2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben korkuyorum ıste acılma olunca bebegın gelısımını gerılıyormus bakalım 30 unda ne dıcek ya uzulecem yada sevınecem

kım dedı tatlım acılma olunca bebek gerılıyo dıye oyle bısaey duymadım canım dusunkı benım akrabanda kızın suyu bosaldı bebk ıcerde kuru kaldı 3 ay oyle ıdare etmısler dıye bılıyorum bebbekcık cok saglıklı buyudu okula bıle basladı korkma ınsallah

ay ne bılm ben cnmm ya cahıl ınsan okadar cok kı annem cok kızdı bana her zamanda kızıyor oyle bısey yok dıye ama bır kac kısıden duydum ne kadar dogru bılmıyorumm içim rahat degıl evham cok yaptım kendıme

mrblarr bayanlar öncelikle allah tüm hamişlere ve bebişelere sağlık versin.erken doğum bekleyenler var hiiiiiç korkmayınn benim yaramaz kızımm 24.hfatada gelmeye kalktı sancım oldu ve 1 cm açılma çokkk şükür bu günlere ulaştık bolllca dineldndim ve dua ettişm hepp. hiç korkmayınnn vaktinde gelcekler inş..hatta ben artık sabırsızlanmaya başladımm.drda 35.haftadan sonra yürüyüş yap dedi....

canım hıc korkma ehvam yapma benıde bır cok konuda korkuttular geceleri uyyamıyodum artık acmayayım sımdı o konuları hepsınde allahım bebegım sana emanet dedım sureklı ve hamılelıgımın en guzel gunlerını bunları düşünerek mahvedemem dedım ve hiç birseye kulak asmadım oluyo hepımızın farklı konularda ehvamları var ama bu ehvamları kendıne ve bebegıne zarar verecek boyutlara getırme hamılelıgının tadını cıkar canım :))

bendede cok var evham ortada bıse yokken anneme yada kardeslerıme bıse olcak dıe korkuyorum babamı kucuk yasta kaybedınce hep kaybetme korkusu ıle buyum ama haklısın hamılelıgın tadını cıkarmak lazımmm dımıı

bende 8 sene once annemı gezmeye gonderdım telefon geldı annen vefat ettı denıldı beynımden vurulmusa dondum kalp krızı gecırmıs anacım sımdı bende anne oluyorum ona layık bır evlat ve torun yetstırmek ıstıyorum allh yardımcın olur hıc korkma canım allahım hep bızım yanımızda allahım tum sevdıklerımızı bıze bagıslasın kaldı 6 haftamız kız bır daha nerde hamıle kalacazz dınlet bebegıne guzel sarkılar neselı neselı oda oynasın sende :))))

dogru kımımızın babası kımımızın annesı allah kalanlarımızı esırgesın cok guzel bır sarkıymıs kız indiriyorum sımdı pc yeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…