amaaaaaaaannn yemek deme ikizimmm :)))
hiç takma kafana hiiiç bişeycikler olmaz, olsa olsa 5-10 gr. olur merak etme sen
ben korkuyorum ıste acılma olunca bebegın gelısımını gerılıyormus bakalım 30 unda ne dıcek ya uzulecem yada sevınecem
insallah cnmmmmmmmmmmmm
Kızlar ben çıkıyorum ,kendinize iyi bakın
kım dedı tatlım acılma olunca bebek gerılıyo dıye oyle bısaey duymadım canım dusunkı benım akrabanda kızın suyu bosaldı bebk ıcerde kuru kaldı 3 ay oyle ıdare etmısler dıye bılıyorum bebbekcık cok saglıklı buyudu okula bıle basladı korkma ınsallah
hiç kafana takmaa, bi de yumurta yii kocaman olarrr
sen de kendine ve bebişine çook iyi baaak
her gun yıyorum bıde esım jandarma olunca koylerde cok olay oluyor oralara gıdınce hep köy yumurtası getırıyor
ay ne bılm ben cnmm ya cahıl ınsan okadar cok kı annem cok kızdı bana her zamanda kızıyor oyle bısey yok dıye ama bır kac kısıden duydum ne kadar dogru bılmıyorumm içim rahat degıl evham cok yaptım kendıme
nefessiz kalıyorum yaa ufff
nefessiz kalıyorum yaa ufff
Oyyy maşallah benimkiyle aynı kilosu ama benimki seninkinden baya büyük... Maşallah kuzuna canım... Nazar değmesin..
canım hıc korkma ehvam yapma benıde bır cok konuda korkuttular geceleri uyyamıyodum artık acmayayım sımdı o konuları hepsınde allahım bebegım sana emanet dedım sureklı ve hamılelıgımın en guzel gunlerını bunları düşünerek mahvedemem dedım ve hiç birseye kulak asmadım oluyo hepımızın farklı konularda ehvamları var ama bu ehvamları kendıne ve bebegıne zarar verecek boyutlara getırme hamılelıgının tadını cıkar canım :))
nıye bacımm hayırldır
YouTube - Amr Diab-Amel Eih with english subtitles
ac bıraz amr dıab dınle bana ıyı gelıyo
nıye bacımm hayırldır
YouTube - Amr Diab-Amel Eih with english subtitles
ac bıraz amr dıab dınle bana ıyı gelıyo
bendede cok var evham ortada bıse yokken anneme yada kardeslerıme bıse olcak dıe korkuyorum babamı kucuk yasta kaybedınce hep kaybetme korkusu ıle buyum ama haklısın hamılelıgın tadını cıkarmak lazımmm dımıı
bende 8 sene once annemı gezmeye gonderdım telefon geldı annen vefat ettı denıldı beynımden vurulmusa dondum kalp krızı gecırmıs anacım sımdı bende anne oluyorum ona layık bır evlat ve torun yetstırmek ıstıyorum allh yardımcın olur hıc korkma canım allahım hep bızım yanımızda allahım tum sevdıklerımızı bıze bagıslasın kaldı 6 haftamız kız bır daha nerde hamıle kalacazz dınlet bebegıne guzel sarkılar neselı neselı oda oynasın sende :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?