bodrumcum allah bir daha o yurek agrilarini yasatmasin insallah
allah yardimcin olsun
insallah hersey cok daha guzel olacak o haberlerinide paylasacaksin bizlerle
ben cıkıyorum kızlar..öff azcık yemek bişey yapmam lazım..nefret ediyorum yemek yapmaktan artık..ayy ilk aylardaki gibi oldum tembelleştim bütün enerjim tükendi..diyorlardı ama son 3 ay ve ilk 3 ay zordur diye öyleymiş gercekten..kendinize ve bebişlere iyi bakın..öptüm herkesi..
aman sen bi ye zaten bi de yemiyom diyo deli karı, kalk kız süt içbundan sonra her gün uyarcam burdan kızları, süt için diye
sağol şekerimmkuzuuu ne isin var bu saatte burada :))))
merve gozun aydiiiinnn masallaaaaaaaah
İyi oldu bak söylediğin...Kanama olursa korkmayız...
Benden de süt geliyo ya, ama süt gibi de değil şeffaf bişey...
Benim ödem de varmış merve ya, ondan da şişiyo yüzüm ve ellerim...Ödemi önleyemedik kaç aydır...
Bi de karnımda miyom da büyüyor ya, kızla birlikte, biraz da onun kilosu var üzerimde sanırım...Karnım kocaman top gibi..
tabii ki öyle canım kurban olurum ona çatlatsın patlatsın ama yeterki sağlıklı olsun oğlum :)Olsun sağ salim gelsinler de, o yırtıklar bize bebişlerimizin hediyeleri olsun...
anam burak beye yakısır olsun kızcemmm
tabii ki öyle canım kurban olurum ona çatlatsın patlatsın ama yeterki sağlıklı olsun oğlum :)
e heraldebenim oğlum sevmez öyle cılız kızları iyi bak kızıma
sağol şekerimm
o benden genelde hep geliyor zaten bi de soyuluyor yapıştıktan sonra duştan sonra falan, iç çamaşırım batıyor...
hmm ödem varsa şişer canım ama hamilelikten sonra bu kadr olmaz... önlem alırsın ödem attırıcı çok bitkisel çaylar var içersin... benim bildiğim en etkili çay biberiye çayı güzel de tadı ayrıca o felaket ödem attırıyor cnım haberin olsun...
miyom için bişey diyemicem inşallah geçer
yokkk biz sevmeyiz öyle cılız kızanasına cekerse cılız uzun olur bacım kılo alınca kocişim dıokı bıraz ele avuca gelır oldun kıvama geldın dıo
Doğumda alacak doktorum, o yüzden zaten sezeryan olacağım...Miyomdan kurtulabilmek için..
Biberiye evet ben de biliyorum, önceden içerdim de...İnşallah dediğin gibi gçer ödemler de bari şişlikten kurtulurum...
yokkk biz sevmeyiz öyle cılız kızayy kanana gibi konuştum amannn ben oğluma bıraktım herşeyi o nasıl isterse o olucak
hmm bak bu iyi olur işte iyi inşallah kuzucum... benimde eşim sezaryen istiyor bende korkuyorum normalden... gün alıp gidicez istemiyorm normal doğurmanı diyor napıcm bilmiyorm ama ben normal doğuramam hiç kendimi alıştırmadım
benım esımde aksıne normal dogurcan dıo sankı benım elımde ıyı dedım madem bende yanımda dur dogum esnasında bı yerlerını kopartim bende o sancıyla
Doğumda alacak doktorum, o yüzden zaten sezeryan olacağım...Miyomdan kurtulabilmek için..
