2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaar çok garip bişi oldu.. dün gece rüyamda yengemle kuzenimi gördüm bebek beşikte uyuyo bizde başında seyredioruz.. biraz önce kuzenim aradı bebeğe beşik alma sakın biz siparişini verdik dedi.. ben şoktayımmmm

Bende bazen panik oluyorum ama bide bu yalancı kasılmalar var ya bu zamanlar normalmiş heralde ağırlaşıyoruz onunda etkisi vardır

mrh birce sen diyarbakırda gidiyosun dimi hastaneye ya benim bi arkadaş var hamile batman medikal parka gidiyo normalde 24 haftalık hamile doktoru dün ona bebeğin kolları ve bacakları gelişmiyo demiş çok üzüldük ne yapcamızı bilemedik diyarbakıra gitcekler aklıma sen geldin riskli sorunlu gebeliklere bakan iyi bi doktor önerirmisin bize çok acill bu zamana kadar hiç bi sorun yokken şimdi 24. haftada böle demiş doktor tavsiyeni bekliyorum

yaaaaaaaaa kaç kg? anlat kızzz gelişimi falan nasılmışş???

iyiymis hamdolsun. Basasagi duruyor dedi doktor. Bu arada doktorumu degistirmekten vazgectim. Epidural ile dogum yapacagim inshaallah.. normal yada sezeryan mi bilmeiyorum. 15 gun sonra yeniden gidecegim. mide yanmalarim icin daha guclu bir ilac verdi.

tam zamanında girmişim canım. ben doktorumdan çok memnunum, diyarbakırın en tanınmış kadın doğumcusu. alman hastanesinde zeki akkum. üniversite hastanesinde prof.lar da var galiba ama hiç gitmedim. prof talip gül'ü duydum bir de ama iyi mi bilmiyorum. isterseniz benim doktorumla bir görüşün. en azından yönlendirir. gitmeden önce arayın ama, çok yoğun olduğu için sabah 7de gidip sıra almak gerekiyor. serkreterine bağlanıp durumu anlatırsanız randevu verir büyük ihtimalle.

ya ben bu kilo hesabını çözemedim kendi doktorum 2600 demişti perşembe günü . . dün 4 boyutlu foto için başka doktora gittim o da 2200 artı eksi 320 gr dedi..

2.100gr olmus teyzesi. boyunu sormayi unuttum heyecandan. Bir cok sorum vardi doktora. Maashallah Buyuk bir bebek dedi doktor.dogum tarihi icin de 8 mayis ve 8 haziran arasinda herhangi bir zamanda dedi..

oyy maşallah sübhanallah canım , doktorundan memnun kaldıysan değiştirme tabii... inşallah zamanında gelir bebişlerimiz

gittim canım benimki deiyi maşallah... 2231 gr. 45 cm çıktı :) tansiyonum yüksek çıktı ilaç yazdı doktor...

Bebise maashallah annesi. Tansiyon mu? Dikkatli ol canim. Benim de kilo artisimi cok hizli buldu. Aclik seker testime bakacak persembe.
15 gun sonra da kan deger testleri yapilacak inshallah.

çok teşekkür canım ikisine de gitsinler o zaman zeki bey için alman hastenesi arıcaklarda talip bey için hangi hasteneyi arasınlar çok kötüler yaa kolbacak gelişmemesi daha önceden anlamaları gerekmezmiydi lütfen herkes dua etsin 24 haftaya kadar nasıl belli olmamış anlamadım

ya ben bu kilo hesabını çözemedim kendi doktorum 2600 demişti perşembe günü . . dün 4 boyutlu foto için başka doktora gittim o da 2200 artı eksi 320 gr dedi..

Her makinenin tahmini farklı mı oluyo acaba yanılma payı da var tabi tam güvenmiyorum ben aşağı yukarı söylüyo işte...

2.100gr olmus teyzesi. boyunu sormayi unuttum heyecandan. Bir cok sorum vardi doktora. Maashallah Buyuk bir bebek dedi doktor.dogum tarihi icin de 8 mayis ve 8 haziran arasinda herhangi bir zamanda dedi..
maşallah bebişe

canım milimetrik ölçümler olduğu için çok değişebiliyormuş. aynı ultrasonda aynı gün bile çok farklı sonuçlar çıkar demişti bana doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…