2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oldu galiba oleeeeeeey öğrendimmmm

teşekkürler canım mmmmm

seviiii,
bacım nerelerdesin, hiç denk gelemiyoruz seninle...İyisin değil mi...
Özledim seni...
Valla bu aralar en güzel haber bodrumun bebeğinin kordonsentez sonucunun temiz çıkması...
Gerisinin bebelerin maşallahı var, hepsi de iyi çok şükür....

Anaaammm, maşallah ya...
Kız o kirpikler gözler ne öyleee....Çok can yakacak bu çokkk....
Sen burak tekmelerken yeğeninin gözlerine bak bence...Maşallah çok güzel...

evet damadım yakısıklı olsun ama kaygım yok olur öyle bır gozle masallah tekrardan benım kızımda bana cekerse bebek olur beeee benıde gordunuz hanii

mervecim sen 4 haziran da doğrursan bende 20 mayıs ta doğururum ... anaaaaaam

hepimiz nasılda hevesleniyoruz demi ama ben doktora özellikle sordum dğum ultrasona göre olmazmış sata göre ymiş mesela 34 haftalık gösteriyosa tahmini değerlermiş 32 ila 35 haftalık arasında demek ultrsaona göre olursa 15 mayısa doğururum ben

sağol canımm , yok daha cekilmedik çekiliyim koyucam :))
merve sizde kaş göz var anam ya masallah subhanallah rabbım esırgesın
sağol canım bnmm
mervecim sen 4 haziran da doğrursan bende 20 mayıs ta doğururum ... anaaaaaam
kız bana bakma benimki anormal
Anaaammm, maşallah ya...
Kız o kirpikler gözler ne öyleee....Çok can yakacak bu çokkk....
Sen burak tekmelerken yeğeninin gözlerine bak bence...Maşallah çok güzel...

kız sen ne diyosun hep diyodum Allahım bana melih gibi bi erkek çocuk ver diye taa bekarken... rüyamda falan görüyorum hep burnu kaşı gözü aynı, bi de bilmiyorum buraya yazmıştım ama okunuzmu? ben bi gün namaz kılarken bebeğimi gördüm karşımda ve o zaman cinsiyetini bilmiyordum... erkekti yan durmuştu kaşı gözü aynı yiğenim gibi gülüordu bana... namazı bitirdim bir ağladım bir ağladımmm koşa koşa eşime geldim söyledim annemlere falan erkek olucak gördüğün gibi bi bebek dünyaya getirceksin demişlerdi... bkalım erkek olduğu tuttu inşallah yüzü gözü de tutar :)

gündüz oturamıyorum kuzu, otursamda haşatım çıkmış oluyo yada uyku basıyo
açamıyorum pc yi,
bende seni özledim walla, hepinizi ayrı ayrı seviyorum
en son pazar günü gece kudurduk kızlarla ama ne gülmek
bodrumun iyi haberini almıştım allaha şükürler olsun,
yaaa herkesler doğuracak erkenden bacım beni beklesenize yaa

Ayyy, gerçekten mi kız....
Tüylerim diken diken oldu....İnşallah benzer yeğenine..Gerçekten çok tatlı bi çocuk maşallah....
Anneler hissedermiş bi de biliyor musun, ben de ilk doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendiğimde kızım olacak demiştim...

Aman, iyi ol da, denk gelmeyiverelim...
Bugün denk geldik ya, arada yine böyle denk geliriz...
Dedi kızlar, akşamları kuduruyoruz biz diyee...Ahhh, ben de olucam ki tam kuduracaz...
Bacım doğumlar başlıyo ilki 20 mayıs...
Ben de kızçem beklerse 4 haziranda doğuruyommm...

ben ilk cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde doktor bana %70 kız demişti ama ben hala oğlum diye sevmeye devam ettim bi dahaki gidişimizde öğrndik ki erkekmiş :)) diyodum ama anne kız dedi doktor ama ben erkek hissediyorum yok yani erkek bu diyodum annem kızıyodu bana hayırlısını dile diye :) ya napıyım içime doğdu ben napıyım yani :))) inşallah benzer bakalım sağlıklı olsun da kuzum :)

bende ılk gece namazında hayırlısından ilk bebegım kızım olsun demıstımmmm rabbım kabul ettı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…