2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar;
31 haftalık bebeğim bugün doktor kontrolüm vardı 2480 olmuş boyuda 48.bebek gelişim açısından 3 hafta önde gidiyor dedi.bende erken doğum yaparmıyım diye endişeliyim

kızlarrrr karnınızı ovalamayın yağla filan erken doğuma yol açarsınız.. doktor sölemişti bana.. şiştiğim zamanlar gazdır heralde diyip gaz çıksın diye ovalıodum aaaaa sakın ha dedi.. ne karnınızla ne göğüs kısmıyla ellemeyin..

ilk defa duyuyorum karnı ovmanın erken doğuma yol açtığını ay iyi oldu canım sağol

canım karnını yağla biraz ovarak masaj yap, benimki bazen çok geriliyo, patlayacak gibi oluyo, sızlıyo gibi... badem yağı sürüp ovalayarak yediriyorum,,, düzeliyo. dikkat et yine de...

Tatlim, yag ile masaj tavsiyen cok iyi ama badem yagi kullanmayin..
Badem yagi cildinizin tuylenmesine, var olan ayva tuylerini guclendirmeye sebep olur. Cok ugrasirsiniz sonra..
Baska yaglar deneyin

Hafif bir masajin hic bir zarari yok. Ama ovalamak, bastirarak masaj yapmak elbette zararli olabilir.
Bi rmiktar yagi, cilde yedirmek icin yapilan hafif dokunuslarin zarari yok canim.

sen bugun doktorda tartıldın mı canım?

evet tartildim. Hem de kocacik odaya girmeden hizlica tartildim. Kadin da sasirdi ne oluyor diye.
toplam 22.5 kg olmus.
doktor ozel bir yesilcay ekstresi verdi. zararli maddelerinden arindirilmis. yoksa yesilcay hamilelikte zararli biliyorsunuz. bu ekstre kilo almayi durdurur dedi.

merhabalar;
31 haftalık bebeğim bugün doktor kontrolüm vardı 2480 olmuş boyuda 48.bebek gelişim açısından 3 hafta önde gidiyor dedi.bende erken doğum yaparmıyım diye endişeliyim

maashallah evet bebisin gelisim acisindan ileride gorunuyor. O gelistikten sonra erken dogumdan ne icin korkacaksin ki canim?

deprem oldu kızlar...
nerde kızzzzzzzz

kocacığın gelmeden mi bende tartıldım bugun 15 kg olmuş toplamda o yeşil çaydan bende mi alsam kız

nerde kızzzzzzzz

kocacığın gelmeden mi bende tartıldım bugun 15 kg olmuş toplamda o yeşil çaydan bende mi alsam kız

evet kocacik odaya girmeden doktora selam verdim. once tartilayim isterseniz dedim hehe. hizlica tartiya ciktim, o da sasirdi valla..
Canim Turkiye'de var mi bilmiyorum. Metasys adinda birsey. Dedigim gibi bu tabletler, yesilcayin zararlarindan arindirilmislar. sakin baska yesilcay urunleri kullanmayin. ciddi zararlar verebilir Allah korusun.

nerde kızzzzzzzz

bol su iciyor musun? Normalde ben cok su icen birisiydim yaz kis. ama hamileligimde gunde 1.5 litre bile icemiyorum. Simdi gunde 3 litre su icecegim. o da yardimci olacak inshallah kilo kontrolune.

bol su iciyor musun? Normalde ben cok su icen birisiydim yaz kis. ama hamileligimde gunde 1.5 litre bile icemiyorum. Simdi gunde 3 litre su icecegim. o da yardimci olacak inshallah kilo kontrolune.

3 günde 19 litre damacanayı tek başıma bitiriyorum canım felaket su içiyorum... gece bi wc bi su bi wc bi su

kızlar ne olursa olsun kullanmayın tablet falan bende 18 kilo aldım doğumdan sonra veririz inşallah spor diyet zaten az bi süremiz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…