2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bencede kesinlikle.. bende bazen nerde doğurcam diye kara kara düşünüyorumda sora diyorum nasıl olsa bi şekilde doğucak bu çocuk çokta üstüne düşmemek lazım. Ben istediğim kadar planlıyım olmayınca olmuyo...

Canlarımm bitanelerim ve minnakları ben gidiyorum artık bugunde bitti kaldı 8 mesai günüm... Hadi hepiciğinize iyi akşamlarr minnakları ve analarını öperim. Kendinize iyi bakın bizide özleyin. Byeeeeeeeeeee

Bizim kızımla birlikte geçireceğimiz son 46 günümüz artık....
Sonrasında o kucağımda olacak inşallah....
Hatta 38. hafta sonunda almak zorunda kalırsa civan, o zaman son 39 gün oluyor..
Çok heyecanlı..

evet canım yaa dillere destan Namık hoca..ben yeni duydum işte..özellikle riskli gebeliklerde cok iyimiş..evet dedigin gibi randevu almak cok zor ama benim durum baya vahim oldugu için hemen aldı bizi..delimavi şimdi aradı 12 mayısa gün vermişler..amniyosıvısı azalmış demiş burdaki doktor ondan panik yaptı ama ben 28.haftada bir cay bardagı kadar suyu kalan birini 34de dogum yaptırdıgını okudum o yüzden ona gitsin bi görünsün bakalım..

Canlarımm bitanelerim ve minnakları ben gidiyorum artık bugunde bitti kaldı 8 mesai günüm... Hadi hepiciğinize iyi akşamlarr minnakları ve analarını öperim. Kendinize iyi bakın bizide özleyin. Byeeeeeeeeeee

görüşürüz canım iyi bak kendine Eylüşe ve Durucuka

ohhh pilavımıda yaptımmm hıc bu kadar sevınmemıstım pilav yaparken bıttı ısım dıye bu hamılelık cok fecı yoruyor cunkı

maşşallahhh cok güzel....benim göbekde epey sivri yaa..ebru şallı gibi dediler gecen gün..ama dedim ben daha 7 aylıgım ebru şallı doguma giderken böyleydi..
kızz benimki de sivri koltukta yayıldım diye oğlumda yayıldı sağol canım :)

kız 15 kilo aldm aboo etim mi sıkı ben mi etliyim bilemiycm artık sağol canım bende öykünün dötünü yerim

Eki Görüntüle 180679 Eki Görüntüle 180680

Kıskandım, son çekildiğim resmi ekleyeceğim....
Benim göbeğe baksanıza, millet Allah kurtarsın diye boşuna söylemiyor...

ben gördüm bu resmi facede maşallah senin kız da genç kız olmuş Allah hpimizi kurtarsn şekerim kim diosa o lafı halt etmiş çok da güzel doğurcaksın Allah'ın iznyle maşallah öykümüze maşallahh
bu arada sen üstten kilo alıyorsun ben alttan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…