- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
ayy ne kadar ilgili bi doktormuş yaa süper valla...eger memnunsan hiç degiştirme tanıdıgın bildigin doktor güven verir ..ben de ne hayaller kuruyodum..bodrumda doguracaktım..hemşire eve gelecekti rahim acılıncaya kadar hastanede beklemiycektim evimde huzzurla yoga hocamla nefes alıp vere vere gidecektim doguma..belkide suda doguracaktımayy allahım o yüzden hayat planlandıgı gibi gitmiyo bazen, nerde oldugu önemli degil işte allah hayırlı dogum versin de nerde olursa hangi doktorlar olursa canım yaa..
canım cocuk ilerde olunca dogum tarihi de ileri gibi gözüküyo..ama sen dogum9 haziran gibi düşünme..24ü gibi düşün..
benim bir arkadaşım 2 sene bebeği olsun diye uğraştı saçma sapan doktorlarda, namık beye gittiği ay hamile kaldı. o da hayran adama, ama çok yoğun olduğu için bırakmak zorunda kalmıştı hamilelik takibinde. birkaç ay sonrasına veriyordu randevuları.
Canlarımm bitanelerim ve minnakları ben gidiyorum artık bugunde bitti kaldı 8 mesai günüm... Hadi hepiciğinize iyi akşamlarr minnakları ve analarını öperim. Kendinize iyi bakın bizide özleyin. Byeeeeeeeeeee
Canlarımm bitanelerim ve minnakları ben gidiyorum artık bugunde bitti kaldı 8 mesai günüm... Hadi hepiciğinize iyi akşamlarr minnakları ve analarını öperim. Kendinize iyi bakın bizide özleyin. Byeeeeeeeeeee
Bende kaçtım kızlar iyi bakın kendinize ve bebişlerinize.. İyi akşamlar
kızlar dün çektim göbişimi görmeyenlere hatırlatıyım
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...an-annelerinin-gobekleri-52.html#post18776028
kızlar dün çektim göbişimi görmeyenlere hatırlatıyım
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...an-annelerinin-gobekleri-52.html#post18776028
ohhh pilavımıda yaptımmmhıc bu kadar sevınmemıstım pilav yaparken bıttı ısım dıye bu hamılelık cok fecı yoruyor cunkı
kızz benimki de sivri koltukta yayıldım diye oğlumda yayıldımaşşallahhh cok güzel....benim göbekde epey sivri yaa..ebru şallı gibi dediler gecen gün..ama dedim ben daha 7 aylıgım ebru şallı doguma giderken böyleydi..
Ben kurban olurum o göbişin içindekine yaa...
Maşallah kuzucuğa....
Kızım senin varya etin sıkı, o kadar kilo aldım diyorsun taş gibisin halaaa...
Orda olsam popondan bi sıktırırdım....Taş gibi hatun diyee...
Eki Görüntüle 180679 Eki Görüntüle 180680
Kıskandım, son çekildiğim resmi ekleyeceğim....
Benim göbeğe baksanıza, millet Allah kurtarsın diye boşuna söylemiyor...
kızz benimki de sivri koltukta yayıldım diye oğlumda yayıldısağol canım :)
kız 15 kilo aldm aboo etim mi sıkı ben mi etliyim bilemiycm artık sağol canım bende öykünün dötünü yerim
Eki Görüntüle 180679 Eki Görüntüle 180680
Kıskandım, son çekildiğim resmi ekleyeceğim....
Benim göbeğe baksanıza, millet Allah kurtarsın diye boşuna söylemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?