2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorcam: bebeklerinizin kıyafetlerini yıkarken 30 derecede mi yıkadınız? yada yarım saatlik kısa proğramda falan mı yıkadınız??
canım ben elde yıkama programında yıkadım hepsini, 30 derecelik bir program... dalinin bebek deterjanını kullandım, yumuşatıcı kullanmadım...

kayınvaliden çok hoşmuş

boyumuz 42 cm.. göbekte haftayla uyumlu ama kafa kocaman yazık kıyamammm :)

Yani babamı bırakamıyor, falan filan bi dolu bahane var aslında ama ben olsam iki elim kanda olsa gelir en azından birgün görür giderim..

öykümm kaderdaşım gel yaaa ben sana bakarım vallaha... anlıyorum seni tontişim benim

canım ben elde yıkama programında yıkadım hepsini, 30 derecelik bir program... dalinin bebek deterjanını kullandım, yumuşatıcı kullanmadım...

kayınvaliden çok hoşmuş

Ya bebek deterjanı ne kadar da olsa kimyasal kızlar, onu kullanırım bende ama belki bir 6 aylık falan olsun sonra.. Sabun tozu sonuçta alkali olduğu için daha mahsum geliyor bana.. Yani işinize karışmak istemem ama, yumuşatıcı da olmasa daha iyi olmaz mı..

Canım benim k.valde zaten tipinin tek örneği..

yani babamı bırakamıyor, falan filan bi dolu bahane var aslında ama ben olsam iki elim kanda olsa gelir en azından birgün görür giderim..
cnm yaa aman boşver onlarıda böyle kabul et .. Allah kimseye muhtaç etmesin boşver..

ege hiç panik yapma canım ya üç günde halledersin herşeyi annende yardım eder

valla stres oldum ya korkuyorum:)) inşallah normal herşey yolunda olur..

öyküm sıvı deterjanlar çok güzel yapıyor ama bende kararsız kaldım eylülde sabun tozuyla yıkamıştım gayet güzeldi. Sen ne ile yıkadın..

He valla kız biz aynı şehirde olsak baya iyi destek olurduk birbirimize dimi.. Bizim ailelerden fayda yok bize arkadaşım..

hee tabi canım vallaha ii olurdu... süper olurdu ayyy... bize kocalardan başka hayır yok
uff midem yanıyo ıhlamur içsem mi ki...

kız benim ana da daha nerde dogum edcen nasıl olcak vs hiç bi haltı sormadı kadın..bugün aradım dişi ni çektirmiş bi ton onu anlattı

saolun kızlar...yumuşatıcı kullanmayım mı? offf ne kadar kararsız kaldım yaa, ütüleyince yumuşuyomu peki?? sert olmaz dimi??

yaaa bende bundan sora yeiklerime dikkat edicem baharat ve yağlı yiceklerden uzak durucam bi de mayalı şeylerden tabi.. midem çok fenaaaa naneli şeker yiyorum.. leblebi kalmamış evde

cnm yaa aman boşver onlarıda böyle kabul et .. Allah kimseye muhtaç etmesin boşver..

valla stres oldum ya korkuyorum:)) inşallah normal herşey yolunda olur..

Zaten kimseden de kolay kolay yardım istemem, ölsem ölüyorum demem,biz bize yetiyoruz eşimle sağolsun kızımda anlayışlı zaten.. Ama benim anlamadığım bizden neden onlar hasta olunca evi barkı bırakıp, çoluğumuzu çocuğumuzu perişan edip onlara bakmamızı bekliyorlar anlamıyorum.. Benim annem 5 kez ameliyat oldu , olunca da bir naz bir niyaz burumuzdan getirir.. Ben 3 hafta evinde kaldım ona baktım kızım 3 yaşındaydı, o benimçocuğumdan rahatsız oldu.. Çocuğumu da evde bırakıp gidip ona bakçaktım herhalde... Evde de benim 19 yaşında kardeşim var o nedense prenses ona kıyıp ta iş yaptırmaz.. Biz ablamla yazık kül kedisi gibi koşturur dururuz.. Neyse ya ben de ne doluyum... Boşver dediğin gibi herkes aynı değil..

burda bi arkadaş karı kloca işde hafta sonu pikniğe gidelimdiye sözleştk kocası dmeiş işde böle havada gitmesek mi vs hilmi valla demiş tufanda çıksa selde akşa fatmayı pikniğe götürecem kaç aylardır sayıklıyo

öyküüüüüüüüüümmm gel yanıma kız

öyküm sıvı deterjanlar çok güzel yapıyor ama bende kararsız kaldım eylülde sabun tozuyla yıkamıştım gayet güzeldi. Sen ne ile yıkadın..

Ben dalinin sabun tozunu aldım..Onunla yıkadım.. Ya ne kadarda olsa deterjan deterjandır bence.. Yumuşatıcıya bile gerek yok..

He işte bende buna hastayım seni dinlemezler onların derdi her zaman çok önemlidir..

yaaa bende bundan sora yeiklerime dikkat edicem baharat ve yağlı yiceklerden uzak durucam bi de mayalı şeylerden tabi.. midem çok fenaaaa naneli şeker yiyorum.. leblebi kalmamış evde

Valla dikkat et canım, mide yanması çok pis bişey.. Bana özellikle mayalı şeyler çok dokunur.. Bu arada soğuk sütte çok iyi geliyor..

canım ben de çok kararsız kaldım sabun tozu mu alsam acaba diye, dalan roxy diye bişi vardı o ilgimi çekti hatta nerdeyse onu alacaktım. ama bsabuntozu iyi durulanmıyor diyenler olmuştu o yüzden almadım. ama belki alırım bundan sonra. yumuşatıcıyı ben kendi kıyafetlerimizde bile cüz'i miktarda kullanıp iki kere duruluyorum zaten, bebeğimin kıyafetlerine kullanmadım.
ayrıca anneler kayınvalideler bazen enteresan davranışlar içerisinde olabiliyorlar, biraz bizim zamanımızda hamileyken ne işler yapardık düşüncesi de var sanırım. o nedenle eşimden yardım alabiliyorsam alıyorum onlara teklif etmiyorum pek. ama doğum sonrası ihtiyacım olacak tabi, o zaman gelirler ikisi de inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…