günaydın pudra şekerli çileğim benim:)))))Kızlaaaaaar günaydınnnnnnnnn
allah seni ne yapsın kız deli nerden aklına geldi. kız yazık bebişe sizin eski atletlerinizi mi ağzını gözünü silicen . 12 tanesi 6 tl be. alsanaege kız hafta sonu ne ettim eşimin ve benim küçük gelen atletlerimiz vardı kestim kestim diktim kenarlarını oyaladım ter bezi yaptım iyi mi
Ay görmeden bu böyleyse görünce nolcak bilemedim.. ,,,
Valla bizde eşimle onu konuştuk olmadı bebeği fazla yatırmayız yanımızda, bu kadar zorluklarla yaptık bu bebeği doya doya sevemiycez bile ona sinir oldum..
sana da günaydın canım hava kapalı burda ama
bu arada rüyamda hastaneden hilmiyi arıyorlar telaşlı telaşlı fatmayı hemen hastaneye getirin yarın dogum yapacak kendisi hesaplamaları yanlış yapmışız o 8aylık değil 9 aylık hamileymiş diyorlar bizde apar topar hastaneye falan gdiyos ayy sabah bi güldüm..rüyama göre bugün doguruyorum kızlar
oyy kuzum içine atması böle daha da kötü dese yaa mesela senin gitmeni istemiyorum falan diye..Allah yardıme tsin öyküm bişey olmadan çözülür inş... bende 3. çocuk olmama ragmen kendimi baya bi süre evlatlık oldugumu sanırdım nedense:
bu arada rüyamda hastaneden hilmiyi arıyorlar telaşlı telaşlı fatmayı hemen hastaneye getirin yarın dogum yapacak kendisi hesaplamaları yanlış yapmışız o 8aylık değil 9 aylık hamileymiş diyorlar bizde apar topar hastaneye falan gdiyos ayy sabah bi güldüm..rüyama göre bugün doguruyorum kızlar
günaydın pudra şekerli çileğim benim:)))))
allah seni ne yapsın kız deli nerden aklına geldi. kız yazık bebişe sizin eski atletlerinizi mi ağzını gözünü silicen . 12 tanesi 6 tl be. alsana
bende diyorum eşime bu bizi sevdirmiycek diye.. yazık onlarda haklı sevgileri paylaşılacak evde saltanatları vardı. şimdi dur yapma sen büyüksün o küçük anlamaz.......
eşim benim yanıma gelip sarılsa koşarak gelir baba anneme sarılma boğulur felan der. ayırır bizi. allah yardımcımız olsun
Güzel anneler günaydın hepinize, dışarsı öyle sisli evin içi öyle karanlık ki anlatamam, ışıksız oturulmaz ne bu böyle ya.. Ege dün bizim Aslı yı Psikiyatriste götürdüm.. Geceleri hep korkuyordu rüyalarında, birde gözlerini kırpıştırıyordu arada.. Ay çocuk bir dökülmüş kadına.. Kadında işinin ehli çıktı acayip konuşturmuş Aslı'yı .. Kız bizim Aslı kardeşi olcağı için hiçte mutlu değilmiş.. Yani bir yandan hoşuna gidiyor ama diğer yandan da istemiyor dedi.. Ona evin prensesi gibi davranın, abla olduğu için falan dedi.. Bana da yorgunluğunu belli etme dedi.. İnanılmaz kaygılı bir çocukmuş gece kabuslarında babasını ya da beni kaybettiğini görüyormuş, özellikle de beni trafik kazasında kaybettiğini falan görüyormuş.. İnanamadım ya.. Gerçi bunları atlatır sorun değil falan dedi ama burnumuzun dibindeki çocuk işte ama onların iç dünyalarını çözmek çokz zor..