Biberiye evet ben de biliyorum, önceden içerdim de...İnşallah dediğin gibi gçer ödemler de bari şişlikten kurtulurum...
yokkk biz sevmeyiz öyle cılız kızayy kanana gibi konuştum amannn ben oğluma bıraktım herşeyi o nasıl isterse o olucak
hmm bak bu iyi olur işte iyi inşallah kuzucum... benimde eşim sezaryen istiyor bende korkuyorum normalden... gün alıp gidicez istemiyorm normal doğurmanı diyor napıcm bilmiyorm ama ben normal doğuramam hiç kendimi alıştırmadım
bende 8 kg aldım bu haftaya kadar bakalım ne olacak ama baslara donersek mıde bulantıları tekrar gelıo gıbı gerı hamıle kaldıgım kıloyla dogumdan cıkarım sanırım
amin canım yaa kesinlikle daha yüzünü görmeden bukadar üzüldüm..bundan sonra kötü seyler yaşatmasın Allahım kimseye...
evet canım en azından hazırlıklı olmuş olucaz..en donanımlı hastanede hazırlıklı olucaz..elimizden geldigi kadar tabi Allahtan ümit kesilmez..ben de inan her duamda sizlerede dua ediyorum..sadece kendim için degil..cok teşekkür ederim..allah hepinizden razı olsun..
Eki Görüntüle 180679 Eki Görüntüle 180680
Kıskandım, son çekildiğim resmi ekleyeceğim....
Benim göbeğe baksanıza, millet Allah kurtarsın diye boşuna söylemiyor...
benım esımde aksıne normal dogurcan dıo sankı benım elımde ıyı dedım madem bende yanımda dur dogum esnasında bı yerlerını kopartim bende o sancıyla
mervecim bebişine maşallah bende doktordaydım bendede gebelik zehirlenmesinden şüphelendi tansiyonun kaç çıktıki benm 1 hafta takip edilecek kafam bozuldu ama daha test falan yapılacak işte bakalım artık nolacak bide benim elim ayağım yüzüm bacaklarım çooook şişti buda kafa karıştırıcıymış
ay koptum kızz neresini kopartıcan kocanınayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy altıma işicemmm
Kız nerelerini koparıyon adamın...
Lazım olacak doğumdan sonra deliii....
Valla hayırlısı neyse o olsun de, sonuçta normal doğuma şartlanıp sezeryan olmak zorunda da kalabiliyorsun...Ya da sezeryan olacam derken, birden aniden normal doğum yapıyorsun...Allah nasıl olursa olsun, bi avazda kurtarsın hepimizi de...Korkma, aslında normal doğum en güzeli..Adı üstünde NORMAL...Ama işte biz biraz can kıymetinden sezeryanı seçiyoruz..Sanki onda dikişler acımıyor gibi..
Benim doktorum önce hastanın vücuduna bakarım diyor (çatı kontrolü)
sonra bebişin duruşuna (ters mi düz mü)
ve psikolojisine...Normal doğum yapmaya hazır mı ???
Bunların hepsi de çok önemli diyor...
benimkinin kafası aşağıda hep geçen gittiğimde de aşağıdaydı, ne biliyim kuzu benim acı eşiğim çok düşük ama dediğin gibi belli olmuyor nasıl doğum yapacağı insanın... hayırlısı olsun ne diyelim...Valla hayırlısı neyse o olsun de, sonuçta normal doğuma şartlanıp sezeryan olmak zorunda da kalabiliyorsun...Ya da sezeryan olacam derken, birden aniden normal doğum yapıyorsun...Allah nasıl olursa olsun, bi avazda kurtarsın hepimizi de...Korkma, aslında normal doğum en güzeli..Adı üstünde NORMAL...Ama işte biz biraz can kıymetinden sezeryanı seçiyoruz..Sanki onda dikişler acımıyor gibi..
Benim doktorum önce hastanın vücuduna bakarım diyor (çatı kontrolü)
sonra bebişin duruşuna (ters mi düz mü)
ve psikolojisine...Normal doğum yapmaya hazır mı ???
Bunların hepsi de çok önemli diyor...
mervecim bebişine maşallah bende doktordaydım bendede gebelik zehirlenmesinden şüphelendi tansiyonun kaç çıktıki benm 1 hafta takip edilecek kafam bozuldu ama daha test falan yapılacak işte bakalım artık nolacak bide benim elim ayağım yüzüm bacaklarım çooook şişti buda kafa karıştırıcıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?