2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

BEKLENEN DOGUM TARİHİNE GÖRE Mİ :d ONUN İÇİN YARIN UGRAŞABLİRİM.. EKLİYİM SENİE UNUTMADAN AMA

arıyorum seni..ofiste misin??öff öldürcek bizi bu doktorlar..

off bu doktorlarda korkutmakta birebir ya.bende abimin işyerindeyim başka iş olsa bende rapor alır giderdim ama kendinin olunca bırakılmıyorda..çocuk çok büyümüş derken ne kadar olmuşki cnm

ayy canım ya bu doktorlardan çektiimiz nedir ama ben iyiki değiştirmişim çok memnun kaldım ama başka sorunlar çıktı ya en az 3-4 hafta daha sabretsin bebişler

çoraplarımı giyemiyorum artık kocaman bir göbüşten hareketlerim en aza indi

Ben ne yapayım,
çorap giyemiyorum,
ayak tırnağımı kesemiyorum,
banyoya tek başıma giremiyorum, küvetin boyu çok yüksek, korkuyorum kayıp düşücem diye.
oramı hiç temizleyemiyorum, çok zor oluyor...
ayakkabımı giyemiyorum...

Kociş de yardım edeceğine karşıma geçip kıs kıs gülüyooo, sen bu hallere düşecek kadın mıydın diye...

evettttt gelddiiiii 2500 olmus yaklasmıs yanı 2500 e boyda 45 cm mıs tosununm

Anammmm, maşallah....
Kız ben ona dün dediydim ama bliyon mu, ister misin 2500 falan olsun diye...Hatun yok, 1900 olsa razıyım diyordu.....
Tosunum benim yaa...Burak bey iyi beslenmiş maşallah..Ay çok sevindim, darısı benim minnoş kızıma inşallah...
boyu da uzun olacak herhalde burak beyin...Allah nazardan saklasın...

masalah tam net kılosu 2231 mıs yaklasmıs yanı 2500 boyda cok ıyı bende dıyorum kuzu yaaa 30 unda gıdıcezzz bakalım kac gelecek

valla ben de öyleyim..yogayı da bıraktım ordaki kızların moralini bozmamak için..iyice agırlaştım..yataktan zor kalkıyorum...tartıdada en son 10 kiloyu görünce bıraktım tartılmayı...allah sonumuzu hayır etsin..

böle bişey paylaştığın için teşekkürler Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…