Anammmm, maşallah....
Kız ben ona dün dediydim ama bliyon mu, ister misin 2500 falan olsun diye...Hatun yok, 1900 olsa razıyım diyordu.....
Tosunum benim yaa...Burak bey iyi beslenmiş maşallah..Ay çok sevindim, darısı benim minnoş kızıma inşallah...
boyu da uzun olacak herhalde burak beyin...Allah nazardan saklasın...
masalah tam net kılosu 2231 mıs yaklasmıs yanı 2500 boyda cok ıyı bende dıyorum kuzu yaaa 30 unda gıdıcezzz bakalım kac gelecek
valla ben de öyleyim..yogayı da bıraktım ordaki kızların moralini bozmamak için..iyice agırlaştım..yataktan zor kalkıyorum...tartıdada en son 10 kiloyu görünce bıraktım tartılmayı...allah sonumuzu hayır etsin..
Ben ne yapayım,
çorap giyemiyorum,
ayak tırnağımı kesemiyorum,
banyoya tek başıma giremiyorum, küvetin boyu çok yüksek, korkuyorum kayıp düşücem diye.
oramı hiç temizleyemiyorum, çok zor oluyor...
ayakkabımı giyemiyorum...
Kociş de yardım edeceğine karşıma geçip kıs kıs gülüyooo, sen bu hallere düşecek kadın mıydın diye...
böle bişey paylaştığın için teşekkürler Allah razı olsun
valla ben de öyleyim..yogayı da bıraktım ordaki kızların moralini bozmamak için..iyice agırlaştım..yataktan zor kalkıyorum...tartıdada en son 10 kiloyu görünce bıraktım tartılmayı...allah sonumuzu hayır etsin..
inşallah çıkmaz canım... bebişe de maşallah...slm kızlar ben doktordan geldim 2450 gr mış oğlum 35 haftalık gösterdibilenler vardır doktorumu değiştirmeye kalktım iyikide gitmişim valla yarım saat ultrasonda muayene etti süperdi ya çok iyi ilgilendi ama bizi korkuttu preklampsi şüphesi var tansiyonum15 çıktı 1 hafta takibde olucak ya canım çok sıkıldı eğer çıkarsa erken doğum olacakmış ya Allah korusun çok korktum ama çıkmaz inş bence çıkmıycak dua ettinizi biliyorum ama gene de dua istiyorum kızlar benm durum bu diğer doktora kalsaydım 37 haftalıkda çağıracaktı ya manyak karı
kıslar ben de dr umu değiştireceğim demiştim sabah öğlen ani bi kararla burada başka bi dr a gittim hiiçç menun kalmadım çocuk çok büyümüş herşey flu görünüyor dedi işte organlarına bakmadı doğru düzgün suyun azalmış dedi çok tehlikeli dedi işi bırak yat evde dedi eşim kireçlenmiş(!) sigara mı içiyosun diye sordu içmiyorum tabi ki de şekerden yada tansiyon yüksekliğinden olurmuş benim bi ara tansiyon hep yüksekti ya uff canım sıkıldı benim kendi işim nasıl bırakayım ben işimi ben gördüklerinin doğruluğundan bile şüpheleniyorum
Ben kıskandımbenim kızım 31 haftada 1750 darısı ayın 6 sında benimde kızıma inş ama erkek çocukları daha iri oluyomuş galiba
selam herkese
herkesler nasıl bakalım?
kocaman oldu benim karnım sizinkide büyük mü çok?
çok zorluyo beni oğlanın peşinde koşarken
zor oluyo ya artık
en hareketli zamanları oğlumun
kıslar ben de dr umu değiştireceğim demiştim sabah öğlen ani bi kararla burada başka bi dr a gittim hiiçç menun kalmadım çocuk çok büyümüş herşey flu görünüyor dedi işte organlarına bakmadı doğru düzgün suyun azalmış dedi çok tehlikeli dedi işi bırak yat evde dedi eşim kireçlenmiş(!) sigara mı içiyosun diye sordu içmiyorum tabi ki de şekerden yada tansiyon yüksekliğinden olurmuş benim bi ara tansiyon hep yüksekti ya uff canım sıkıldı benim kendi işim nasıl bırakayım ben işimi ben gördüklerinin doğruluğundan bile şüpheleniyorum
Ben kıskandımbenim kızım 31 haftada 1750 darısı ayın 6 sında benimde kızıma inş ama erkek çocukları daha iri oluyomuş galiba
Bizim kızlar aynı seninle ...
Benimki de 30+5 de 1770 gr.dı...Ama erkekler daha iri oluyo derler ya, doğru...
Ya sağlıklı sıhhatli olsunlar da...Hem çok kocaman olursa nasıl çıkacak ordan, bi de o sorun var...
valla banyomu kocam yaptırıyo çoğunlukla tüy problemim hiç yok varsada sayılı 30 tel bile değil ondan şanslıyım ama yok hiç bişey yapamıyorum eğilemiyorm zaten
Beni gören Allah kurtarsın bacım, doğum çok yakın herhalde diyor artık...
24 26 yada 28 haftalarda gitmem gerekiyormuş canım suyum az olduğundan flu görünüyormuş böbreklerine bakarmısınız die sordum konsantrsayonumu bozma dedi ayy saysam birsürü dangalakça şeyoff bu doktorlarda korkutmakta birebir ya.bende abimin işyerindeyim başka iş olsa bende rapor alır giderdim ama kendinin olunca bırakılmıyorda..çocuk çok büyümüş derken ne kadar olmuşki cnm
ya daha önce tansiyonum ölçülmemiştiki hiç evet canım ya bakalım artık
kuzunun dedigi gibi kilo hiç önemli degil..haftasına uysun yeter..benimkine de danacık diyodu doktor hep yaa..megersem oglumun bagırsak tıkanıklıgından midesi şişmiş..o yüzden önce sıhhatli olsunlar..haftalarına uysunlar yeter...kafasının karnının boyunun hepsinin uyumlu olması cok önemli..
bende oyle nefesım gıdıyor bır bulasık makınasını bıle zor yerlestırıyorumm ayakkabımı gıyerken bas asagı dusecem gıbı gelıyor esım tutuyor kolumdan yemek yerken tıkanıyorummm sofrayı toplamak ıstemıyor elımızı yuzumu yıkayıp hemen yataga kosasım gelıyorrr anca bıraz cay ıcınce kendıme gelıyorum açık lımonlu cay ıyı gelıyor ne olcak bu halım hıc bılmıyorumm :26:
Beni gören Allah kurtarsın bacım, doğum çok yakın herhalde diyor artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?