2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hakikatten doğru fatma görmemiş. para gani nereye harcayacağını şaşırmış gerizekalı budala..
bizimkinler gayet iyi algılıyor sesleri genelde evde bağırarark konuştuğumuz için ses sistemi var gibi. doğal yani..

hehehe benimde dünki konuşmamız aklıma geldi ben sürekli yok şurasını yerim burasını yerim diyorum yaa birden durdum anam dedim çocuk benim anam babam yamyam herhalde çıkıca yicekler beni diye düşünüyordur dedim birde daha bu gelmeden kardeş muhabbeti etmeye başladık nirden hilmiye sus dedim çocuk kıskanlık krizine girerde içerden çıkmaz

günaydın egecım
yarın benımde kontrolum varr allah yardımcımız olsun
aa cnm sanada allah yardım etsin bizde güzel haberlerle gelelim

aman yaa düzelsin ege ben sevmiyom böle havaları c.tesi pikniğe gitcektim ben yaaaa:84::84::84:

canikom inş. ii haberlerle gelirsin saat kaçta gidicen

sağol fıstık.. sabah 8 de ama gelmem 12 yi bulur.

he yaa sizinkiler daha zeki olur organik ses dogal ortama daha ii adepte olurlar

amann bende bı ses var bı nınnı soylerım cddekıler halt etmıs yanımda :)) esıme soylıyde ses sıstemı parasını bana versın :))))

yiğit beyimizi kızdırmayın :)))

günaydın herkeseee....
masallah dogum tarıhlerı bebıslerın kıloları falan derken sohbet süpermiş.
bende cok merak edıyorum kac kılo olduk ama daha doktor kontrolumuze var beklıycez.

günaydın herkeseee....
masallah dogum tarıhlerı bebıslerın kıloları falan derken sohbet süpermiş.
bende cok merak edıyorum kac kılo olduk ama daha doktor kontrolumuze var beklıycez.
bendeeeeeeeeeeeee meraktan çatlıycam.. ama sağlıklı olsunda haftasında olsunda yeter.

günaydın herkese bu arada ben de hapşırıp duruyorum inşallah grip olmam :2:

günaydın sen nerelerdesin unuttun galiba topiği
geçmiş olsun bende fenayım

Güzel anneler günaydın hepinize, dışarsı öyle sisli evin içi öyle karanlık ki anlatamam, ışıksız oturulmaz ne bu böyle ya.. Ege dün bizim Aslı yı Psikiyatriste götürdüm.. Geceleri hep korkuyordu rüyalarında, birde gözlerini kırpıştırıyordu arada.. Ay çocuk bir dökülmüş kadına.. Kadında işinin ehli çıktı acayip konuşturmuş Aslı'yı .. Kız bizim Aslı kardeşi olcağı için hiçte mutlu değilmiş.. Yani bir yandan hoşuna gidiyor ama diğer yandan da istemiyor dedi.. Ona evin prensesi gibi davranın, abla olduğu için falan dedi.. Bana da yorgunluğunu belli etme dedi.. İnanılmaz kaygılı bir çocukmuş gece kabuslarında babasını ya da beni kaybettiğini görüyormuş, özellikle de beni trafik kazasında kaybettiğini falan görüyormuş.. İnanamadım ya.. Gerçi bunları atlatır sorun değil falan dedi ama burnumuzun dibindeki çocuk işte ama onların iç dünyalarını çözmek çokz zor..

Ev 2 oda Aslının odasına hiç dokunmadık, bebeğe hiç öncelik vermedik falan dedim...Keşke bebeğin odası olsaydı daha iyiydi dedi, şimdi bebek sizin odada yatınca sen gör sorunu falan dedi.. Kafam çok karıştı..Ki Aslı ne kadar istekliydi , bize hep öyle mesaj veriyordu, yandık valla..

ege kız hafta sonu ne ettim eşimin ve benim küçük gelen atletlerimiz vardı kestim kestim diktim kenarlarını oyaladım ter bezi yaptım iyi mi

günaydın herkese bu arada ben de hapşırıp duruyorum inşallah grip olmam :2:

canım grıp halsızlıgı bıtkınlıgı yoksa korkma hamılelıkte alerjıler en ust sevıyeye ulasıyomus ben ılk aylarımda bu hapsuruk yuzunde doktora gttım alerjın var dedı hamılelılkte en ust sevyeye ulasıyo dedı ben gunde 15 kere falan hapsuruyodum nerdeyse.
bu ara bende gene hapsurmaya absladım belkı senınkıde oyledır.
bu arada naptın 4 boyutlu ultrasona gırdınmı hangoı hastanede hosuna gıttımı?

oyyy kuzum aslım a bak hele yaaa kıyamam ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…