inşallah çıkmaz canım... bebişe de maşallah...
o nasıl doktormuş ya felaket tellalı gibibence eski doktoruna git yine ya da başka bir doktora için rahatlasın.
hay allahım ya yoktur bişey telaş yapma ..
Içine sinmediğse başka dr daha git.
Bodrum göünaydın kızlar sabah söyledi allah dualarımız kabul etti efeyi bizlere bağışladı.. Allah birdaha yaşatmasın.. çok sevindim...
24 26 yada 28 haftalarda gitmem gerekiyormuş canım suyum az olduğundan flu görünüyormuş böbreklerine bakarmısınız die sordum konsantrsayonumu bozma dedi ayy saysam birsürü dangalakça şey
canım ihmal etme sabah akşam ölçtür çok önemli
Bodrum canım 12 mayıs en erken 10:15e randevu verdiler aman kırk saat dil döktüm sorma ama aldım:))
ya 30+4teyim ama son ayımda bu kadardı karnım oğlanda
kilo almadım hiç ben, hatta kilo verdim
bulantılarım çok oldu ve hiç oturamadım yatamadım haktanımın peşinde koşmaktan
65 kiloyla hamile kaldım şimdi 62yim
ama karnım bi dünya yutmuşum gibi
Ay benim herifim öyle şeylere karışmaz...
Geçen gün ayak tırnağımı kesmeye uğraşıyorum, yarım saatte çıkamadım banyodan, gelmiş ne yapıyorsun diyor...Tırnakla savaş dedim...Az kaldı annen gelecek, gelince keser dedi gitti içeriye...
Gerçi ben de kes falan demiyorum da, yapmaz yani....Banyoda sırtımı bile keselemez...Hele böyle göbekliyken, kesinlikle gelmez yanıma...
öyle yapıcam canım namık hocaya aldım randevu mayısın 12sinehay allahım ya yoktur bişey telaş yapma ..
Içine sinmediğse başka dr daha git.
Bodrum göünaydın kızlar sabah söyledi allah dualarımız kabul etti efeyi bizlere bağışladı.. Allah birdaha yaşatmasın.. çok sevindim...
öyle gerçekten bugüne kadar kime gittiysen ona git diyorlar resmen hepsi vukuatlı kime güveneceğimi bilemez oldumAyy, ben delimaviyle volveronun mesajlarını görmemişim....
volveron inşallah düzelir tansiyonun, geçmiş olsun, bebiş de maşallah kocaman olmuş..
Delimavi sende içine sinmediyse bi doktora daha görün canım yaa, sonradan doktor değiştirince pek ilgilenmiyorlar gerçekten de...
canım benim cok saol dualarınız için hepinize ayrı ayrı zaten cok teşekkür ediyorum..yaptıgınız her dua size geri dönsün inşlahh..cok iyisiniz..daha henuz bişey belli degil Egecim ya ..sadece cocugumun başka kromozomsal bi sorunu olmadıgı ortaya cıkmış oldu..kordondan kan almışlardı işte o normal cıktı bide kistik fibroz geni taşımıyomuşuz onu ekarte etmiş oldu doktor..bundan sonrası hala daha teshis edilemedi 2-3 hastalıktan süpheleniyo işte doktor..hepsi birbirinden beter sorma ama en azından ameliyatlarla düzelebilcek şeyler..allahtan mucize bekliyorum işte bakalım..cok cok teşşekür ederim..allah herkesin cocuguna saglık shıhat versin..saolun destekleriniz için..
Bayanlar konuya dan diye giriyorum kusura bakmayın hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inş. bebişlerinizi
Bi şey soracaktım ben, Esra Erol'u izleyenleriniz varsa farketmiştir bir hamilenin göğüsleri bu kadar büyür mü gerçekten? Yoksa herkeste farklı mı olur? Maşallah kafam kadar olmuş kızın göğüsleri dayanamayıp soruyorum kusura bakmayın nolur muhabbetinizi böldüysem :26::26:
canım benim cok saol dualarınız için hepinize ayrı ayrı zaten cok teşekkür ediyorum..yaptıgınız her dua size geri dönsün inşlahh..cok iyisiniz..daha henuz bişey belli degil Egecim ya ..sadece cocugumun başka kromozomsal bi sorunu olmadıgı ortaya cıkmış oldu..kordondan kan almışlardı işte o normal cıktı bide kistik fibroz geni taşımıyomuşuz onu ekarte etmiş oldu doktor..bundan sonrası hala daha teshis edilemedi 2-3 hastalıktan süpheleniyo işte doktor..hepsi birbirinden beter sorma ama en azından ameliyatlarla düzelebilcek şeyler..allahtan mucize bekliyorum işte bakalım..cok cok teşşekür ederim..allah herkesin cocuguna saglık shıhat versin..saolun destekleriniz için..
