Güzel anneler günaydın hepinize, dışarsı öyle sisli evin içi öyle karanlık ki anlatamam, ışıksız oturulmaz ne bu böyle ya.. Ege dün bizim Aslı yı Psikiyatriste götürdüm.. Geceleri hep korkuyordu rüyalarında, birde gözlerini kırpıştırıyordu arada.. Ay çocuk bir dökülmüş kadına.. Kadında işinin ehli çıktı acayip konuşturmuş Aslı'yı .. Kız bizim Aslı kardeşi olcağı için hiçte mutlu değilmiş.. Yani bir yandan hoşuna gidiyor ama diğer yandan da istemiyor dedi.. Ona evin prensesi gibi davranın, abla olduğu için falan dedi.. Bana da yorgunluğunu belli etme dedi.. İnanılmaz kaygılı bir çocukmuş gece kabuslarında babasını ya da beni kaybettiğini görüyormuş, özellikle de beni trafik kazasında kaybettiğini falan görüyormuş.. İnanamadım ya.. Gerçi bunları atlatır sorun değil falan dedi ama burnumuzun dibindeki çocuk işte ama onların iç dünyalarını çözmek çokz zor..
Ev 2 oda Aslının odasına hiç dokunmadık, bebeğe hiç öncelik vermedik falan dedim...Keşke bebeğin odası olsaydı daha iyiydi dedi, şimdi bebek sizin odada yatınca sen gör sorunu falan dedi.. Kafam çok karıştı..Ki Aslı ne kadar istekliydi , bize hep öyle mesaj veriyordu, yandık valla..
Güzel anneler günaydın hepinize, dışarsı öyle sisli evin içi öyle karanlık ki anlatamam, ışıksız oturulmaz ne bu böyle ya.. Ege dün bizim Aslı yı Psikiyatriste götürdüm.. Geceleri hep korkuyordu rüyalarında, birde gözlerini kırpıştırıyordu arada.. Ay çocuk bir dökülmüş kadına.. Kadında işinin ehli çıktı acayip konuşturmuş Aslı'yı .. Kız bizim Aslı kardeşi olcağı için hiçte mutlu değilmiş.. Yani bir yandan hoşuna gidiyor ama diğer yandan da istemiyor dedi.. Ona evin prensesi gibi davranın, abla olduğu için falan dedi.. Bana da yorgunluğunu belli etme dedi.. İnanılmaz kaygılı bir çocukmuş gece kabuslarında babasını ya da beni kaybettiğini görüyormuş, özellikle de beni trafik kazasında kaybettiğini falan görüyormuş.. İnanamadım ya.. Gerçi bunları atlatır sorun değil falan dedi ama burnumuzun dibindeki çocuk işte ama onların iç dünyalarını çözmek çokz zor..
Ev 2 oda Aslının odasına hiç dokunmadık, bebeğe hiç öncelik vermedik falan dedim...Keşke bebeğin odası olsaydı daha iyiydi dedi, şimdi bebek sizin odada yatınca sen gör sorunu falan dedi.. Kafam çok karıştı..Ki Aslı ne kadar istekliydi , bize hep öyle mesaj veriyordu, yandık valla..
Kızlaaaaaar günaydınnnnnnnnn
canım grıp halsızlıgı bıtkınlıgı yoksa korkma hamılelıkte alerjıler en ust sevıyeye ulasıyomus ben ılk aylarımda bu hapsuruk yuzunde doktora gttım alerjın var dedı hamılelılkte en ust sevyeye ulasıyo dedı ben gunde 15 kere falan hapsuruyodum nerdeyse.
bu ara bende gene hapsurmaya absladım belkı senınkıde oyledır.
bu arada naptın 4 boyutlu ultrasona gırdınmı hangoı hastanede hosuna gıttımı?
günydıııııın... gözlerim acıyooo
canım geçer inşallah zamanla hele kardeşini bir görsün
ooo işin zor acıkcası senın ıkncıde kız dımı yaıkısınıde yanında yatır bır muddet yada sen gıt yanlarında yat
ege kız hafta sonu ne ettim eşimin ve benim küçük gelen atletlerimiz vardı kestim kestim diktim kenarlarını oyaladım ter bezi yaptım iyi mi
günydıııııın... gözlerim acıyooo
hayırdır fatma niye acıyor kaşıma
oyyy kuzum aslım a bak hele yaaa kıyamam ayyyy
sözde uyuyorum.. oflaya puflaya dönemiyorum bile gece dk başı uyanıyorumOhhhhhh becerikli dünürümm benim
Niye yaaaaa uyuyamadın mı kuşum??
Öyküm benim eşimin yeğeni de aynı tepkileri verdi. Şimdi daha da kötü durumda , kız kardeşi 1.5 yaşına geldi. Ama benim görümcemler çook yanlış tepkiler verdiler.
Sen o kadar bilinçlisin ki hiç merak etme daha doğmadan halledersin tüm sorunları..
Bol bol konuş falan dedi mi doktor?
bilmem kızzz çok aglamışım da sabah öle kalkmışım gibi öle acıo işde
Valla Fatma bu çocukların iç dünyalarını çözmek çok zor.. Zaten bana çok düşkün gibi görünmez ama bizim kız, ben işe dönünce çok kaygılanmıştı, aylarca karnı ağrıdı çocuğun neden olduğu anlaşılamamıştı.. Çalışmamı da hiç istemiyor zaten..
herkeze günaydıınnn
sen nezaman izne ayrılcaktın :26:
Ohhhhhh becerikli dünürümm benim
Niye yaaaaa uyuyamadın mı kuşum??
Öyküm benim eşimin yeğeni de aynı tepkileri verdi. Şimdi daha da kötü durumda , kız kardeşi 1.5 yaşına geldi. Ama benim görümcemler çook yanlış tepkiler verdiler.
Sen o kadar bilinçlisin ki hiç merak etme daha doğmadan halledersin tüm sorunları..
Bol bol konuş falan dedi mi doktor?
sağol cnm daha iyiyiz ama hala tıkanıklığım var benim. sen nasılsın erkencisinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?