kızlarrrr karnınızı ovalamayın yağla filan erken doğuma yol açarsınız.. doktor sölemişti bana.. şiştiğim zamanlar gazdır heralde diyip gaz çıksın diye ovalıodum aaaaa sakın ha dedi.. ne karnınızla ne göğüs kısmıyla ellemeyin..
canım karnını yağla biraz ovarak masaj yap, benimki bazen çok geriliyo, patlayacak gibi oluyo, sızlıyo gibi... badem yağı sürüp ovalayarak yediriyorum,,, düzeliyo. dikkat et yine de...
Tatlim, yag ile masaj tavsiyen cok iyi ama badem yagi kullanmayin..
Badem yagi cildinizin tuylenmesine, var olan ayva tuylerini guclendirmeye sebep olur. Cok ugrasirsiniz sonra..
Baska yaglar deneyin
kızlarrrr karnınızı ovalamayın yağla filan erken doğuma yol açarsınız.. doktor sölemişti bana.. şiştiğim zamanlar gazdır heralde diyip gaz çıksın diye ovalıodum aaaaa sakın ha dedi.. ne karnınızla ne göğüs kısmıyla ellemeyin..
sen bugun doktorda tartıldın mı canım?
deprem oldu kızlar...
merhabalar;
31 haftalık bebeğim bugün doktor kontrolüm vardı 2480 olmuş boyuda 48.bebek gelişim açısından 3 hafta önde gidiyor dedi.bende erken doğum yaparmıyım diye endişeliyim
nerde kızzzzzzzzdeprem oldu kızlar...
evet tartildim. Hem de kocacik odaya girmeden hizlica tartildim. Kadin da sasirdi ne oluyor diye.
toplam 22.5 kg olmus.
doktor ozel bir yesilcay ekstresi verdi. zararli maddelerinden arindirilmis. yoksa yesilcay hamilelikte zararli biliyorsunuz. bu ekstre kilo almayi durdurur dedi.
nerde kızzzzzzzz
kocacığın gelmeden mibende tartıldım bugun 15 kg olmuş toplamda o yeşil çaydan bende mi alsam kız
nerde kızzzzzzzz
kocacığın gelmeden mibende tartıldım bugun 15 kg olmuş toplamda o yeşil çaydan bende mi alsam kız
erzurumla bingöl arasında dağların ortasında bi yerdeyiz biz ama merkezi neresi bilmiyom yaaa
bol su iciyor musun? Normalde ben cok su icen birisiydim yaz kis. ama hamileligimde gunde 1.5 litre bile icemiyorum. Simdi gunde 3 litre su icecegim. o da yardimci olacak inshallah kilo kontrolune.
erzurumla bingöl arasında dağların ortasında bi yerdeyiz biz ama merkezi neresi bilmiyom yaaa
geçmiş olsun çok korkarım bende depremden :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?