2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçer inşallah zamanla hele kardeşini bir görsün

ooo işin zor acıkcası senın ıkncıde kız dımı yaıkısınıde yanında yatır bır muddet yada sen gıt yanlarında yat

canım normalde de allerjim vardı benim baharda haklısın allerji olabilir halsiz değilim. dört boyutluya gelince ben istiyordum çok da kararlıydım ama eşim istemedi ve beni ikna etti randevu filan da almıştım ama son ana ben de vazgeçtim.şimdi görüntü kötü olur bir karartı filan görürüz bu sefer kafaya takarız diye korktuk biz takıntılıyız da biraz

aaaaa öykümmm bak şimdi korktum ben ciddi ciddi. kesin benim eylülde agresifliği bundan. bende ihtimal vermem çünkü aslıda eylülde çok istiyorlardı bebekleri. iyi ki götürmüşsün. ama bende bebeği kendi odama alıcam aman yaaaaa ne zor işmiş keşke bunlar küçükken yapsaydık. sen banataktik ver bende evin prensesi gibi davranayım ozaman kızıma. offfffff.

canım geçer inşallah zamanla hele kardeşini bir görsün

Ay görmeden bu böyleyse görünce nolcak bilemedim.. ,,,

ooo işin zor acıkcası senın ıkncıde kız dımı yaıkısınıde yanında yatır bır muddet yada sen gıt yanlarında yat

Valla bizde eşimle onu konuştuk olmadı bebeği fazla yatırmayız yanımızda, bu kadar zorluklarla yaptık bu bebeği doya doya sevemiycez bile ona sinir oldum..

bende pazartesi idicem inş. hem rapor almaya devlete gtiiğim nerdeyse 1 ayı fazlasıyla geçti...

ege kız hafta sonu ne ettim eşimin ve benim küçük gelen atletlerimiz vardı kestim kestim diktim kenarlarını oyaladım ter bezi yaptım iyi mi

Ohhhhhh becerikli dünürümm benim

günydıııııın... gözlerim acıyooo

Niye yaaaaa uyuyamadın mı kuşum??

Öyküm benim eşimin yeğeni de aynı tepkileri verdi. Şimdi daha da kötü durumda , kız kardeşi 1.5 yaşına geldi. Ama benim görümcemler çook yanlış tepkiler verdiler.
Sen o kadar bilinçlisin ki hiç merak etme daha doğmadan halledersin tüm sorunları..
Bol bol konuş falan dedi mi doktor?

oyyy kuzum aslım a bak hele yaaa kıyamam ayyyy

Valla Fatma bu çocukların iç dünyalarını çözmek çok zor.. Zaten bana çok düşkün gibi görünmez ama bizim kız, ben işe dönünce çok kaygılanmıştı, aylarca karnı ağrıdı çocuğun neden olduğu anlaşılamamıştı.. Çalışmamı da hiç istemiyor zaten..

sözde uyuyorum.. oflaya puflaya dönemiyorum bile gece dk başı uyanıyorum

oyy kuzum içine atması böle daha da kötü dese yaa mesela senin gitmeni istemiyorum falan diye..Allah yardıme tsin öyküm bişey olmadan çözülür inş... bende 3. çocuk olmama ragmen kendimi baya bi süre evlatlık oldugumu sanırdım nedense :

bu arada rüyamda hastaneden hilmiyi arıyorlar telaşlı telaşlı fatmayı hemen hastaneye getirin yarın dogum yapacak kendisi hesaplamaları yanlış yapmışız o 8aylık değil 9 aylık hamileymiş diyorlar bizde apar topar hastaneye falan gdiyos ayy sabah bi güldüm..rüyama göre bugün doguruyorum kızlar

Valla benim anladığım kadarıyla bu iş konuşarak olmuyor ki babası gereksiz yere hep konuşuyor.. Önemli olan doğru mesajı vermek .. Birde çocuğun mesajı doğru algılaması.. Valla korktum bende napçam bilemedim.. Ben ilk üç ay sürekli yattım mide bulantısından ama o gelmeden önce üstümü değiştirdim, makyaj yaptım onu hasta karşılamıyayım diye ama çocuk doktora demişki annem hasata, yorgun benimle ilgilenemiyor.. İnan o kadar çok ilgileniyorum ki.. Ama etfartakilerin verdiği tepkilerden de etkileniyor çocuklar.. Mesela babası diyor anneni yorma falan diye, konu komşu diyor, babaanne diyor.. Diyorda diyorlar.. Ben olsun yaparım diyorum ama anlamıyorlar ki.. Bence hiç konuşmamak en doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…