öyledir canım merak etmebende 2600 un doğru olduğuna inanmak istiorum mervecim :)
Bebise maashallah annesi. Tansiyon mu? Dikkatli ol canim. Benim de kilo artisimi cok hizli buldu. Aclik seker testime bakacak persembe.
15 gun sonra da kan deger testleri yapilacak inshallah.
çok teşekkür canım ikisine de gitsinler o zaman zeki bey için alman hastenesi arıcaklarda talip bey için hangi hasteneyi arasınlar çok kötüler yaa kolbacak gelişmemesi daha önceden anlamaları gerekmezmiydi lütfen herkes dua etsin 24 haftaya kadar nasıl belli olmamış anlamadım
çok teşekkür canım ikisine de gitsinler o zaman zeki bey için alman hastenesi arıcaklarda talip bey için hangi hasteneyi arasınlar çok kötüler yaa kolbacak gelişmemesi daha önceden anlamaları gerekmezmiydi lütfen herkes dua etsin 24 haftaya kadar nasıl belli olmamış anlamadım
jinofertil tüp bebek merkezinde galiba canım. ona hiç gitmedim ama prof olduğu için söyledim. inşallah doktoru yanılmıştır, sağlıkla doğar bebeği...
zaten kaç kilo doğar die diil bu ölçümler dedi doktor.. bi önceki kontrole göre gelişim göstermiş mi bebiş bizim için önemli olan bu dedi..
zaten genelde son söylenen rakamdan daha az doğuyor bebek. arkadaşıma hep iri bir bebek olacak, en az 4 kilo demiş doktoru, hatta bu yüzden sezaryanla yaptı doğumu. bebek 3300 doğdu:))
ay oda kötü ya ben olsam çok kızardım sonra heralde doktora onun yüzünden ameliyat olmak zorunda kalmış kızcağızzaten genelde son söylenen rakamdan daha az doğuyor bebek. arkadaşıma hep iri bir bebek olacak, en az 4 kilo demiş doktoru, hatta bu yüzden sezaryanla yaptı doğumu. bebek 3300 doğdu:))
aaa yazık kız belki de normal isterdi.. ne sinir bi durum..
evet. daha da kötüsü kafası büyük hidrosefali olabilir demiş hep.ama gayet normalmiş bebeğin kafası. hamileliğinde stres yaptığıyla kaldı. bebeği doğduktan sonra bana ilk söylediği şey, sakın doktorların dediklerini kafaya takma oldu:)
doktorda bi tuhaflık varmış sanki hiçbi söylediği doğru çıkmadığına göre , boşuboşuna strese sokmuş kızı
evet hamileliğinin son dönemlerini kötü geçirmiş yazık. mersinin bir ilçesinde çalışıyor, küçük bir ilçe olduğu için çok alternatifi yoktu herhalde.
slm kızlar nbr
aranızda trabzonda olan var mı ya
doğum yaklaştı da dr değiştirmek zorunda kaldım
yardıma ihtiyacım var......offff hayırlısıyla bir doğsa yavrularımız....
ya kızlar bişy soracam bana ara ara sancı giriyor şimdide girdi bi kaç defa belli aralıklarla adet sancısı gibi ama hafif bi ağrı değil baya canımı yakıyor normalmi? hiç olmazdı bugün oluyor ilk defa uyuyamıyorum şimdi giren sancılardan, yine girecek diye , bugün moralim çok bozuktu 2 saat ağladım ondanmı oldu acaba :26: açılma filan yapmasın sancılar :18: ay biri bişy söylesin bana pek normal gelmiyor çünkü ...
valla ben de sancı nasıl oluyor bilmiyorum, o yüzden bir şey diyemem. bu akşam benim de karnımın sağ tarafına bir şey saplandı birden, yürüyemedim çok kötüydü. geçen hafta burda gittiğim doktor ara ara sancıların olacağını söyledi, bu normalmiş. 1 saatte 4 kereden fazla olursa haberim olsun dedi.
canım karnını yağla biraz ovarak masaj yap, benimki bazen çok geriliyo, patlayacak gibi oluyo, sızlıyo gibi... badem yağı sürüp ovalayarak yediriyorum,,, düzeliyo. dikkat et yine de...yok benim fazla oldu hala ağrı var karnımın alt tarafında :26: uzandım ağrıdan geri kalktım sabaha kadar sürerse sabah okula gitmez doktora giderim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?