Sen soru sorunca konsantrasyonu mu bozuluyormuş doktorun...Ne biçimmiş o öyle yaaa....
bende oyle nefesım gıdıyor bır bulasık makınasını bıle zor yerlestırıyorumm ayakkabımı gıyerken bas asagı dusecem gıbı gelıyor esım tutuyor kolumdan yemek yerken tıkanıyorummm sofrayı toplamak ıstemıyor elımızı yuzumu yıkayıp hemen yataga kosasım gelıyorrr anca bıraz cay ıcınce kendıme gelıyorum açık lımonlu cay ıyı gelıyor ne olcak bu halım hıc bılmıyorumm :26:
24 26 yada 28 haftalarda gitmem gerekiyormuş canım suyum az olduğundan flu görünüyormuş böbreklerine bakarmısınız die sordum konsantrsayonumu bozma dedi ayy saysam birsürü dangalakça şey
canım ihmal etme sabah akşam ölçtür çok önemli
Bodrum canım 12 mayıs en erken 10:15e randevu verdiler aman kırk saat dil döktüm sorma ama aldım:))
Canım inş sağlıkla büyüyecek senin de kuzun hepimiz çok dua ettik sonucun temiz çıkmış çok sevindim moralini bozma herşey yolunda gidecek inş
canım benim cok saol dualarınız için hepinize ayrı ayrı zaten cok teşekkür ediyorum..yaptıgınız her dua size geri dönsün inşlahh..cok iyisiniz..daha henuz bişey belli degil egecim ya ..sadece cocugumun başka kromozomsal bi sorunu olmadıgı ortaya cıkmış oldu..kordondan kan almışlardı işte o normal cıktı bide kistik fibroz geni taşımıyomuşuz onu ekarte etmiş oldu doktor..bundan sonrası hala daha teshis edilemedi 2-3 hastalıktan süpheleniyo işte doktor..hepsi birbirinden beter sorma ama en azından ameliyatlarla düzelebilcek şeyler..allahtan mucize bekliyorum işte bakalım..cok cok teşşekür ederim..allah herkesin cocuguna saglık shıhat versin..saolun destekleriniz için..
:26::26::26::26::26: bızeene herkesın gogsunden cnmmm kımı buyur kımı kalır gebelık bu buyur tabıkı bunu nıye merak ettın bu kadar ki nıye kusura bakalımm oyle sey olurmu meraktır bu yani
aynen ben de öyleyim bi tembellik bi tembellik..ben de aynen cay içiyorum hoşuma gidiyor o kendime getiriyo beni..cok ilginc nolduk biz böle yaa...
aaa hadi bakalım..öff nekadar uzun zamana vermişler yaaa..neyse işte gitmişken izmire ona gidersin..hiç başka doktorla kafanı yorma..Namıkcıgımdan daha iyisi yok izmirde
amin canım yaaa...allah hepimizin bebeklerini bize bagışlasın..
Sen soru sorunca konsantrasyonu mu bozuluyormuş doktorun...Ne biçimmiş o öyle yaaa....
bayanlar konuya dan diye giriyorum kusura bakmayın hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inş. Bebişlerinizi
Bi şey soracaktım ben, esra erol'u izleyenleriniz varsa farketmiştir bir hamilenin göğüsleri bu kadar büyür mü gerçekten? Yoksa herkeste farklı mı olur? Maşallah kafam kadar olmuş kızın göğüsleri dayanamayıp soruyorum kusura bakmayın nolur muhabbetinizi böldüysem :26::26:
Garip geldi de ondan merak ettim yakınımda hiç hamile görmedim de o yüzden hiç denk gelmedi bu kadar değişim teşekkürler
Bugün doktorum aradı beni...
Nasılsın iyi misin, bi terslik var mı diye...Yok dedim...Bi doktorun numarasını verdi, acil bişey olursa bu doktoru arıyorsun diye, beni anlatmış, kızımı da...Biraz problemli bi bebekti başta, şimdi iyi ama 2 hafta yokum, ters bi durum olursa ilgilen diye...Ciğer açıcı iğne yapılmasını mutlaka söyledi...Doktor unutursa sen unutma dedi...
Ben de dedim, sen doğurmucan dedin ya sana güveniyorum...Güldü, ben de öykü hanıma güveniyorum da, sen yine de doktorun numarasını kaydet dedi...
Bi kez daha takdir ettim civanımı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?