2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzu ablamda sezaryen olmuştu hamile kaldığında 58 kilodu 78 le doğuma girdi şuan 55 kilo veriliyor kız göbek möbek falan yok hiç bişi ...

Maşallah ya kuzulara, nasıl da büyüyorlar...
Bi zamanlar kalp atışı duyulacak mı, ikili test nasıl çıkacak, bulantılar geçecek mi diyorduk...
Artık doğum tarihlerini yazar olduk...

işte yuz şişmesınede normal demıyolar offfffff aman ne normalkı kım ne dese onu yapıoz yaaa

ev yakın nasıl olsa amann takıl kafana göre kuzu, kocan da yoksa napcan evde

kız maşallah baya önden gidiyomuş ne güzel rüyanda da görmüşsün bende görsem keşke ama benim görümceme göre 19 mayıs çok merak ediyorum ne zaman gelecek erken gelmesinde en az 5 hafta kalsın içerde yoksa iğne yaparlar kuzuma

Evet, biz merveyle aynı gün doğuruyoruz...Rüyasında gördü....
Kızım sen rüyana inanma, beklesin gününü burak bey..Ne acelesi varmış erken gelip de...

:78::78::78:
normalde tatlı sevmem hiç
çikolata filanda sevmem
ömrümde yemediğim kadar çikolata yedim o zaman

heeee
tatlı yiyince süt olur diyolar ya yok oda doğru değil
şimdiden süt artırmak için neler yenmeli içilmeli araştırın kızlar
humana çayı ve malt içeceği bizim aralık anneleri topiğinde çoğu kişiye fayda etmişti
bulgur pilavı ve soğanda tabi
bende kayısı kaynatıp içtim şeker eklemeden mesela gayette güzel oldu sütüm
1 ayda 3 kilo almıştı oğlum sütümden
şimdide aynısını yapcam allah nasip ederse

Doktor çok önemliymiş gerçekten de...
Benim doktorum da bugün beni aradı, çok şaşırdım ve sevindim...
Bu doktor iyi geldiyse, buna devam edersin...Kimisi gerçekten hiç ilgilenmiyor ya..
Sanki kasaplar da, biz de koyunuz yatırıp kesecekler...Bi bak bakalım içimizdeki nasıl iyi mi, gelişim nasıl, bizim sağlığımız nasıl...

Maşallah ya kuzulara, nasıl da büyüyorlar...
Bi zamanlar kalp atışı duyulacak mı, ikili test nasıl çıkacak, bulantılar geçecek mi diyorduk...
Artık doğum tarihlerini yazar olduk...

evet canım ya bugünlere geldik şükür ama son aylar daha stresliymiş bunu anladım ve gün saymak çok daha zor

ya bişey sorucam iki kişiye tek mesajda cvp olayını nasıl yapıyosunuz ben hala yapamıyorum :26:

kuzu ablamda sezaryen olmuştu hamile kaldığında 58 kilodu 78 le doğuma girdi şuan 55 kilo veriliyor kız göbek möbek falan yok hiç bişi ...

Ben de ablan gibi olucam sanırım, 59 la hamile kaldım, şu an 73 üm..Eee, kaldı 49 gün...80 olsam doğumda, inşallah ablan gibi kilo verebilirim ben de...ama benim bakacak kimsem yok, veririm herhalde, hem kocayla hem çocukla uğraşırken...

kızlarr bakın ablamın oğlu benimde oğlum ben baktım ona heppp :)) maşallah diyin lütfennnn :)))))

Eklentiler

• $n528449355_1193373_5183.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 14

bacım alıntı cevap degılde onun yanında ayrı bır kutu centık var onu tıklıyosun en son cvp verecegın msj ada alıntı ıle cvpla dıosun sonra teker teker cvp yazıp cevapla dıon bende yenı ogrendımde

Mesajı cevaplarken alıntı ile cevapla diyor ya, onun yanında + olan biyer var...Hangi mesajları cevaplayacaksan o mesajların + olan yerlerine tıkla, en son cevaplayacağının da alıntı ile cevapla yazan yerine tıkla..Zaten hepsi de gelecek mesajı yazdığın yere, hepsine de cevap yazabilirsin o zaman..

Evet, biz merveyle aynı gün doğuruyoruz...Rüyasında gördü....
Kızım sen rüyana inanma, beklesin gününü burak bey..Ne acelesi varmış erken gelip de...
kız ne biliyim kuduruk bu gelir valla
9 hazıarn dıyosa 4 dude normal bence bıde duydukmu merve yapmıs dogummmm :26::26::26:
yaparım valla

verirsinn kızzzz niye vermicennn :))

selam kızlar,
doğum tarihleriniz belli olmuş ne güzel,
merve sanırım sende dr a gitmişsin maşallah burak oğlumuza
volveron bebek doğum kanalına girdiyse dikkat et canım ağır iş yapma,
başka yeni haberler varmı kızlar??
haa merve resim koyacaktın hani stüdyo resmi koydunmu onu??

yok kız sezeryanla 3 çocuk dünyaya getirdi kız kardeşim
evlendiği günki gibi fıstık hala
emzirince gögüste sarkmıyo
sezeryan olunca göbekte kalmıyo
sadece dikkat etcez işte yediğimize içtiğimize ve hareketsiz kalmıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…