2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kıskandım benim kızım 31 haftada 1750 darısı ayın 6 sında benimde kızıma inş ama erkek çocukları daha iri oluyomuş galiba

masalah tam net kılosu 2231 mıs yaklasmıs yanı 2500 boyda cok ıyı bende dıyorum kuzu yaaa 30 unda gıdıcezzz bakalım kac gelecek

Ya sağlıklı sıhhatli olsunlar da, kilo hiç önemli değil bebek...Bak benimki gerilerden giderken yakaladı gününü...Rabbim önce sağlık sıhhat versin hepimizi bebelerine...Zayıf olsalar da biz doğunca besleriz onları...

Sen yine iyisin, ben 14 kkilo aldım ya, boy da yok...Gülüyorum ağlanacak halime....

selam herkese
herkesler nasıl bakalım?
kocaman oldu benim karnım sizinkide büyük mü çok?
çok zorluyo beni oğlanın peşinde koşarken
zor oluyo ya artık
en hareketli zamanları oğlumun

valla banyomu kocam yaptırıyo çoğunlukla tüy problemim hiç yok varsada sayılı 30 tel bile değil ondan şanslıyım ama yok hiç bişey yapamıyorum eğilemiyorm zaten

araştırmalarım sonucunda istanbuldaki en iyi doktorlardan biri Rıza Madazlı, izmirde de Namık Demir..özellikle riskli gebeliklerde cok başarılılar..kimsenin ihtiyacı olmasın tabi de bi yakınınız falan ihtiyacı olur bilginiz olsun kızlar...

bende oyle nefesım gıdıyor bır bulasık makınasını bıle zor yerlestırıyorumm ayakkabımı gıyerken bas asagı dusecem gıbı gelıyor esım tutuyor kolumdan yemek yerken tıkanıyorummm sofrayı toplamak ıstemıyor elımızı yuzumu yıkayıp hemen yataga kosasım gelıyorrr anca bıraz cay ıcınce kendıme gelıyorum açık lımonlu cay ıyı gelıyor ne olcak bu halım hıc bılmıyorumm :26:

Son düzenleme:
inşallah çıkmaz canım... bebişe de maşallah...

o nasıl doktormuş ya felaket tellalı gibi bence eski doktoruna git yine ya da başka bir doktora için rahatlasın.

Ben kıskandım benim kızım 31 haftada 1750 darısı ayın 6 sında benimde kızıma inş ama erkek çocukları daha iri oluyomuş galiba

Bizim kızlar aynı seninle ...
Benimki de 30+5 de 1770 gr.dı...Ama erkekler daha iri oluyo derler ya, doğru...
Ya sağlıklı sıhhatli olsunlar da...Hem çok kocaman olursa nasıl çıkacak ordan, bi de o sorun var...

hay allahım ya yoktur bişey telaş yapma ..
Içine sinmediğse başka dr daha git.

Bodrum göünaydın kızlar sabah söyledi allah dualarımız kabul etti efeyi bizlere bağışladı.. Allah birdaha yaşatmasın.. çok sevindim...

kuzunun dedigi gibi kilo hiç önemli degil..haftasına uysun yeter..benimkine de danacık diyodu doktor hep yaa..megersem oglumun bagırsak tıkanıklıgından midesi şişmiş..o yüzden önce sıhhatli olsunlar..haftalarına uysunlar yeter...kafasının karnının boyunun hepsinin uyumlu olması cok önemli..

Bizim kızlar aynı seninle ...
Benimki de 30+5 de 1770 gr.dı...Ama erkekler daha iri oluyo derler ya, doğru...
Ya sağlıklı sıhhatli olsunlar da...Hem çok kocaman olursa nasıl çıkacak ordan, bi de o sorun var...

Öyle tabi çıkışı kolay olur bari sonra bakar büyütürüm ben onu sağlıkla vaktinde doğsunlarda kilo okadar önemli deil

valla banyomu kocam yaptırıyo çoğunlukla tüy problemim hiç yok varsada sayılı 30 tel bile değil ondan şanslıyım ama yok hiç bişey yapamıyorum eğilemiyorm zaten

Ay benim herifim öyle şeylere karışmaz...
Geçen gün ayak tırnağımı kesmeye uğraşıyorum, yarım saatte çıkamadım banyodan, gelmiş ne yapıyorsun diyor...Tırnakla savaş dedim...Az kaldı annen gelecek, gelince keser dedi gitti içeriye...
Gerçi ben de kes falan demiyorum da, yapmaz yani....Banyoda sırtımı bile keselemez...Hele böyle göbekliyken, kesinlikle gelmez yanıma...

off bu doktorlarda korkutmakta birebir ya.bende abimin işyerindeyim başka iş olsa bende rapor alır giderdim ama kendinin olunca bırakılmıyorda..çocuk çok büyümüş derken ne kadar olmuşki cnm
24 26 yada 28 haftalarda gitmem gerekiyormuş canım suyum az olduğundan flu görünüyormuş böbreklerine bakarmısınız die sordum konsantrsayonumu bozma dedi ayy saysam birsürü dangalakça şey
ya daha önce tansiyonum ölçülmemiştiki hiç evet canım ya bakalım artık

canım ihmal etme sabah akşam ölçtür çok önemli

Bodrum canım 12 mayıs en erken 10:15e randevu verdiler aman kırk saat dil döktüm sorma ama aldım:))

Canım inş sağlıkla büyüyecek senin de kuzun hepimiz çok dua ettik sonucun temiz çıkmış çok sevindim moralini bozma herşey yolunda gidecek inş

52 kılodan 70 se cıktım felaket yıyorum 75 le kapatırsam sezonu dua edıcem

ben hala araba kullanıyorum doktorum arabada doguracan dıyor:))))))))) her yerım agrısada onu kullanınca hıc bır yerım agrımıyo sankı esım fıtır fıtır dolasırken bıseyın yok eve gelınce oram buram dıyıp duruyosun artık ınanasımgelmıyo dıyo ama dısarda agrımıyo eve gelınce agrıyo ne yapayım

Beni gören Allah kurtarsın bacım, doğum çok yakın herhalde diyor artık...

ya 30+4teyim ama son ayımda bu kadardı karnım oğlanda
kilo almadım hiç ben, hatta kilo verdim
bulantılarım çok oldu ve hiç oturamadım yatamadım haktanımın peşinde koşmaktan
65 kiloyla hamile kaldım şimdi 62yim
ama karnım bi dünya yutmuşum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…