O nasıl oluyor bacım ya şaşırdım:26:
ya sorma burdaki doktorlarda bodrum moduna girmişler...laylay lom hepsi tatile gelmiş bunların..
valla ben de takdir ettim. ne kadar ilgiliymiş, bravo adama..
şaşırma kız:))))
daha ilk hamilelik kilolarımı veremeden oğlan 9 aylıkken 65 kilo ile hamile kaldım
ilk 4 ay sürekli çıkardım ve 10 kilo verdim 55e düştüm
o zamandan bu zamana kadarda verdiğim 10 kilonun 7 kilosunu geri aldım anlayacağın
allahtan vermişim o 10 kiloyu ama
65in üzerine alsam kilo ne olurdum bu boyla düşünemiyorum bile
canım çok sevindim efenin iyi olmasına
inşallah diğer sonuçlarda iyi çıkar
allah hiç bir anayı babayı evladıyla sınamasın
evlatlarımızı bize bağışlasın
inşallah hiçbiri çıkmaz canım.. çıkarsa da biraz erken başlyacak mücadeleye Efe'cik. sonunda iyi olsun da önemli olan o.. her zaman dualarımdasın..
aaa hadi bakalım..öff nekadar uzun zamana vermişler yaaa..neyse işte gitmişken izmire ona gidersin..hiç başka doktorla kafanı yorma..Namıkcıgımdan daha iyisi yok izmirde
Kuzu dr bayıldım valla.. Helal olsun
evet canım en yakın buymuş neyse arada yine birine giderim burda yada sabrederim biraz konuşuruz yine suyu ihmal etme canım öpüyorum
ben çıkıyorum kıslar kendinize ii bakın
canım benimmm o bizimde evladımız ne demek teşekkür etmek..
Ameliyatla düzelecek bişey olduktan sonra bunada şükür diyelim .. Neler söylemiştin burda dile getirmek bile istemiyorum. Neyse tekrar tekrar yaşatmayalım aynı şeyleri konuyu değiştiriyorum...
Ben dayanamadım kızlar ve yememem gereken malum çiğ bişey yedim ekmek arası((((((((( oan çok zevk alsamda şimdi çok pişmanım..
sen nasıl oldun cnmmm gormeyelı yaaa masallah iyisin sanırımmmm
sorma ege, bende çok şaşırdım, ama çok da sevindim....
Bi de adama her gittiğimde bi kulp takıyorum, yok ilgilenmiyo, yok nst ye bağlamıyo...yok herşeyi sorunca söylüyo diye..
Demeyeceğim bi daha artık...
evet canım en yakın buymuş neyse arada yine birine giderim burda yada sabrederim biraz konuşuruz yine suyu ihmal etme canım öpüyorum
ben çıkıyorum kıslar kendinize ii bakın
evet canım aynen ben de hatırlamak bile istemiyorum o 10 günü...ye ya boşverrrrrr..yarasın
canım daha iyiyim..tabi cokda merak ediyorum durumunu ama başka doktora gidip kafam karışmasın diye gitmiyorum..cünkü bunaldım doktorların abuk sabuk yorumlarından..bu işte uzman birini buldum önce Allaha sonra ona emanet ettim kendimi işte..moralim daha iyi, aglama krizlerim gecti en azından..bundan sonra Allahtan hayırlısını dilemekten başka carem yokççne yaşancaksa yaşancak..daha iyiyim yanii ..cuma ne hal alırım bilmem
Sorma ege, bende çok şaşırdım, ama çok da sevindim....
Bi de adama her gittiğimde bi kulp takıyorum, yok ilgilenmiyo, yok nst ye bağlamıyo...Yok herşeyi sorunca söylüyo diye..
Demeyeceğim bi daha artık...
kız merve sesimimi duydun enrde bu sidikli karı diyodum maşallah burak beyimize
ohh maşallahhh bir tosuncukk geliyorrr
mervecim maşallah oğluna
deme tabi sen burdaki kızlara bakıp istiyorsun herkes bir değil. Bende daha nst ye girmedim. Dr güven bence maşallah benimki ağzını bile açmıyor. Devlet diye.. Boşver bebişler sağlıklı olsunda varsın dr konuşmasınlar..konuşacak problem bulamasınlar..
sağolun kızlar böyle sevinci sizde yaşarsınız inşallah kontrollerinizde... :) nilgüncüm senin de kontrolün vardı inşallah güzel geçmiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?