2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senin gittiğin doktor gerçekten çok iyimiş özellikle sorunlu gebelikleri alırmış. çözemediği sorunlu gebelikte yokmuş.bütün ege ona gelirmiş hatta. Bizim işyerinde çalışan biride ona gitmiş o yaptırmış doğumunu. Gerçekten güvenilcek biri bencede.. Bileydim en başında bende ona giderdim. Gerçi doktorumdan memnunum ama olsun..

evet canım yaa..ben de bileydim keşke önceden duysaydım dedim sudekana gidiyodum ben salak gibi..adama hayran kaldım zaten..allah ömür versin Namıkcıgıma..herşeyiyle bambaşka..sen izmirde misin???

Bacım ben sana ne dedim, tosun haberiyle gelecen demedim mi....
Maşallah kuzuma ya, kocaman olmuş...Allah nazarlardan saklasın inşallah...
ay kuzu sorma ya doktor 2231 gram diyince ben neeee idrak edemedim önce sonra vayyy diyorum o an sen aklıma geldin ama nasıl sevindim anlatamam kuzum ya sağol canım sütün çok faydasnı gördüm ben ya tavsiye ederim kızlar.. mutlaka için... bi de 3 haftada 1 kg almışım zaten yarımını oğlum almış bende kuyafetlerime yarım kilo diyorum kilo almadım sayıyorum bi dahaki kontrol 10 gün sonra bakalım
Mervecim bebegin iyimiş cok sevindim..allah sonuna kadar böle devam etttirsin nazarlardan saklasın...

sağol canım benim sende inşallah ayın 22sinde güazel haberlerle geliceksin inanıyorum ben... dun çok dua ettim sana...

Canım yaa, valla ben de hiç doktora gidenlere şu kadar olmuştur bu kadar olmuştur demezdim ama, burak beyin bi tosuncuk olduğunu hissettim herhalde...Allah nazardan saklasın, maşallah kuzuma...
Süt ben içemiyorum ya, hergün içiyorum zorla bi bardak ama sonra çıkarıyorum..Vücut kabul etmiyor, vitamini gidiyorsa kızıma gidiyordur, hgitmiyorsa da yapacak bişeyim yok...
Hem bak doktorun çabuk çağırmış 10 gün sonra...Benimki 1 ay sonra gel demişti...Zaten bu gidişle bi kere daha gidicem ben, sonra da doğuracammm..

Son düzenleme:
annem diyo şimdi doğsa bildiğin olgun doğar diyo nasıl seviniyo tlfndan eşim duydu annemin sesini yerim ben onu yerimm diye bağırıyo annem ayy çok sevindik canım sağol :))

maaşallah diyelim darısı başımıza yalnız doktor seni çok çabuk çağırmış ya beni üç hafta sonra çağırdı

evet canım yaa..ben de bileydim keşke önceden duysaydım dedim sudekana gidiyodum ben salak gibi..adama hayran kaldım zaten..allah ömür versin Namıkcıgıma..herşeyiyle bambaşka..sen izmirde misin???

evet izmirdeyim. bende önceden hep park sağlık polkliniğinde bi doktor var ona gidiyodum hamile olduğumu öğrenince kan testine falanda oraya gitmiştim orda devam ettim. Gerçi çok memnunum doktorumdan. geçen gün karnımda sertleşme var diye dakkasında geldi yanıma geceni,n bi vakti çok ilgili ama şimdi nerde doğum yapıcam derdim var. Ya çiğli kentte yapıcam yada çınarlıda.. Namık beye gitseydim direk kentte yapardım..

sağol canım , süt bana çok yaradı kuzum ya keşke çıkarma durumun olmasaydı... 10 gün sonra mutlaka gel dedi bakalım, tansiyonm yüksek çıktı kızdı biraz ama, ilaç yazdı... böyle devam ederse gebelik zehirlenmesi yaşarsın kesnlikle tuz şeker yasak dedi... ona biraz bozuldum işte... bi de ultrason kağıdında doğum tarihim 9 haziran gözüküyr... 17 eylüle göre 24 olması gerek... önce 20 haziran çıkıyordu şimdi 9 haziran anlamadım kuzu ya ...

