2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

süper kalkım kıvırdım bile biraz yavaş yavaş tabi şimdi gidip cicişlerimizi giyelim kociş geliyo hava yağmurlu ama mağzaları dolaşıcaz bakalım ne beyenicez bizim şehzadeye buarada bu evimden taşına bilirim bu hafta yeni bir ev işler yoğunlaşıcak ama olsun küçük bir ev istiyorum artık yanımda yaşayanlarıda postalayınca çekirdek aile olucaz kocamla

YouTube - Amr Diab-Amel Eih with english subtitles

slm kızlar ben doktordan geldim 2450 gr mış oğlum 35 haftalık gösterdi bilenler vardır doktorumu değiştirmeye kalktım iyikide gitmişim valla yarım saat ultrasonda muayene etti süperdi ya çok iyi ilgilendi ama bizi korkuttu preklampsi şüphesi var tansiyonum15 çıktı 1 hafta takibde olucak ya canım çok sıkıldı eğer çıkarsa erken doğum olacakmış ya Allah korusun çok korktum ama çıkmaz inş bence çıkmıycak dua ettinizi biliyorum ama gene de dua istiyorum kızlar benm durum bu diğer doktora kalsaydım 37 haftalıkda çağıracaktı ya manyak karı

allah yardımcın olsun canım ınsallah sorunsuz bır sekılde zamanında dogum yaparsın

BİŞ İOLMAZ aLLAHIN İZNİYLEE

bız mayıs sonu dokulecez sanırımmmm

bebeklerımıze ve sevdıklerımıze nazar degmemesı ıcın dogumda ve dogumdan sonrada gunluk okuyalım
allahım bizi pis nefisli insanlardan uzak tutsun

(Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin)(( Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım)) tavizini, sabah akşam 3 defa okunup kendine veya hastaya üflenirse, nazardan, cin, şeytan ve hayvanların zararından korur.

7 FATİHA SURESİ
7 AYET-EL KÜRSİ
7 KAFİRUN
7 İHLAS
7 FELAK
7 NAS
Allah’ın bereketli ismiyle; Allah’ım şunun gözünün keskinliğini ve tesirini gider ve zararını tamamen çürütüp yok et. Vereceği ve verdiği zararı önle ve tamamen tesirsiz hale getir ve yok et AMİN…

KUM BİİZNİLLAHİ TEÂLA((ALLAH’IN İZNİYLE KALK))

Son düzenleme:
arkadaslar benım pek dını konularda bılgım yok sımdı dogumdan sonra bızım kanamaız oluyo ya bız dua edebılırmıyızkı surelerı fılan okuya bılırmıyızkı gunahı varmı

allah korusun yaa..hep mi tansiyonun yüksek cıkıyodu..benim de gecen hafta stresten 15e fırlamıştı..belki o günden kaynaklanıyordur..3 hafta daha dayansın bişey olmaz..allah korusun..

ben geldimm tekrar.fatma sen bilirsin cnm ama bence lsiteyi doğum sırasına göre bak..biz sevgiliyken eşim askerdedi geltezekre diye bi stieye takılıyodum.böyle gelecekleri zamanı sıra halinde yapmıştık kim önde diye daha bi anlaşılır iyi olmuştu.
sende bende öyle yap.
benide eklersen sevinirm sat 18 eylül doğum tarihi 25 haziran kız ama adı yok hala

kıslar ben de dr umu değiştireceğim demiştim sabah öğlen ani bi kararla burada başka bi dr a gittim hiiçç menun kalmadım çocuk çok büyümüş herşey flu görünüyor dedi işte organlarına bakmadı doğru düzgün suyun azalmış dedi çok tehlikeli dedi işi bırak yat evde dedi eşim kireçlenmiş(!) sigara mı içiyosun diye sordu içmiyorum tabi ki de şekerden yada tansiyon yüksekliğinden olurmuş benim bi ara tansiyon hep yüksekti ya uff canım sıkıldı benim kendi işim nasıl bırakayım ben işimi ben gördüklerinin doğruluğundan bile şüpheleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…