hakikatten doğru fatma görmemiş. para gani nereye harcayacağını şaşırmış gerizekalı budala..Şov dünyasının en ünlü çiftlerinden Victoria-David Beckham, bebek hazırlığını abarttı! Geçtiğimiz ay dördüncü çocuklarını beklediklerini açıklayan Beckham çifti, bebek için bir servet harcıyor. Uzun zamandan beri hayalini kurdukları kız çocuğuna kavuşacak olan ünlü çift, bebekleri için evde iki ayrı oda hazırlıyor. Odanın soft renklerle döşenmesine özen gösteren moda ikonu, dadının kıyafetlerinin de bebeğin zihinsel gelişimini olumlu etkileyecek renklerden olacağını söyledi.
ÖZEL SES SİSTEMİ YAPTIRDI
Kızının ninnilerini daha iyi dinleyemesi için ses sistemini duvarın içine döşeten Victoria Beckham, bu şekilde bebeğinin sesleri daha iyi algılamasını istiyor. Beckham aynı zamanda iki odada da özel bir aydınlatma sistemi kurmayı planlıyor. Çocukların zihinsel gelişimini bebeklik döneminde tamamladığını düşünen moda ikonu, bu yüzden aydınlatma ve ses sistemine çok önem veriyor. Şu sıralar sadece doğuma konsantre olan Beckham çifti, kızlarını bir prenses gibi yetiştirmek istiyor.
görmemişin oğlu olmuş ...........
aa cnm sanada allah yardım etsin bizde güzel haberlerle gelelimgünaydın egecım
yarın benımde kontrolum varr allah yardımcımız olsun
aman yaa düzelsin ege ben sevmiyom böle havaları c.tesi pikniğe gitcektim ben yaaaa:84::84::84:
canikom inş. ii haberlerle gelirsin saat kaçta gidicen
hakikatten doğru fatma görmemiş. para gani nereye harcayacağını şaşırmış gerizekalı budala..
bizimkinler gayet iyi algılıyor sesleri genelde evde bağırarark konuştuğumuz için ses sistemi var gibi. doğal yani..
Şov dünyasının en ünlü çiftlerinden Victoria-David Beckham, bebek hazırlığını abarttı! Geçtiğimiz ay dördüncü çocuklarını beklediklerini açıklayan Beckham çifti, bebek için bir servet harcıyor. Uzun zamandan beri hayalini kurdukları kız çocuğuna kavuşacak olan ünlü çift, bebekleri için evde iki ayrı oda hazırlıyor. Odanın soft renklerle döşenmesine özen gösteren moda ikonu, dadının kıyafetlerinin de bebeğin zihinsel gelişimini olumlu etkileyecek renklerden olacağını söyledi.
ÖZEL SES SİSTEMİ YAPTIRDI
Kızının ninnilerini daha iyi dinleyemesi için ses sistemini duvarın içine döşeten Victoria Beckham, bu şekilde bebeğinin sesleri daha iyi algılamasını istiyor. Beckham aynı zamanda iki odada da özel bir aydınlatma sistemi kurmayı planlıyor. Çocukların zihinsel gelişimini bebeklik döneminde tamamladığını düşünen moda ikonu, bu yüzden aydınlatma ve ses sistemine çok önem veriyor. Şu sıralar sadece doğuma konsantre olan Beckham çifti, kızlarını bir prenses gibi yetiştirmek istiyor.
görmemişin oğlu olmuş ...........
aa cnm sanada allah yardım etsin bizde güzel haberlerle gelelim
sağol fıstık.. sabah 8 de ama gelmem 12 yi bulur.
hehehe benimde dünki konuşmamız aklıma geldi ben sürekli yok şurasını yerim burasını yerim diyorum yaa birden durdum anam dedim çocuk benim anam babam yamyam herhalde çıkıca yicekler beni diye düşünüyordur dedimbirde daha bu gelmeden kardeş muhabbeti etmeye başladık nirden hilmiye sus dedim çocuk kıskanlık krizine girerde içerden çıkmaz
amin canım aminn
hmmmm hadi bakalım ikinizde ii haberlerle gelin inş....b
canim nasil oldunuzzz grip???
bendeeeeeeeeeeeee meraktan çatlıycam.. ama sağlıklı olsunda haftasında olsunda yeter.günaydın herkeseee....
masallah dogum tarıhlerı bebıslerın kıloları falan derken sohbet süpermiş.
bende cok merak edıyorum kac kılo olduk ama daha doktor kontrolumuze var beklıycez.
günaydın herkese bu arada ben de hapşırıp duruyorum inşallah grip olmam :2:
bendeeeeeeeeeeeee meraktan çatlıycam.. ama sağlıklı olsunda haftasında olsunda yeter.
günaydın sen nerelerdesin unuttun galiba topiği
geçmiş olsun bende fenayım
slm kızlar ben doktordan geldim 2450 gr mış oğlum 35 haftalık gösterdibilenler vardır doktorumu değiştirmeye kalktım iyikide gitmişim valla yarım saat ultrasonda muayene etti süperdi ya çok iyi ilgilendi ama bizi korkuttu preklampsi şüphesi var tansiyonum15 çıktı 1 hafta takibde olucak ya canım çok sıkıldı eğer çıkarsa erken doğum olacakmış ya Allah korusun çok korktum ama çıkmaz inş bence çıkmıycak dua ettinizi biliyorum ama gene de dua istiyorum kızlar benm durum bu diğer doktora kalsaydım 37 haftalıkda çağıracaktı ya manyak karı
ha yok daha grip falan ara ara hapşırıyorum o kadar.bendeeeeeeeeeeeee meraktan çatlıycam.. ama sağlıklı olsunda haftasında olsunda yeter.
günaydın sen nerelerdesin unuttun galiba topiği
geçmiş olsun bende fenayım
günaydın herkese bu arada ben de hapşırıp duruyorum inşallah grip olmam :2:
oyyy kuzum aslım a bak hele yaaa kıyamam ayyyyGüzel anneler günaydın hepinize, dışarsı öyle sisli evin içi öyle karanlık ki anlatamam, ışıksız oturulmaz ne bu böyle ya.. Ege dün bizim Aslı yı Psikiyatriste götürdüm.. Geceleri hep korkuyordu rüyalarında, birde gözlerini kırpıştırıyordu arada.. Ay çocuk bir dökülmüş kadına.. Kadında işinin ehli çıktı acayip konuşturmuş Aslı'yı .. Kız bizim Aslı kardeşi olcağı için hiçte mutlu değilmiş.. Yani bir yandan hoşuna gidiyor ama diğer yandan da istemiyor dedi.. Ona evin prensesi gibi davranın, abla olduğu için falan dedi.. Bana da yorgunluğunu belli etme dedi.. İnanılmaz kaygılı bir çocukmuş gece kabuslarında babasını ya da beni kaybettiğini görüyormuş, özellikle de beni trafik kazasında kaybettiğini falan görüyormuş.. İnanamadım ya.. Gerçi bunları atlatır sorun değil falan dedi ama burnumuzun dibindeki çocuk işte ama onların iç dünyalarını çözmek çokz zor..
Ev 2 oda Aslının odasına hiç dokunmadık, bebeğe hiç öncelik vermedik falan dedim...Keşke bebeğin odası olsaydı daha iyiydi dedi, şimdi bebek sizin odada yatınca sen gör sorunu falan dedi.. Kafam çok karıştı..Ki Aslı ne kadar istekliydi , bize hep öyle mesaj veriyordu, yandık valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?