2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah çıkmaz canım... bebişe de maşallah...

o nasıl doktormuş ya felaket tellalı gibi bence eski doktoruna git yine ya da başka bir doktora için rahatlasın.

Ayy, ben delimaviyle volveronun mesajlarını görmemişim....
volveron inşallah düzelir tansiyonun, geçmiş olsun, bebiş de maşallah kocaman olmuş..
Delimavi sende içine sinmediyse bi doktora daha görün canım yaa, sonradan doktor değiştirince pek ilgilenmiyorlar gerçekten de...

canım benim cok saol dualarınız için hepinize ayrı ayrı zaten cok teşekkür ediyorum..yaptıgınız her dua size geri dönsün inşlahh..cok iyisiniz..daha henuz bişey belli degil Egecim ya ..sadece cocugumun başka kromozomsal bi sorunu olmadıgı ortaya cıkmış oldu..kordondan kan almışlardı işte o normal cıktı bide kistik fibroz geni taşımıyomuşuz onu ekarte etmiş oldu doktor..bundan sonrası hala daha teshis edilemedi 2-3 hastalıktan süpheleniyo işte doktor..hepsi birbirinden beter sorma ama en azından ameliyatlarla düzelebilcek şeyler..allahtan mucize bekliyorum işte bakalım..cok cok teşşekür ederim..allah herkesin cocuguna saglık shıhat versin..saolun destekleriniz için..

Sen soru sorunca konsantrasyonu mu bozuluyormuş doktorun...Ne biçimmiş o öyle yaaa....

ayyy yok yaaa evde benimle kalan eşimin abisi var vurdum duymaz kör ayvaz herşeyi benden bekliyo içtiği bardağı bilie kaldırmıyooo bazen gebertesim geliyooo eşim geçen gün resti çekti yemek falan hazırlamıcak karnı acıkan gider mutfaktan alır yer şua halinle iş bekliyosun dedi hemen babasını arayıp anlatmış oda kocama bir sürü laf söledi kayınvalidemin olmaması çok kötü

Bayanlar konuya dan diye giriyorum kusura bakmayın hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inş. bebişlerinizi
Bi şey soracaktım ben, Esra Erol'u izleyenleriniz varsa farketmiştir bir hamilenin göğüsleri bu kadar büyür mü gerçekten? Yoksa herkeste farklı mı olur? Maşallah kafam kadar olmuş kızın göğüsleri dayanamayıp soruyorum kusura bakmayın nolur muhabbetinizi böldüysem :26::26:

öyle yapıcam canım namık hocaya aldım randevu mayısın 12sine
öyle gerçekten bugüne kadar kime gittiysen ona git diyorlar resmen hepsi vukuatlı kime güveneceğimi bilemez oldum

canım çok sevindim efenin iyi olmasına
inşallah diğer sonuçlarda iyi çıkar
allah hiç bir anayı babayı evladıyla sınamasın
evlatlarımızı bize bağışlasın

:26::26::26::26::26: bızeene herkesın gogsunden cnmmm kımı buyur kımı kalır gebelık bu buyur tabıkı bunu nıye merak ettın bu kadar ki nıye kusura bakalımm oyle sey olurmu meraktır bu yani

Son düzenleme:

inşallah hiçbiri çıkmaz canım.. çıkarsa da biraz erken başlyacak mücadeleye Efe'cik. sonunda iyi olsun da önemli olan o.. her zaman dualarımdasın..

Bugün doktorum aradı beni...
Nasılsın iyi misin, bi terslik var mı diye...Yok dedim...Bi doktorun numarasını verdi, acil bişey olursa bu doktoru arıyorsun diye, beni anlatmış, kızımı da...Biraz problemli bi bebekti başta, şimdi iyi ama 2 hafta yokum, ters bi durum olursa ilgilen diye...Ciğer açıcı iğne yapılmasını mutlaka söyledi...Doktor unutursa sen unutma dedi...
Ben de dedim, sen doğurmucan dedin ya sana güveniyorum...Güldü, ben de öykü hanıma güveniyorum da, sen yine de doktorun numarasını kaydet dedi...
Bi kez daha takdir ettim civanımı....

aynen ben de öyleyim bi tembellik bi tembellik..ben de aynen cay içiyorum hoşuma gidiyor o kendime getiriyo beni..cok ilginc nolduk biz böle yaa...

aaa hadi bakalım..öff nekadar uzun zamana vermişler yaaa..neyse işte gitmişken izmire ona gidersin..hiç başka doktorla kafanı yorma..Namıkcıgımdan daha iyisi yok izmirde

Canım inş sağlıkla büyüyecek senin de kuzun hepimiz çok dua ettik sonucun temiz çıkmış çok sevindim moralini bozma herşey yolunda gidecek inş

amin canım yaaa...allah hepimizin bebeklerini bize bagışlasın..

canım benimmm o bizimde evladımız ne demek teşekkür etmek..
Ameliyatla düzelecek bişey olduktan sonra bunada şükür diyelim .. Neler söylemiştin burda dile getirmek bile istemiyorum. Neyse tekrar tekrar yaşatmayalım aynı şeyleri konuyu değiştiriyorum...

Ben dayanamadım kızlar ve yememem gereken malum çiğ bişey yedim ekmek arası ((((((((( oan çok zevk alsamda şimdi çok pişmanım..

:26::26::26::26::26: bızeene herkesın gogsunden cnmmm kımı buyur kımı kalır gebelık bu buyur tabıkı bunu nıye merak ettın bu kadar ki nıye kusura bakalımm oyle sey olurmu meraktır bu yani

Garip geldi de ondan merak ettim yakınımda hiç hamile görmedim de o yüzden hiç denk gelmedi bu kadar değişim teşekkürler

sen nasıl oldun cnmmm gormeyelı yaaa masallah iyisin sanırımmmm

Son düzenleme:

olur tabi her hamilede olur hemde.. Ben 85 takarken 95 hatta 100 taksam olurda kendime yediremediğim için 95 de kaldım.. Zaten direk göğüslerden belli eder..

valla ben de takdir ettim. ne kadar ilgiliymiş, bravo adama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…