Oyyy maşallah benimkiyle aynı kilosu ama benimki seninkinden baya büyük... Maşallah kuzuna canım... Nazar değmesin..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbis geldikkkkkkkkkk
31 haftalığız 2231 grmmmm 45 cmmm
yehhuuu
ey Maşallahhhhh
yerım ben onun totosunu ayyyy masallah bak bıde 2000 olsa dıodun kurban olsun annesı onaaa
oy maşallah, tosuncuk olmuş
ooo daha neleryuuhh işyerinde elinde ayna kaş mı alıyolar!!ağdada yapsınlar bari
valla çok süper olurdu ya.. Karşıda ablan demek ki.. Biz Anadolu yakasındayız.. Benim bir arkadaşımda Beylikdüzü tarafında oturuyor resmen onlara gidersek eğer şehirlerarası yolculuk yapmış gibi oluyoruz.. Bir uçtan bir uca.. Çok büyük ya İstanbul
sağol canımmeee sizde ne var ne yok?
EGE geçmiş olsunnn canım kontrole gittin mi sen ?
yehhuuu
yehhuuu
sağol canım valla hep sütlerin sayesinde süt için kızlar çok yarıyor...mervee masallahhh cnm allah nazarlardan sklaısn ne guzzel bakmıssın bebıse
maaşallhabak kocaman olmuş boyuda güzel gözün aydın canım
sağol canım benim yaamaşallah maşallah 41 kere maşallah bebısımıze..
merve kendıne derken benımkı cıkacak anca 1900 ben bıse yıyemıom kı
yehhuuu
kızlar bebek sekerının usutune kart bastırıyorum ne yazdırayım ustune bı fıkır verın catlayacam hosgeldın aramıza oglummu yazdırayım ne olsun
offfffffffffffffffff yaaa ben nıye hııııc doymuyormmmmmmmmmmmm
ben korkuyorum ıste acılma olunca bebegın gelısımını gerılıyormus bakalım 30 unda ne dıcek ya uzulecem yada sevınecem
Eşim '' Kuzey Bebek
Aramıza Hoş Geldin
....05.2011 diye yazdı ve bilgisayarda bekletiyor tarih belli olunca tarihleri yazıp basacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?