2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

O nasıl oluyor bacım ya şaşırdım:26:

şaşırma kız:))))

daha ilk hamilelik kilolarımı veremeden oğlan 9 aylıkken 65 kilo ile hamile kaldım
ilk 4 ay sürekli çıkardım ve 10 kilo verdim 55e düştüm
o zamandan bu zamana kadarda verdiğim 10 kilonun 7 kilosunu geri aldım anlayacağın
allahtan vermişim o 10 kiloyu ama
65in üzerine alsam kilo ne olurdum bu boyla düşünemiyorum bile

bende 8 kg aldım bu haftaya kadar bakalım ne olacak ama baslara donersek mıde bulantıları tekrar gelıo gıbı gerı hamıle kaldıgım kıloyla dogumdan cıkarım sanırım

selam
bodrum uzun zamandır giremiyordum foruma
okuduklarımdan anladığım kadarıyla zor günler geçirmişsin allahım yardımcınız olsun
bebeğinin iyi olmsına çok sevindim canım
dualarım sizinle

canım çok sevindim efenin iyi olmasına
inşallah diğer sonuçlarda iyi çıkar
allah hiç bir anayı babayı evladıyla sınamasın
evlatlarımızı bize bağışlasın

amin canım yaa kesinlikle daha yüzünü görmeden bukadar üzüldüm..bundan sonra kötü seyler yaşatmasın Allahım kimseye...

inşallah hiçbiri çıkmaz canım.. çıkarsa da biraz erken başlyacak mücadeleye Efe'cik. sonunda iyi olsun da önemli olan o.. her zaman dualarımdasın..

evet canım en azından hazırlıklı olmuş olucaz..en donanımlı hastanede hazırlıklı olucaz..elimizden geldigi kadar tabi Allahtan ümit kesilmez..ben de inan her duamda sizlerede dua ediyorum..sadece kendim için degil..cok teşekkür ederim..allah hepinizden razı olsun..

aaa hadi bakalım..öff nekadar uzun zamana vermişler yaaa..neyse işte gitmişken izmire ona gidersin..hiç başka doktorla kafanı yorma..Namıkcıgımdan daha iyisi yok izmirde

evet canım en yakın buymuş neyse arada yine birine giderim burda yada sabrederim biraz konuşuruz yine suyu ihmal etme canım öpüyorum

ben çıkıyorum kıslar kendinize ii bakın

evet canım en yakın buymuş neyse arada yine birine giderim burda yada sabrederim biraz konuşuruz yine suyu ihmal etme canım öpüyorum

canım iyi akşamlar takılma manyağa sen herşey yolundayken pat diye nerden buldu:)) boşver bizim bebeler aslan parçası

evet canım aynen ben de hatırlamak bile istemiyorum o 10 günü...ye ya boşverrrrrr..yarasın

sen nasıl oldun cnmmm gormeyelı yaaa masallah iyisin sanırımmmm

canım daha iyiyim..tabi cokda merak ediyorum durumunu ama başka doktora gidip kafam karışmasın diye gitmiyorum..cünkü bunaldım doktorların abuk sabuk yorumlarından..bu işte uzman birini buldum önce Allaha sonra ona emanet ettim kendimi işte..moralim daha iyi, aglama krizlerim gecti en azından..bundan sonra Allahtan hayırlısını dilemekten başka carem yokççne yaşancaksa yaşancak..daha iyiyim yanii ..cuma ne hal alırım bilmem

deme tabi sen burdaki kızlara bakıp istiyorsun herkes bir değil. Bende daha nst ye girmedim. Dr güven bence maşallah benimki ağzını bile açmıyor. Devlet diye.. Boşver bebişler sağlıklı olsunda varsın dr konuşmasınlar..konuşacak problem bulamasınlar..

evet canım sen de... kireçlenme için bol su içilmesi işe yarıyomuş öle yazıyo nette ben de bi taraftan araştırıyorum..gene bi gidip kontrol ettirirsin şermine izmir zamanı gelinceye kadar..bide yat dinlen cok yorma kendini yine de sen..öptüm canım...

Bilmem ne demek, inşallah çok güzel haberlerle geleceksin...Efe beyin maşallahı var diye sevineceğiz hepimiz de...

Benimki biraz fazla rahat ama...
Herşeyi ye, herşeyi yap..Çalış, yürü, spor yap...Koşş...
Tuhaf geliyor ama, bi yandan da rahat olması beni de rahatlatıyor...Panikletse tabi daha kötü...
Dediğin gibi bebişler sağlıklı olsun da, doktorlar konuşacak problem bulamasınlar inşallah hepimizin kuzularına da...

28+6 doktora gittiğimde kilo 1712 boyu 41 cm ama bpd 32w 1d atd 32w3d çıktı yaaaa erken doğurmam dimi herkes bişeyler yazınca aklıma takıldı ve aldım usg kağıdnı baktım ama doğum 21 haziran dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…