2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aman Allah'im. bu cok fazla ama. Inan fazla suyun da zarari var. vucudundan haddinden fazla mineral atarsin. hic iyi deil gercekten. doktoruna sor.

kesinlikle kendimi durduramıyorum çok fena canım yok valla ben zararını görmedim hiç hep böyleyim çok fazla su içerim...

neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler...

Şov dünyasının en ünlü çiftlerinden Victoria-David Beckham, bebek hazırlığını abarttı! Geçtiğimiz ay dördüncü çocuklarını beklediklerini açıklayan Beckham çifti, bebek için bir servet harcıyor. Uzun zamandan beri hayalini kurdukları kız çocuğuna kavuşacak olan ünlü çift, bebekleri için evde iki ayrı oda hazırlıyor. Odanın soft renklerle döşenmesine özen gösteren moda ikonu, dadının kıyafetlerinin de bebeğin zihinsel gelişimini olumlu etkileyecek renklerden olacağını söyledi.

ÖZEL SES SİSTEMİ YAPTIRDI
Kızının ninnilerini daha iyi dinleyemesi için ses sistemini duvarın içine döşeten Victoria Beckham, bu şekilde bebeğinin sesleri daha iyi algılamasını istiyor. Beckham aynı zamanda iki odada da özel bir aydınlatma sistemi kurmayı planlıyor. Çocukların zihinsel gelişimini bebeklik döneminde tamamladığını düşünen moda ikonu, bu yüzden aydınlatma ve ses sistemine çok önem veriyor. Şu sıralar sadece doğuma konsantre olan Beckham çifti, kızlarını bir prenses gibi yetiştirmek istiyor.

görmemişin oğlu olmuş ...........

burasida kapali ne zaman duzelecek artik ya

bu yagmurlar yüzünden bi evi temızletemedım camları sılecek kadın gerı batacak beklıyoruz valla...

günaydın kızlarr

fatma burda da hava kapalı yağmurlu soğuk. yaz gelmiycek sanırım aman böyle gitsin son aylarımız zaten yaz olmasın:)))))
yarın kontrolüm var dua edin kızlarrrrrr

aman yaa düzelsin ege ben sevmiyom böle havaları c.tesi pikniğe gitcektim ben yaaaa:84::84::84:

canikom inş. ii haberlerle gelirsin saat kaçta gidicen

günaydın kızlarr

fatma burda da hava kapalı yağmurlu soğuk. yaz gelmiycek sanırım aman böyle gitsin son aylarımız zaten yaz olmasın:)))))
yarın kontrolüm var dua edin kızlarrrrrr

günaydın egecım
yarın benımde kontrolum varr allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…