ay valla kustum kusacamçok kötü midem bişymi dokundu üşüttümmü ki :26: sitede 30 lu haftalarda çoğunun bulantıları tekrar başlamış korktum okuyunca 36 37 de başlayan bile var :44: aman olmasın ya bulantı kadar kötü bişy yok bide nette erken doğum belirtilerine baktım bel ağrısı çarpntı sıcak basması kramp tarzı karın ağrısı falan yazıyo bende hepsi var şuan kasılma şart erken doğum için diyor kasılma yok ama :26: varsada ben hissetmiyorum ama hissedilirdi heralde ya :18: ben biraz uzanim arada bakarım yazdıklarınıza kızlar Allah korusun ödüm kopuyor erken gelecek falan diye
Merhaba kizlar ben geldim.
Bugun doktor kontrolum vardi. Bebis saglikli hamdolsun. Maashallah ona:)
maşallaaahhh ona annesi.. kaç gr oooomuşşş boyu filan ?
yaaaaaaaaa kaç kg? anlat kızzz gelişimi falan nasılmışş???
mrh birce sen diyarbakırda gidiyosun dimi hastaneye ya benim bi arkadaş var hamile batman medikal parka gidiyo normalde 24 haftalık hamile doktoru dün ona bebeğin kolları ve bacakları gelişmiyo demiş çok üzüldük ne yapcamızı bilemedik diyarbakıra gitcekler aklıma sen geldin riskli sorunlu gebeliklere bakan iyi bi doktor önerirmisin bize çok acill bu zamana kadar hiç bi sorun yokken şimdi 24. haftada böle demiş doktor tavsiyeni bekliyorum
yaaaaaaaaa kaç kg? anlat kızzz gelişimi falan nasılmışş???
2.100gr olmus teyzesi. boyunu sormayi unuttum heyecandan. Bir cok sorum vardi doktora. Maashallah Buyuk bir bebek dedi doktor.dogum tarihi icin de 8 mayis ve 8 haziran arasinda herhangi bir zamanda dedi..
sen de gittin degil mi doktora?. Gelismeler nasil?
ya ben bu kilo hesabını çözemedim kendi doktorum 2600 demişti perşembe günü . . dün 4 boyutlu foto için başka doktora gittim o da 2200 artı eksi 320 gr dedi..
canım yanılma payı oluyor bana göre 2600 doğru
gittim canım benimki deiyi maşallah... 2231 gr. 45 cm çıktı :) tansiyonum yüksek çıktı ilaç yazdı doktor...
tam zamanında girmişim canım. ben doktorumdan çok memnunum, diyarbakırın en tanınmış kadın doğumcusu. alman hastanesinde zeki akkum. üniversite hastanesinde prof.lar da var galiba ama hiç gitmedim. prof talip gül'ü duydum bir de ama iyi mi bilmiyorum. isterseniz benim doktorumla bir görüşün. en azından yönlendirir. gitmeden önce arayın ama, çok yoğun olduğu için sabah 7de gidip sıra almak gerekiyor. serkreterine bağlanıp durumu anlatırsanız randevu verir büyük ihtimalle.
ya ben bu kilo hesabını çözemedim kendi doktorum 2600 demişti perşembe günü . . dün 4 boyutlu foto için başka doktora gittim o da 2200 artı eksi 320 gr dedi..
maşallah bebişe2.100gr olmus teyzesi. boyunu sormayi unuttum heyecandan. Bir cok sorum vardi doktora. Maashallah Buyuk bir bebek dedi doktor.dogum tarihi icin de 8 mayis ve 8 haziran arasinda herhangi bir zamanda dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?