- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
evet canım aynen ben de hatırlamak bile istemiyorum o 10 günü...ye ya boşverrrrrr..yarasın
canım daha iyiyim..tabi cokda merak ediyorum durumunu ama başka doktora gidip kafam karışmasın diye gitmiyorum..cünkü bunaldım doktorların abuk sabuk yorumlarından..bu işte uzman birini buldum önce Allaha sonra ona emanet ettim kendimi işte..moralim daha iyi, aglama krizlerim gecti en azından..bundan sonra Allahtan hayırlısını dilemekten başka carem yokççne yaşancaksa yaşancak..daha iyiyim yanii ..cuma ne hal alırım bilmem
sağolun kızlar böyle sevinci sizde yaşarsınız inşallah kontrollerinizde... :) nilgüncüm senin de kontrolün vardı inşallah güzel geçmiştir...
senin gittiğin doktor gerçekten çok iyimiş özellikle sorunlu gebelikleri alırmış. çözemediği sorunlu gebelikte yokmuş.bütün ege ona gelirmiş hatta. Bizim işyerinde çalışan biride ona gitmiş o yaptırmış doğumunu. Gerçekten güvenilcek biri bencede.. Bileydim en başında bende ona giderdim. Gerçi doktorumdan memnunum ama olsun..
ay kuzu sorma ya doktor 2231 gram diyince ben neeeeBacım ben sana ne dedim, tosun haberiyle gelecen demedim mi....
Maşallah kuzuma ya, kocaman olmuş...Allah nazarlardan saklasın inşallah...
Mervecim bebegin iyimiş cok sevindim..allah sonuna kadar böle devam etttirsin nazarlardan saklasın...
Merve oğlun tosuncuk olmuş gözünaydın
ay kuzu sorma ya doktor 2231 gram diyince ben neeeeidrak edemedim önce sonra vayyy diyorum o an sen aklıma geldin ama nasıl sevindim anlatamam kuzum ya sağol canım sütün çok faydasnı gördüm ben ya tavsiye ederim kızlar.. mutlaka için... bi de 3 haftada 1 kg almışım zaten yarımını oğlum almış bende kuyafetlerime yarım kilo diyorum kilo almadım sayıyorum bi dahaki kontrol 10 gün sonra bakalım
sağol canım benim sende inşallah ayın 22sinde güazel haberlerle geliceksin inanıyorum ben... dun çok dua ettim sana...
annem diyo şimdi doğsa bildiğin olgun doğar diyo nasıl seviniyo tlfndaneşim duydu annemin sesini yerim ben onu yerimm diye bağırıyo annem ayy çok sevindik canım sağol :))
annem diyo şimdi doğsa bildiğin olgun doğar diyo nasıl seviniyo tlfndaneşim duydu annemin sesini yerim ben onu yerimm diye bağırıyo annem ayy çok sevindik canım sağol :))
evet canım yaa..ben de bileydim keşke önceden duysaydım dedim sudekana gidiyodum ben salak gibi..adama hayran kaldım zaten..allah ömür versin Namıkcıgıma..herşeyiyle bambaşka..sen izmirde misin???
Canım yaa, valla ben de hiç doktora gidenlere şu kadar olmuştur bu kadar olmuştur demezdim ama, burak beyin bi tosuncuk olduğunu hissettim herhalde...Allah nazardan saklasın, maşallah kuzuma...
Süt ben içemiyorum ya, hergün içiyorum zorla bi bardak ama sonra çıkarıyorum..Vücut kabul etmiyor, vitamini gidiyorsa kızıma gidiyordur, hgitmiyorsa da yapacak bişeyim yok...
Hem bak doktorun çabuk çağırmış 10 gün sonra...Benimki 1 ay sonra gel demişti...Zaten bu gidişle bi kere daha gidicem ben, sonra da doğuracammm..
dünür ilk torun orta torun dinlemiyor bu zilli karılaraynı benım annem ılk torun kadın aklını yıyecek dıye korkuyorum
maaşallah diyelim darısı başımıza yalnız doktor seni çok çabuk çağırmış ya beni üç hafta sonra çağırdı
sağol canım , süt bana çok yaradı kuzum ya keşke çıkarma durumun olmasaydı... 10 gün sonra mutlaka gel dedi bakalım, tansiyonm yüksek çıktı kızdı biraz ama, ilaç yazdı... böyle devam ederse gebelik zehirlenmesi yaşarsın kesnlikle tuz şeker yasak dedi... ona biraz bozuldum işte... bi de ultrason kağıdında doğum tarihim 9 haziran gözüküyr... 17 eylüle göre 24 olması gerek... önce 20 haziran çıkıyordu şimdi 9 haziran anlamadım kuzu ya ...
evet izmirdeyim. bende önceden hep park sağlık polkliniğinde bi doktor var ona gidiyodum hamile olduğumu öğrenince kan testine falanda oraya gitmiştim orda devam ettim. Gerçi çok memnunum doktorumdan. geçen gün karnımda sertleşme var diye dakkasında geldi yanıma geceni,n bi vakti çok ilgili ama şimdi nerde doğum yapıcam derdim var. Ya çiğli kentte yapıcam yada çınarlıda.. Namık beye gitseydim direk kentte yapardım..
evet canım yaa..ben de bileydim keşke önceden duysaydım dedim sudekana gidiyodum ben salak gibi..adama hayran kaldım zaten..allah ömür versin Namıkcıgıma..herşeyiyle bambaşka..sen izmirde misin???
benim bir arkadaşım 2 sene bebeği olsun diye uğraştı saçma sapan doktorlarda, namık beye gittiği ay hamile kaldı. o da hayran adama, ama çok yoğun olduğu için bırakmak zorunda kalmıştı hamilelik takibinde. birkaç ay sonrasına veriyordu randevuları.
sağol canım , süt bana çok yaradı kuzum ya keşke çıkarma durumun olmasaydı... 10 gün sonra mutlaka gel dedi bakalım, tansiyonm yüksek çıktı kızdı biraz ama, ilaç yazdı... böyle devam ederse gebelik zehirlenmesi yaşarsın kesnlikle tuz şeker yasak dedi... ona biraz bozuldum işte... bi de ultrason kağıdında doğum tarihim 9 haziran gözüküyr... 17 eylüle göre 24 olması gerek... önce 20 haziran çıkıyordu şimdi 9 haziran anlamadım kuzu ya ...
bilmiyorum ki cnım 2 hafta önde gidiyor belki ondan..Acaba bebişin biraz iri diye mi öyle çıkıyor ki...
Tuza şekere dikkat et o zaman canım, ne yapacaksın el mecbur....Benim de 11 haziran aslında ama, 4 haziranda alacak doktorum..Tabi kızım o zamana kadar beklerse..
sağol egemmmmmmmmmm sende inşllahh gzl hbrler getirirsin sende... sen nasıl oldun hastaymışsın? geçmiş olsn...MERVECİMMMM GÖZÜNAYDIN ARKADAŞIM ÇOK SEVİNDİM SABAH GELDİM SORDUM SENİ DÜN GİDCECEKTİK İKİMİZDE GİDEMEDİK BEN PERŞEMBEYE KALDIM. SEN BUGUN HALLETTİN. İNŞALLAH BENDE BÖYLE SEVİNİRİM ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN.
MAŞALLAH BURAK BEYİMİZE..
Hee aman dikkat et yediklerine bide senin bebek iri olunca biraz erken doğması normal o yüzden kağıtta öyle yazıyodur yoksa düşünsene nasıl doğurcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?