ben geldimm tekrar.fatma sen bilirsin cnm ama bence lsiteyi doğum sırasına göre bak..biz sevgiliyken eşim askerdedi geltezekre diye bi stieye takılıyodum.böyle gelecekleri zamanı sıra halinde yapmıştık kim önde diye daha bi anlaşılır iyi olmuştu.
sende bende öyle yap.
benide eklersen sevinirm sat 18 eylül doğum tarihi 25 haziran kız ama adı yok hala
delimavi döndün mü turgutreise..hava soguktu ben de eve döndüm hemen..
kıslar ben de dr umu değiştireceğim demiştim sabah öğlen ani bi kararla burada başka bi dr a gittim hiiçç menun kalmadım çocuk çok büyümüş herşey flu görünüyor dedi işte organlarına bakmadı doğru düzgün suyun azalmış dedi çok tehlikeli dedi işi bırak yat evde dedi eşim kireçlenmiş(!) sigara mı içiyosun diye sordu içmiyorum tabi ki de şekerden yada tansiyon yüksekliğinden olurmuş benim bi ara tansiyon hep yüksekti ya uff canım sıkıldı benim kendi işim nasıl bırakayım ben işimi ben gördüklerinin doğruluğundan bile şüpheleniyorum
BEKLENEN DOGUM TARİHİNE GÖRE Mİ :d ONUN İÇİN YARIN UGRAŞABLİRİM.. EKLİYİM SENİE UNUTMADAN AMA
arıyorum seni..ofiste misin??öff öldürcek bizi bu doktorlar..
kıslar ben de dr umu değiştireceğim demiştim sabah öğlen ani bi kararla burada başka bi dr a gittim hiiçç menun kalmadım çocuk çok büyümüş herşey flu görünüyor dedi işte organlarına bakmadı doğru düzgün suyun azalmış dedi çok tehlikeli dedi işi bırak yat evde dedi eşim kireçlenmiş(!) sigara mı içiyosun diye sordu içmiyorum tabi ki de şekerden yada tansiyon yüksekliğinden olurmuş benim bi ara tansiyon hep yüksekti ya uff canım sıkıldı benim kendi işim nasıl bırakayım ben işimi ben gördüklerinin doğruluğundan bile şüpheleniyorum
allah korusun yaa..hep mi tansiyonun yüksek cıkıyodu..benim de gecen hafta stresten 15e fırlamıştı..belki o günden kaynaklanıyordur..3 hafta daha dayansın bişey olmaz..allah korusun..
ya daha önce tansiyonum ölçülmemiştiki hiç evet canım ya bakalım artık
hadi ya biz her kontrole gittgimizde ölcüyolar..sen devamlı ölctür canım bundan sonra..allah korusun yaa dikkat et kendine cok yorma..
çoraplarımı giyemiyorum artık kocaman bir göbüşten hareketlerim en aza indi
sağol canım inşş hem bende hem de diğer hamilelerde bişey çıkmaz bakalım
Biz geldik kızlar....
Merve doktordan geldi mi ??
evettttt gelddiiiii2500 olmus yaklasmıs yanı 2500 e boyda 45 cm mıs tosununm
Anammmm, maşallah....
Kız ben ona dün dediydim ama bliyon mu, ister misin 2500 falan olsun diye...Hatun yok, 1900 olsa razıyım diyordu.....
Tosunum benim yaa...Burak bey iyi beslenmiş maşallah..Ay çok sevindim, darısı benim minnoş kızıma inşallah...
boyu da uzun olacak herhalde burak beyin...Allah nazardan saklasın...
Ben ne yapayım,
çorap giyemiyorum,
ayak tırnağımı kesemiyorum,
banyoya tek başıma giremiyorum, küvetin boyu çok yüksek, korkuyorum kayıp düşücem diye.
oramı hiç temizleyemiyorum, çok zor oluyor...
ayakkabımı giyemiyorum...
Kociş de yardım edeceğine karşıma geçip kıs kıs gülüyooo, sen bu hallere düşecek kadın mıydın diye...
böle bişey paylaştığın için teşekkürler Allah razı olsunbebeklerımıze ve sevdıklerımıze nazar degmemesı ıcın dogumda ve dogumdan sonrada gunluk okuyalım
allahım bizi pis nefisli insanlardan uzak tutsun
(Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin)(( Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım)) tavizini, sabah akşam 3 defa okunup kendine veya hastaya üflenirse, nazardan, cin, şeytan ve hayvanların zararından korur.
7 FATİHA SURESİ
7 AYET-EL KÜRSİ
7 KAFİRUN
7 İHLAS
7 FELAK
7 NAS
Allah’ın bereketli ismiyle; Allah’ım şunun gözünün keskinliğini ve tesirini gider ve zararını tamamen çürütüp yok et. Vereceği ve verdiği zararı önle ve tamamen tesirsiz hale getir ve yok et AMİN…
KUM BİİZNİLLAHİ TEÂLA((ALLAH’IN İZNİYLE KALK))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?