Evet, genelde etraftaki herkes asıl emzirirken kilo alırsın diyor...Ne yapacaz valla bilmem...
ama 7 kilo doğumda gidecekse, yine iyi..İnşallah bizden de gider o kadar...Sezeryan olunca göbek de kalıyo ya olduğu gibi...Bana eski günlerime hiç dönemeyecekmişim gibi geliyor..
tansiyonum15 di diğerini hatırlamıyorum bile bebğim 35 haftalık gösteriyo 2500gr boyunu bilmiyorum ama 9 haziranı beklemezmiş mayıs sonu doğum yaparım galiba kafası doğum kanalına yerleşmiş bu iyi bişey bizim için ama ben çook halsizim çok şişim böyle işte ya royalisti merak ettim nasıl acaba o da doktora gidecekti
Canım sen dikkat et kendine, tuzu azalt..Belki sadece ödemdir...
Bende de ödem var ama, gebelik zehirlenmesinden şüphelenmek için baş dönmesi, kusma falan bişeyler daha oluyormuş..İnşallah öyle bişey yoktur, ama tansiyonunu ihmal etme..Ölçtür sürekli...
Ben hergün süt içip kustuğum halde, doktorum gebelik zehirlenmesinden şüphelenmedi..İnşallah sende de yok, belki heyecan yapmışsındır ondan yükselmiştir tansiyonun..
Çıkarım birazdan, kız sizi bırakasım gelmiyor..
Evde kociş yok ya, burdayım şimdilik....
Kociş olsa 5 dedi mi kaçardım, kalmazdım bu saate...
Hep bebek mi yiyecek kocişini dimi ama, arada biz de yiyelim kocişlerimizi..
oyy maşallh canım 2500 kg dmek :)) sen takip altına al tansiyonunu , benim bi ara 17/9 du serum yemiştim o akşam... aman dikkat edelim ya... benim de doğum tarihi ultrason kağıdında 9 haziran gösteriyor... normalde 24ü olması lazım... önde gidiyor ondan olsa gerek... ama ben rüyamda gördüm 4 Haziranda doğuruyorum
oyy maşallh canım 2500 kg dmek :)) sen takip altına al tansiyonunu , benim bi ara 17/9 du serum yemiştim o akşam... aman dikkat edelim ya... benim de doğum tarihi ultrason kağıdında 9 haziran gösteriyor... normalde 24ü olması lazım... önde gidiyor ondan olsa gerek... ama ben rüyamda gördüm 4 Haziranda doğuruyorum
hey masallahhhh
sağol canım ya moralin için bakalım nolacak canım tansiyonumuda takibe alıcaz zaten ama diğer doktorum hiç bunları yapmadıydı sağolsun meğer ben boşuna gitmişim hiç tansiyon kontrolü falanda yapmazdı üzüldüm bu duruma şimdi o doktoru değiştirdim oh olsun ona
Evet, biz merveyle aynı gün doğuruyoruz...Rüyasında gördü....
Kızım sen rüyana inanma, beklesin gününü burak bey..Ne acelesi varmış erken gelip de...
Maşallah ya kuzulara, nasıl da büyüyorlar...
Bi zamanlar kalp atışı duyulacak mı, ikili test nasıl çıkacak, bulantılar geçecek mi diyorduk...
Artık doğum tarihlerini yazar olduk...
kuzu ablamda sezaryen olmuştu hamile kaldığında 58 kilodu 78 le doğuma girdi şuan 55 kilo veriliyor kız göbek möbek falan yok hiç bişi ...
evet canım ya bugünlere geldik şükür ama son aylar daha stresliymiş bunu anladım ve gün saymak çok daha zor
ya bişey sorucam iki kişiye tek mesajda cvp olayını nasıl yapıyosunuz ben hala yapamıyorum :26:
evet canım ya bugünlere geldik şükür ama son aylar daha stresliymiş bunu anladım ve gün saymak çok daha zor
ya bişey sorucam iki kişiye tek mesajda cvp olayını nasıl yapıyosunuz ben hala yapamıyorum :26:
kız ne biliyim kuduruk bu gelir vallaEvet, biz merveyle aynı gün doğuruyoruz...Rüyasında gördü....
Kızım sen rüyana inanma, beklesin gününü burak bey..Ne acelesi varmış erken gelip de...
yaparım valla9 hazıarn dıyosa 4 dude normal bence bıde duydukmu merve yapmıs dogummmm:26::26::26:
Ben de ablan gibi olucam sanırım, 59 la hamile kaldım, şu an 73 üm..Eee, kaldı 49 gün...80 olsam doğumda, inşallah ablan gibi kilo verebilirim ben de...ama benim bakacak kimsem yok, veririm herhalde, hem kocayla hem çocukla uğraşırken...
kızlarr bakın ablamın oğlu benimde oğlum ben baktım ona heppp :)) maşallah diyin lütfennnn :)))))
kızlarr bakın ablamın oğlu benimde oğlum ben baktım ona heppp :)) maşallah diyin lütfennnn :)))))
Evet, genelde etraftaki herkes asıl emzirirken kilo alırsın diyor...Ne yapacaz valla bilmem...
ama 7 kilo doğumda gidecekse, yine iyi..İnşallah bizden de gider o kadar...Sezeryan olunca göbek de kalıyo ya olduğu gibi...Bana eski günlerime hiç dönemeyecekmişim gibi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?