2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet damadım yakısıklı olsun ama kaygım yok olur öyle bır gozle masallah tekrardan benım kızımda bana cekerse bebek olur beeee benıde gordunuz hanii

ben görmedimmmmm nerde resminn

kız aslında pekde iyi değilim,
kendimi canımı sürüklüyorum işte....
senin evde net yokmu doğumdan sonra buraya gelmiycenmi??
ha erken ha geç doğrcaz işte ama benim hiç yardımcım yok, ondan zor geçiyo..

benim doktorda sadece kafa ölçerek kilo söylüo , göbek çevresini ölçmüo sizlerde nasıl ?????????????

valla benim her tarafını ölçüyor eşim diyor oldu olcak pipisini de ölçse

tövbe estf. hadi kaçtım kızlar gelirim akşam

hadi ben kacar kocişim gelıyormus herkeze ıyı aksamlar osman var ona bakacam bugun

güle güleee bende bitmeyen şarkıya bakıcam,
bergüzar korele hayranım...

benim doktorda sadece kafa ölçerek kilo söylüo , göbek çevresini ölçmüo sizlerde nasıl ?????????????

ölüçüyo canım herbiyerini

valla benim her tarafını ölçüyor eşim diyor oldu olcak pipisini de ölçse

tövbe estf. hadi kaçtım kızlar gelirim akşam

benimki her gidişimde 3 şeye bakıo :

1) suyu ne durumda
2) kafa ölçerek gelişim var mı
3) plasenta ne durumda

hadi görüşüürüz 2 hafta sonra dio yolluyo :82:

kızlar ya üf çok kötüyüm midem acayip bulanıyo durup dururken uyku bastırıyo bazen sıcak basıyo arada hafif ağrılarda oluyo neyin belirtileri bunlar anlamadım :44: ağrılar çok kısa süreli ama geçiyo sonra mide bulantısı son aylarda tekrar başlayabilir diye duymuştum yine mi başladı acaba :26:ay başlamasın ya ilk ayları hatırlamak bile kötü ölüyodum ben o zaman bulantıdan yine başlarsa yanarım ben soda filanda içtim geçmedi hala bulanıyo kaç saat oldu :26:

menopoza girmişsin kız şaka maka üşütmüşsündür canım korkma... nane limon kaynet iç soda fayda etmez... ilk ay bulantıları olabilir ama o genelde 6-7 aylarda tkrar ediyor şuan geçmiş olması lazım.

ay valla kustum kusacam çok kötü midem bişymi dokundu üşüttümmü ki :26: sitede 30 lu haftalarda çoğunun bulantıları tekrar başlamış korktum okuyunca 36 37 de başlayan bile var :44: aman olmasın ya bulantı kadar kötü bişy yok bide nette erken doğum belirtilerine baktım bel ağrısı çarpntı sıcak basması kramp tarzı karın ağrısı falan yazıyo bende hepsi var şuan kasılma şart erken doğum için diyor kasılma yok ama :26: varsada ben hissetmiyorum ama hissedilirdi heralde ya :18: ben biraz uzanim arada bakarım yazdıklarınıza kızlar Allah korusun ödüm kopuyor erken gelecek falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…