2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kız çok uzak sen gel buraya, hemide İstanbul da doğum yaptırırım sana kız...

ne ii olurdu kız vallaha : benimde ablam istanbulda oda sağolsun çok ilgilidir insan bi der buraya gel ben bakayım sana burda her imkan var vs vs diye gidcek de yokda davet de yok zaten amaaaaaaaaaaaan saldım çayıtra

valla ben ilk çocuğumdada sabun tozu kullandım, gayette güzel durulanıyor.. Çok abartılı koymamak lazım.. Zaten azcık yıkansa yeter onların pisliğinden nolcak.. Ama ilk etapta tenleri çok hassas oluyor, ilk zamanlar sabun tozu alırız sonra da deterjana alışırlar zaten bence..

ne ii olurdu kız vallaha : benimde ablam istanbulda oda sağolsun çok ilgilidir insan bi der buraya gel ben bakayım sana burda her imkan var vs vs diye gidcek de yokda davet de yok zaten amaaaaaaaaaaaan saldım çayıtra

He gel valla ablanı çatlatırız, sen teklif etmedin bende arkadaşta doğurdum dersin.

yaaa bende bundan sora yeiklerime dikkat edicem baharat ve yağlı yiceklerden uzak durucam bi de mayalı şeylerden tabi.. midem çok fenaaaa naneli şeker yiyorum.. leblebi kalmamış evde

bana doktor rennie yada talcid verdi günde 3 defa içebilirsin falan diye. Bi zararı yok öle bişi kullan istersen. hemen kesiyo yanmayı. ben yoksa mide yanmasından yemek yiyemiyorum..

He gel valla ablanı çatlatırız, sen teklif etmedin bende arkadaşta doğurdum dersin.

heheheh süper olur kız ararmışım ben dogurdum ama istanbuldayım dumur olur karı önceden şişlide oturuyordu da şimi taşındı söledi nerde oturdugunu ama unuttum yaa edirneye yakın bi yerdeymiş

ufff şurdaki karıların elinde ayna kaş almalarına ifrit oluyorum

heheheh süper olur kız ararmışım ben dogurdum ama istanbuldayım dumur olur karı önceden şişlide oturuyordu da şimi taşındı söledi nerde oturdugunu ama unuttum yaa edirneye yakın bi yerdeymiş

valla çok süper olurdu ya.. Karşıda ablan demek ki.. Biz Anadolu yakasındayız.. Benim bir arkadaşımda Beylikdüzü tarafında oturuyor resmen onlara gidersek eğer şehirlerarası yolculuk yapmış gibi oluyoruz.. Bir uçtan bir uca.. Çok büyük ya İstanbul

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bis geldikkkkkkkkkk

31 haftalığız 2231 grmmmm 45 cmmm

yehhuuu

Neyse kızlar benimm kız gelcelk onun da bugün doktor kontrolü var hazırlanayım bari.. Size iyi akşamlar arkadaşlar.. Beni özleyin anacım ...byeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…