kızz benimki de sivri koltukta yayıldım diye oğlumda yayıldısağol canım :)
kız 15 kilo aldm aboo etim mi sıkı ben mi etliyim bilemiycm artık sağol canım bende öykünün dötünü yerim
anaaaa kuzuyaaaa maşallllahhhuzun zamandır görmemiştim seni yaaa...maşallah kocaman olmuşsun...cok şekerrr
belli sivri oldugu..erkek annesi hemen belli oluyo zaten:)
ben gördüm bu resmi facedemaşallah senin kız da genç kız olmuş Allah hpimizi kurtarsn şekerim kim diosa o lafı halt etmiş çok da güzel doğurcaksın Allah'ın iznyle maşallah öykümüze maşallahh
bu arada sen üstten kilo alıyorsun ben alttan
Ye teyzesi ye...Ben de 14 kilo aldım ama maşallah yayıldım da yayıldım...
göbüşlere maşallah kızlar
yarn görüşürüz inşallah
Evet üst taraf heryer şişti yaa...
Göğüs göbek anladım da, benim dudaklara varasıya heryerim şişti....
kız göbekleri yayvan olurmuş ya kuzu ondan
acıktımmmmmm
bu arada sen nasıl oldun canım moralman iyisin dimikorkma bişicik çıkmıycak ben inanıorum çok güzel de doğum yapacaksın Allahın izniyle inşallah
benimde yüzüm yavaştan şişmeye başladı, doğum yüzüü çöktü artık yüzümüze kuzumm...
bu arada doktora göğsümden kan geldiğini söyledim bişey yok ondan gebelik hormonlarından oluyor dedi... çünkü size söyledikten sonra bi kaç kere dha kanadı korktum bende ama rahatladım bugun.. bilginiz olsun kızlar göğüste kanama olursa korkmayın..
Maşallah benim kız da , iyice yayıldı zaten...
Hiç düşünmüyo anam sonra bu göbeği nasıl toparlayacak diyee...
kuzuuu ne isin var bu saatte burada :))))
merve gozun aydiiiinnn masallaaaaaaaah
daha iyiyim canım..bu kordosentez sonucları beni birazcık olsun rahatlattı..ama ne durumda suan bilmiyorum bide hastalıgı nedir hala belli degil ama daha hazırlıklıyım..kendimi en kötüsüne hazırlaıdm cünkü Allahtan ümit kesilmez sadece dua ediyorum canım..başka bişey yok şimdilik..cok saol..yaptıgınız dualar için de tekrar tekrar hepinize cok cok teşekkürler..dedigim gibi bana yaptıgınız dualar size on misli geri dönsün..cok destek oldunuz saolun tekrar..
o orda keyfine bakıyor kuzubaksana benmki de aldı kiloları aldı kiloları yırttı göbeğimi düşünür mü ahh annem sonra nasıl toprlıcak bu yırtıkları diye
Kız kocam yok evde...
gündüz takılamadım kızlara, akşam takılayım dedim...Bi yandan da iş yapıyorum, gönüllü mesaiye kaldım..Patronlar zannediyo iş aşkı...Halbuki ben evde tek kalmıyım diye bürodayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?