gecmis olsun. depremler sitesine baktim. en son deprem yunanistan tarafinda 4.4 gorunuyor. marmara3 ve 2 siddetinde hissedilmis. sizin orada goremedim.
Korkma canim. Allah'a emanetiz hepimiz..
saol canım zaten deli gibi fırtına var dışarda yağmur bide deprem tam korku filmi yani:)
3 günde 19 litre damacanayı tek başıma bitiriyorum canım felaket su içiyorum... gece bi wc bi su bi wc bi su
saol canım zaten deli gibi fırtına var dışarda yağmur bide deprem tam korku filmi yani:)
Aman Allah'im. bu cok fazla ama. Inan fazla suyun da zarari var. vucudundan haddinden fazla mineral atarsin. hic iyi deil gercekten. doktoruna sor.
kesinlikle kendimi durduramıyorum çok fena canımyok valla ben zararını görmedim hiç hep böyleyim çok fazla su içerim...
neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler...
off korkma ya eşin yok mu?
herkese bolca günydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
aman yaa burda bi yagmur var sormayın... hvada kapkara...
aman yaa burda bi yagmur var sormayın... hvada kapkara...
günaydınnnnnnn
herkese günaydınn
gunaydiiiiinnnnnnn
burasida kapali ne zaman duzelecek artik ya
bu yagmurlar yüzünden bi evi temızletemedım camları sılecek kadın gerı batacak beklıyoruz valla...
günaydın kızlarr
fatma burda da hava kapalı yağmurlu soğuk. yaz gelmiycek sanırım aman böyle gitsin son aylarımız zaten yaz olmasın:)))))
yarın kontrolüm var dua edin kızlarrrrrr
günaydın kızlarr
fatma burda da hava kapalı yağmurlu soğuk. yaz gelmiycek sanırım aman böyle gitsin son aylarımız zaten yaz olmasın:)))))
yarın kontrolüm var dua edin kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?