2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet üst taraf heryer şişti yaa...
Göğüs göbek anladım da, benim dudaklara varasıya heryerim şişti....

Evet üst taraf heryer şişti yaa...
Göğüs göbek anladım da, benim dudaklara varasıya heryerim şişti....

benimde yüzüm yavaştan şişmeye başladı, doğum yüzüü çöktü artık yüzümüze kuzumm...

bu arada doktora göğsümden kan geldiğini söyledim bişey yok ondan gebelik hormonlarından oluyor dedi... çünkü size söyledikten sonra bi kaç kere dha kanadı korktum bende ama rahatladım bugun.. bilginiz olsun kızlar göğüste kanama olursa korkmayın..

bu arada sen nasıl oldun canım moralman iyisin dimi korkma bişicik çıkmıycak ben inanıorum çok güzel de doğum yapacaksın Allahın izniyle inşallah

daha iyiyim canım..bu kordosentez sonucları beni birazcık olsun rahatlattı..ama ne durumda suan bilmiyorum bide hastalıgı nedir hala belli degil ama daha hazırlıklıyım..kendimi en kötüsüne hazırlaıdm cünkü Allahtan ümit kesilmez sadece dua ediyorum canım..başka bişey yok şimdilik..cok saol..yaptıgınız dualar için de tekrar tekrar hepinize cok cok teşekkürler..dedigim gibi bana yaptıgınız dualar size on misli geri dönsün..cok destek oldunuz saolun tekrar..

İyi oldu bak söylediğin...Kanama olursa korkmayız...
Benden de süt geliyo ya, ama süt gibi de değil şeffaf bişey...
Benim ödem de varmış merve ya, ondan da şişiyo yüzüm ve ellerim...Ödemi önleyemedik kaç aydır...
Bi de karnımda miyom da büyüyor ya, kızla birlikte, biraz da onun kilosu var üzerimde sanırım...Karnım kocaman top gibi..

Son düzenleme:
Maşallah benim kız da , iyice yayıldı zaten...
Hiç düşünmüyo anam sonra bu göbeği nasıl toparlayacak diyee...

o orda keyfine bakıyor kuzu baksana benmki de aldı kiloları aldı kiloları yırttı göbeğimi düşünür mü ahh annem sonra nasıl toprlıcak bu yırtıkları diye

kuzuuu ne isin var bu saatte burada :))))

merve gozun aydiiiinnn masallaaaaaaaah

Kız kocam yok evde...
gündüz takılamadım kızlara, akşam takılayım dedim...Bi yandan da iş yapıyorum, gönüllü mesaiye kaldım..Patronlar zannediyo iş aşkı...Halbuki ben evde tek kalmıyım diye bürodayım...

bodrumcum allah bir daha o yurek agrilarini yasatmasin insallah
allah yardimcin olsun
insallah hersey cok daha guzel olacak o haberlerinide paylasacaksin bizlerle

ben cıkıyorum kızlar..öff azcık yemek bişey yapmam lazım..nefret ediyorum yemek yapmaktan artık..ayy ilk aylardaki gibi oldum tembelleştim bütün enerjim tükendi..diyorlardı ama son 3 ay ve ilk 3 ay zordur diye öyleymiş gercekten..kendinize ve bebişlere iyi bakın..öptüm herkesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…