aynı benım annem ılk torun kadın aklını yıyecek dıye korkuyorum
dünür ilk torun orta torun dinlemiyor bu zilli karılar annemin 3. torunu olcak ama hala aynı heyecan
maaşallah diyelim darısı başımıza yalnız doktor seni çok çabuk çağırmış ya beni üç hafta sonra çağırdı

canım tansiyon sorunum var ondan erken çağırdı...

mrb kızlar ben bişe sormak istiyorum ama bilgisi olan varmı ?
2 haftalık yiğenimin boynundaki sertlikten şüphelenen ablam doktora götürdü ve doktor torticollis teşhisi koydu.masajla düzeleceğini söyledi.ama yiğenim başını sağa sola çevirebiliyor.yarın tekrar farklı bir doktora götürecek.torticollis hakkında bilgisi olan varmı ?
yada çevresinde duyan varmı

Acaba bebişin biraz iri diye mi öyle çıkıyor ki...
Tuza şekere dikkat et o zaman canım, ne yapacaksın el mecbur....Benim de 11 haziran aslında ama, 4 haziranda alacak doktorum..Tabi kızım o zamana kadar beklerse..

MERVECİMMMM GÖZÜNAYDIN ARKADAŞIM ÇOK SEVİNDİM SABAH GELDİM SORDUM SENİ DÜN GİDCECEKTİK İKİMİZDE GİDEMEDİK BEN PERŞEMBEYE KALDIM. SEN BUGUN HALLETTİN. İNŞALLAH BENDE BÖYLE SEVİNİRİM ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN.
MAŞALLAH BURAK BEYİMİZE..

canım tansiyon sorunum var ondan erken çağırdı...[/QUOTE]

Hee aman dikkat et yediklerine bide senin bebek iri olunca biraz erken doğması normal o yüzden kağıtta öyle yazıyodur yoksa düşünsene nasıl doğurcan

ayy ne kadar ilgili bi doktormuş yaa süper valla...eger memnunsan hiç degiştirme tanıdıgın bildigin doktor güven verir ..ben de ne hayaller kuruyodum..bodrumda doguracaktım..hemşire eve gelecekti rahim acılıncaya kadar hastanede beklemiycektim evimde huzzurla yoga hocamla nefes alıp vere vere gidecektim doguma..belkide suda doguracaktımayy allahım o yüzden hayat planlandıgı gibi gitmiyo bazen, nerde oldugu önemli degil işte allah hayırlı dogum versin de nerde olursa hangi doktorlar olursa canım yaa..

benim bir arkadaşım 2 sene bebeği olsun diye uğraştı saçma sapan doktorlarda, namık beye gittiği ay hamile kaldı. o da hayran adama, ama çok yoğun olduğu için bırakmak zorunda kalmıştı hamilelik takibinde. birkaç ay sonrasına veriyordu randevuları.

Valla ben de önceden bilseydim namık beyi, izmire memlekete gittiğimde gider muayene olurdum..Gerçekten de çok iyi bi doktormuş...

canım cocuk ilerde olunca dogum tarihi de ileri gibi gözüküyo..ama sen dogum9 haziran gibi düşünme..24ü gibi düşün..

Acaba bebişin biraz iri diye mi öyle çıkıyor ki...
Tuza şekere dikkat et o zaman canım, ne yapacaksın el mecbur....Benim de 11 haziran aslında ama, 4 haziranda alacak doktorum..Tabi kızım o zamana kadar beklerse..
bilmiyorum ki cnım 2 hafta önde gidiyor belki ondan..
sağol egemmmmmmmmmm sende inşllahh gzl hbrler getirirsin sende... sen nasıl oldun hastaymışsın? geçmiş olsn...
Hee aman dikkat et yediklerine bide senin bebek iri olunca biraz erken doğması normal o yüzden kağıtta öyle yazıyodur yoksa düşünsene nasıl doğurcan

dkkt edicem cnm, evt bnde öyle düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…