oldu galiba oleeeeeeey öğrendimmmmbacım alıntı cevap degılde onun yanında ayrı bır kutu centık var onu tıklıyosun en son cvp verecegın msj ada alıntı ıle cvpla dıosun sonra teker teker cvp yazıp cevapla dıon bende yenı ogrendımde
Mesajı cevaplarken alıntı ile cevapla diyor ya, onun yanında + olan biyer var...Hangi mesajları cevaplayacaksan o mesajların + olan yerlerine tıkla, en son cevaplayacağının da alıntı ile cevapla yazan yerine tıkla..Zaten hepsi de gelecek mesajı yazdığın yere, hepsine de cevap yazabilirsin o zaman..
selam kızlar,
doğum tarihleriniz belli olmuş ne güzel,
merve sanırım sende dr a gitmişsin maşallah burak oğlumuza
volveron bebek doğum kanalına girdiyse dikkat et canım ağır iş yapma,
başka yeni haberler varmı kızlar??
haa merve resim koyacaktın hani stüdyo resmi koydunmu onu??
Anaaammm, maşallah ya...
Kız o kirpikler gözler ne öyleee....Çok can yakacak bu çokkk....
Sen burak tekmelerken yeğeninin gözlerine bak bence...Maşallah çok güzel...
kızlarr bakın ablamın oğlu benimde oğlum ben baktım ona heppp :)) maşallah diyin lütfennnn :)))))
mervecim sen 4 haziran da doğrursan bende 20 mayıs ta doğururum ... anaaaaaam
sağol canımm , yok daha cekilmedik çekiliyim koyucam :))selam kızlar,
doğum tarihleriniz belli olmuş ne güzel,
merve sanırım sende dr a gitmişsin maşallah burak oğlumuza
volveron bebek doğum kanalına girdiyse dikkat et canım ağır iş yapma,
başka yeni haberler varmı kızlar??
haa merve resim koyacaktın hani stüdyo resmi koydunmu onu??
sağol canım bnmmmerve sizde kaş göz var anam ya masallah subhanallah rabbım esırgesın
kız bana bakma benimki anormalmervecim sen 4 haziran da doğrursan bende 20 mayıs ta doğururum ... anaaaaaam
Anaaammm, maşallah ya...
Kız o kirpikler gözler ne öyleee....Çok can yakacak bu çokkk....
Sen burak tekmelerken yeğeninin gözlerine bak bence...Maşallah çok güzel...
evet damadım yakısıklı olsun ama kaygım yok olur öyle bır gozle masallah tekrardan benım kızımda bana cekerse bebek olur beeee benıde gordunuz hanii
manyakevet damadım yakısıklı olsun ama kaygım yok olur öyle bır gozle masallah tekrardan benım kızımda bana cekerse bebek olur beeee benıde gordunuz hanii
maşallah çok yakışıklı bi çocuk
kaşa göze bak yarabbimmmmm
merveeeee nerde yeğeniinin fotosu ???
seviiii,
bacım nerelerdesin, hiç denk gelemiyoruz seninle...İyisin değil mi...
Özledim seni...
Valla bu aralar en güzel haber bodrumun bebeğinin kordonsentez sonucunun temiz çıkması...
Gerisinin bebelerin maşallahı var, hepsi de iyi çok şükür....
kız sen ne diyosun hep diyodum Allahım bana melih gibi bi erkek çocuk ver diye taa bekarken... rüyamda falan görüyorum hep burnu kaşı gözü aynı, bi de bilmiyorum buraya yazmıştım ama okunuzmu? ben bi gün namaz kılarken bebeğimi gördüm karşımda ve o zaman cinsiyetini bilmiyordum... erkekti yan durmuştu kaşı gözü aynı yiğenim gibi gülüordu bana... namazı bitirdim bir ağladım bir ağladımmm koşa koşa eşime geldim söyledim annemlere falan erkek olucak gördüğün gibi bi bebek dünyaya getirceksin demişlerdi... bkalım erkek olduğu tuttu inşallah yüzü gözü de tutar :)
gündüz oturamıyorum kuzu, otursamda haşatım çıkmış oluyo yada uyku basıyo
açamıyorum pc yi,
bende seni özledim walla, hepinizi ayrı ayrı seviyorum
en son pazar günü gece kudurduk kızlarla ama ne gülmek
bodrumun iyi haberini almıştım allaha şükürler olsun,
yaaa herkesler doğuracak erkenden bacım beni beklesenize yaa
haktanım ağlıyo oyun istiyo çıkıyorum ben
hepinize iyi akşamlar kızlar allaha emanet olun
Ayyy, gerçekten mi kız....
Tüylerim diken diken oldu....İnşallah benzer yeğenine..Gerçekten çok tatlı bi çocuk maşallah....
Anneler hissedermiş bi de biliyor musun, ben de ilk doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendiğimde kızım olacak demiştim...
Ayyy, gerçekten mi kız....
Tüylerim diken diken oldu....İnşallah benzer yeğenine..Gerçekten çok tatlı bi çocuk maşallah....
Anneler hissedermiş bi de biliyor musun, ben de ilk doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendiğimde kızım olacak demiştim...
merve tosunumun fotosunu nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?