merve tosunumun fotosunu nerdeee
Ben bu mesajı
merve totoşunun fotosu nerdeee diye okudum yaaa....allahım yarabbim....
Ben bu mesajı
merve totoşunun fotosu nerdeee diye okudum yaaa....allahım yarabbim....
çıkıyorum kızlar.Herkese iyi akşamlar..
sağol canımm , yok daha cekilmedik çekiliyim koyucam :))
sağol canım bnmm
kız bana bakma benimki anormal
kız sen ne diyosun hep diyodum Allahım bana melih gibi bi erkek çocuk ver diye taa bekarken... rüyamda falan görüyorum hep burnu kaşı gözü aynı, bi de bilmiyorum buraya yazmıştım ama okunuzmu? ben bi gün namaz kılarken bebeğimi gördüm karşımda ve o zaman cinsiyetini bilmiyordum... erkekti yan durmuştu kaşı gözü aynı yiğenim gibi gülüordu bana... namazı bitirdim bir ağladım bir ağladımmm koşa koşa eşime geldim söyledim annemlere falan erkek olucak gördüğün gibi bi bebek dünyaya getirceksin demişlerdi... bkalım erkek olduğu tuttu inşallah yüzü gözü de tutar :)
evet damadım yakısıklı olsun ama kaygım yok olur öyle bır gozle masallah tekrardan benım kızımda bana cekerse bebek olur beeee benıde gordunuz hanii
Aman, iyi ol da, denk gelmeyiverelim...
Bugün denk geldik ya, arada yine böyle denk geliriz...
Dedi kızlar, akşamları kuduruyoruz biz diyee...Ahhh, ben de olucam ki tam kuduracaz...
Bacım doğumlar başlıyo ilki 20 mayıs...
Ben de kızçem beklerse 4 haziranda doğuruyommm...
ya onu demıom beeeeeeultrason fotosu yokmu
hee yok canım ya varda bi kafası var yüzü yok ölçüm için kafasının resmini çekti bi kaburgaları falan yüzünü bende göremedim inan... yok yani
hadi ben kacar kocişim gelıyormus herkeze ıyı aksamlar osman var ona bakacam bugun
benim doktorda sadece kafa ölçerek kilo söylüo , göbek çevresini ölçmüo sizlerde nasıl ?????????????
benim doktorda sadece kafa ölçerek kilo söylüo , göbek çevresini ölçmüo sizlerde nasıl ?????????????
hadi ben kacar kocişim gelıyormus herkeze ıyı aksamlar osman var ona bakacam bugun
valla benim her tarafını ölçüyoreşim diyor oldu olcak pipisini de ölçse
tövbe estf. hadi kaçtım kızlar gelirim akşam
kızlar ya üf çok kötüyüm midem acayip bulanıyo durup dururken uyku bastırıyo bazen sıcak basıyo arada hafif ağrılarda oluyo neyin belirtileri bunlar anlamadım :44: ağrılar çok kısa süreli ama geçiyo sonra mide bulantısı son aylarda tekrar başlayabilir diye duymuştum yine mi başladı acaba :26:ay başlamasın ya ilk ayları hatırlamak bile kötüölüyodum ben o zaman bulantıdan yine başlarsa yanarım ben soda filanda içtim geçmedi hala bulanıyo kaç saat oldu :26:
menopoza girmişsin kızşaka maka üşütmüşsündür canım korkma... nane limon kaynet iç soda fayda etmez... ilk ay bulantıları olabilir ama o genelde 6-7 aylarda tkrar ediyor şuan geçmiş olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?