ay koptum kızz neresini kopartıcan kocanınayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy altıma işicemmm
öyle kilolu durmuyon
hele alttan kilon hiç yok gibi
benim karnımda aynı böyle
son ay en çok kilo alınan ay
napcas kı o zaman biz
nasıl olcak ki karnımız
hahahahahaha allahım allahım kuzu ne fenasın kız yok o dusundugun yerleri kopartırmıyım hiçç elimi kopartırım yıne oralara ilişmem
yokkkk yokkk kopartmam ılısmem oralara ben kolundan bahsetmıstımmm ay gozumden yas geldiiiiiiiiiiiiiiiii
Koparma tabi bacım, sen daha yeni evlisin...
Kızım bi ben mi düşündüm, okuyan herkesin aklına o geldi...
amiiiiin
oğlumu normal doğurdum ama yola girmedi son ana kadar
az daha girmese sezeryan olacaktım mesela
normal olsun sezeryan olsun ne olursa olsun
sonucunda sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım gerisi farketmez
Koparma tabi bacım, sen daha yeni evlisin...
Kızım bi ben mi düşündüm, okuyan herkesin aklına o geldi...
kopartıyım bi yerlerini diyince ne bilyim kızım manyakayy biz çok fesatız ben bunu anladım sende düzgün yaz kullancağım cümleyi türkçe bu nereye çekersen oraya gider
kopartıyım bi yerlerini diyince ne bilyim kızım manyakayy biz çok fesatız ben bunu anladım sende düzgün yaz kullancağım cümleyi türkçe bu nereye çekersen oraya gider
yok kopartmam yerım ben kocamııı
38 beden pantolon giyiyorum hala..Tabi hamile pantolonu ama beli lastikli..
Ama üst kısım aldı başını gitti..Tam 14 kilo aldım...Hepsi de göbekte, top gibi önde duruyor...Birazı göbek, birazı bebek, birazı miyom, birazı plesanta, birazı suu...
Kendi kendimi teselli ediyorum, doğurayım hepsi de çıkacak içimden danalıktan kuzuluğa dönüş yapacağım diye..
Valla son ayı hiç düşünemiyorum bende...İnşallah göbekler dayanır da patlamazz..
Kız bu mesajı 50 kişiye okutsan 49 u aynı şeyi anlar...
Biz ne fesat olacazzz....
hahahahahahahahaha....
Kız düzelteyim derken batıyon haa...
Ye anacım sen kocanı yeeee.....
benimkinin kafası aşağıda hep geçen gittiğimde de aşağıdaydı, ne biliyim kuzu benim acı eşiğim çok düşük ama dediğin gibi belli olmuyor nasıl doğum yapacağı insanın... hayırlısı olsun ne diyelim...
14/9 canım bana ilaç yazdı sabah akşam alıcakmışım da daha almadm eczaneden... gebelik zehirlenmesine kadar gider dedi çok kızdı... ee senin bebiş kaç kg? kaç cm ? :))
doğuma girerken 65 kiloydum
hastaneden çıktığımın ertesi günü 58 kiloydum
7 kilo gitti yani doğumda
sadece3,300ü bebekti gerisi eşi suyu
asıl doğumdan sonra kilo alınıyo söyleyeyim kızlar
emzirdikçe yiyesiniz geliyo ve adet olana kadar tatlı krizi var
ben ilk 4 ay adet olmadım ve o 4 ayda sadece
her 2 günde 500gr.lık sarelle yiyodum
yani 4 ayda 60 kilo sarelle yedim abartısız
doğuma girerken 65 kiloydum
hastaneden çıktığımın ertesi günü 58 kiloydum
7 kilo gitti yani doğumda
sadece3,300ü bebekti gerisi eşi suyu
asıl doğumdan sonra kilo alınıyo söyleyeyim kızlar
emzirdikçe yiyesiniz geliyo ve adet olana kadar tatlı krizi var
ben ilk 4 ay adet olmadım ve o 4 ayda sadece
her 2 günde 500gr.lık sarelle yiyodum
yani 4 ayda 60 kilo sarelle yedim abartısız
tansiyonum15 di diğerini hatırlamıyorum bile bebğim 35 haftalık gösteriyo 2500gr boyunu bilmiyorum ama 9 haziranı beklemezmiş mayıs sonu doğum yaparım galiba kafası doğum kanalına yerleşmiş bu iyi bişey bizim için ama ben çook halsizim çok şişim böyle işte ya royalisti merak ettim nasıl acaba o da doktora gidecekti
doğru diyosun valla sen ne zaman çıkıyosun kuzu saat 7 oldu kız
Canım sen dikkat et kendine, tuzu azalt..Belki sadece ödemdir...
Bende de ödem var ama, gebelik zehirlenmesinden şüphelenmek için baş dönmesi, kusma falan bişeyler daha oluyormuş..İnşallah öyle bişey yoktur, ama tansiyonunu ihmal etme..Ölçtür sürekli...
Ben hergün süt içip kustuğum halde, doktorum gebelik zehirlenmesinden şüphelenmedi..İnşallah sende de yok, belki heyecan yapmışsındır ondan yükselmiştir tansiyonun..
oyy maşallh canım 2500 kg dmek :)) sen takip altına al tansiyonunu , benim bi ara 17/9 du serum yemiştim o akşam... aman dikkat edelim ya... benim de doğum tarihi ultrason kağıdında 9 haziran gösteriyor... normalde 24ü olması lazım... önde gidiyor ondan olsa gerek... ama ben rüyamda gördüm 4 Haziranda doğuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?