi yıkadınız? yada yarım saatlik kısa proğramda falan mı yıkadınız??
Yaparsınız yavaş yavaş, boşverin. yıkama işi falan 1-2 günlük zaten... Boya badana da çok sürmez Ege annen var o halleder herşeyi merak etme sen.. Bak bana doktor yat dedi, daha anam kıçını kaldırıpta gelemedi, k.valdemde geldi kahvaltı etti, kahvaltı sofrasını da bırakıp gitti..Çok yardımcı oldular sağolsunlar..
..........................................................
boyumuz 42 cm.. göbekte haftayla uyumlu ama kafa kocaman yazık kıyamammm :)
hadi hayırlısı:)))
valla kısa programda 30-35 de yıka yeter. Hırpalamaya gerek yok tozu gitsin yeter.
ay maşallah yani gerçekten pes. Annende neden böyle yapıyor benimki hasta olsa kalkar gelir. Yapı meselesi ne yapcan
erken doğum diyoruz biz buna allah korusun
yaaa heyecanlanıyorum iyce hiç bişey yok ortada. Havada bozuk yıkasam olmuyor..
badanam var.
hepsini elimde yıkadım valla
canım ben elde yıkama programında yıkadım hepsini, 30 derecelik bir program... dalinin bebek deterjanını kullandım, yumuşatıcı kullanmadım...
kayınvaliden çok hoşmuş
cnm yaa aman boşver onlarıda böyle kabul et .. Allah kimseye muhtaç etmesin boşver..yani babamı bırakamıyor, falan filan bi dolu bahane var aslında ama ben olsam iki elim kanda olsa gelir en azından birgün görür giderim..
ege hiç panik yapma canım ya üç günde halledersin herşeyi annende yardım eder
öykümm kaderdaşım gel yaaa ben sana bakarım vallaha... anlıyorum seni tontişim benim
ya bebek deterjanı ne kadar da olsa kimyasal kızlar, onu kullanırım bende ama belki bir 6 aylık falan olsun sonra.. Sabun tozu sonuçta alkali olduğu için daha mahsum geliyor bana.. Yani işinize karışmak istemem ama, yumuşatıcı da olmasa daha iyi olmaz mı..
Canım benim k.valde zaten tipinin tek örneği..
He valla kız biz aynı şehirde olsak baya iyi destek olurduk birbirimize dimi.. Bizim ailelerden fayda yok bize arkadaşım..
cnm yaa aman boşver onlarıda böyle kabul et .. Allah kimseye muhtaç etmesin boşver..
valla stres oldum ya korkuyorum:)) inşallah normal herşey yolunda olur..
Zaten kimseden de kolay kolay yardım istemem, ölsem ölüyorum demem,biz bize yetiyoruz eşimle sağolsun kızımda anlayışlı zaten.. Ama benim anlamadığım bizden neden onlar hasta olunca evi barkı bırakıp, çoluğumuzu çocuğumuzu perişan edip onlara bakmamızı bekliyorlar anlamıyorum.. Benim annem 5 kez ameliyat oldu , olunca da bir naz bir niyaz burumuzdan getirir.. Ben 3 hafta evinde kaldım ona baktım kızım 3 yaşındaydı, o benimçocuğumdan rahatsız oldu.. Çocuğumu da evde bırakıp gidip ona bakçaktım herhalde... Evde de benim 19 yaşında kardeşim var o nedense prenses ona kıyıp ta iş yaptırmaz.. Biz ablamla yazık kül kedisi gibi koşturur dururuz.. Neyse ya ben de ne doluyum... Boşver dediğin gibi herkes aynı değil..
öyküm sıvı deterjanlar çok güzel yapıyor ama bende kararsız kaldım eylülde sabun tozuyla yıkamıştım gayet güzeldi. Sen ne ile yıkadın..
hee tabi canım vallaha ii olurdu... süper olurdu ayyy... bize kocalardan başka hayır yok
uff midem yanıyo ıhlamur içsem mi ki...
kız benim ana da daha nerde dogum edcen nasıl olcak vs hiç bi haltı sormadı kadın..bugün aradım dişi ni çektirmiş bi ton onu anlattı
yaaa bende bundan sora yeiklerime dikkat edicem baharat ve yağlı yiceklerden uzak durucam bi de mayalı şeylerden tabi.. midem çok fenaaaa naneli şeker yiyorum.. leblebi kalmamış evde
Ya bebek deterjanı ne kadar da olsa kimyasal kızlar, onu kullanırım bende ama belki bir 6 aylık falan olsun sonra.. Sabun tozu sonuçta alkali olduğu için daha mahsum geliyor bana.. Yani işinize karışmak istemem ama, yumuşatıcı da olmasa daha iyi olmaz mı..
Canım benim k.valde zaten tipinin tek örneği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?