öyküüüüüüüüüümmm gel yanıma kız
Kız çok uzak sen gel buraya, hemide İstanbul da doğum yaptırırım sana kız...
canım ben de çok kararsız kaldım sabun tozu mu alsam acaba diye, dalan roxy diye bişi vardı o ilgimi çekti hatta nerdeyse onu alacaktım. ama bsabuntozu iyi durulanmıyor diyenler olmuştu o yüzden almadım. ama belki alırım bundan sonra. yumuşatıcıyı ben kendi kıyafetlerimizde bile cüz'i miktarda kullanıp iki kere duruluyorum zaten, bebeğimin kıyafetlerine kullanmadım.
ayrıca anneler kayınvalideler bazen enteresan davranışlar içerisinde olabiliyorlar, biraz bizim zamanımızda hamileyken ne işler yapardık düşüncesi de var sanırım. o nedenle eşimden yardım alabiliyorsam alıyorum onlara teklif etmiyorum pek. ama doğum sonrası ihtiyacım olacak tabi, o zaman gelirler ikisi de inşallah...
ne ii olurdu kız vallaha :benimde ablam istanbulda oda sağolsun çok ilgilidir insan bi der buraya gel ben bakayım sana burda her imkan var vs vs diye gidcek de yokda davet de yok zaten amaaaaaaaaaaaan saldım çayıtra
yaaa bende bundan sora yeiklerime dikkat edicem baharat ve yağlı yiceklerden uzak durucam bi de mayalı şeylerden tabi.. midem çok fenaaaa naneli şeker yiyorum.. leblebi kalmamış evde
He gel valla ablanı çatlatırız, sen teklif etmedin bende arkadaşta doğurdum dersin.
ufff şurdaki karıların elinde ayna kaş almalarına ifrit oluyorum
heheheh süper olur kızararmışım ben dogurdum ama istanbuldayım dumur olur karı önceden şişlide oturuyordu da şimi taşındı söledi nerde oturdugunu ama unuttum yaa edirneye yakın bi yerdeymiş
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbis geldikkkkkkkkkk
31 haftalığız 2231 grmmmm 45 cmmm
yehhuuu
yerim ben goccumu beeeeeeeeeeee kımın damadı dunur sevındım bu habere darısı bana benımde ayın 30 una msallah msallah damadımaaaaaaaaaaaaa
yehhuuu
yehhuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?