Ev 2 oda Aslının odasına hiç dokunmadık, bebeğe hiç öncelik vermedik falan dedim...Keşke bebeğin odası olsaydı daha iyiydi dedi, şimdi bebek sizin odada yatınca sen gör sorunu falan dedi.. Kafam çok karıştı..Ki Aslı ne kadar istekliydi , bize hep öyle mesaj veriyordu, yandık valla..
fatmacığım senin bu doğum rüyalarına bayılıyorum keşke ben de görsem bu tür .
günaydın pudra şekerli çileğim benim:)))))
allah seni ne yapsın kız deli nerden aklına geldi. kız yazık bebişe sizin eski atletlerinizi mi ağzını gözünü silicen . 12 tanesi 6 tl be. alsana
bende diyorum eşime bu bizi sevdirmiycek diye.. yazık onlarda haklı sevgileri paylaşılacak evde saltanatları vardı. şimdi dur yapma sen büyüksün o küçük anlamaz.......
eşim benim yanıma gelip sarılsa koşarak gelir baba anneme sarılma boğulur felan der. ayırır bizi. allah yardımcımız olsun
EGE cim canım geçmiş olsun grip olmuşsunuz sanırım nasıl atlattın mı biraz
bide merve kontrole gidicek ti ne oldu kötü bi haber fln yok demi dün ben girememiştim de
harikasın kızım nasıl buluyosun bu lafları iyi ki uykulu halin yoksa kocan yandıkız normal bişey görmüyorum ki acaip acaip:
size dünki bi olayıda anlatayımda herkesin keyfi yerine gelsin...
hilmi yatalım dedik saat 11 falan oldu tabi benim gözler yarı kapalı yarı açık gittik yatak odasına hilmi telefonunu şarja takmaya çalışıyo bende pat diye ışığı kapattım bana bagırıyo yaa açsana ışığı karanlıkta sokamıyom diyee gece vakti şeytan dürttü demekki sen karanlıkta yapamıyon bu çocuk nasıl oldu acaba.. sen hep ışıkda mı yapıyon ben gülmekten yerlerde uyku muyku kalmadıı patladım yaaa
kız hemoş ne. köpek mi aldın yoksa.aman iyiolmaniza sevindimm
bizde iyi diyeliiimm iyi olalim nur topu gibi hemosum var onunla takiliozz
fatma bi insan 9 ay boyunca nasıl abuk rüya görür diye sorsalar fatma görür diye seni öneririm. bacım normal insanlar gibi davransana yaaaaaaaaaaoyy kuzum içine atması böle daha da kötü dese yaa mesela senin gitmeni istemiyorum falan diye..Allah yardıme tsin öyküm bişey olmadan çözülür inş... bende 3. çocuk olmama ragmen kendimi baya bi süre evlatlık oldugumu sanırdım nedense:
öyküm benim eşimde hemen sesini yükseltiyor artık. eskiden alır odaya konuşurdu şimdi adam değişti. bağırıyor. gece su istedi eylül yatmadan neden içmiyorsun diye birden bağırdı ben bile korktum baktım çocuk gizlice ağlıyor. ama eylülün rol yapma olasılığı var. susamasa bile su ister yatar kalkar. 1 saat uyumaz. babasıda tepki koyunca bende kızıyorum ne biliyim yaaaa çok zor onlar çok akıllılar birde insanı kullanıyorlar.Valla benim anladığım kadarıyla bu iş konuşarak olmuyor ki babası gereksiz yere hep konuşuyor.. Önemli olan doğru mesajı vermek .. Birde çocuğun mesajı doğru algılaması.. Valla korktum bende napçam bilemedim.. Ben ilk üç ay sürekli yattım mide bulantısından ama o gelmeden önce üstümü değiştirdim, makyaj yaptım onu hasta karşılamıyayım diye ama çocuk doktora demişki annem hasata, yorgun benimle ilgilenemiyor.. İnan o kadar çok ilgileniyorum ki.. Ama etfartakilerin verdiği tepkilerden de etkileniyor çocuklar.. Mesela babası diyor anneni yorma falan diye, konu komşu diyor, babaanne diyor.. Diyorda diyorlar.. Ben olsun yaparım diyorum ama anlamıyorlar ki.. Bence hiç konuşmamak en doğrusu..
yok kız agzını sillmicem ter bezi sırtına kız hafta sonu pazar günü hilmi çok geç geliyo evde 7 de falan oluyo canım sıkıldı napıyım oyalandım ölee
Valla benim anladığım kadarıyla bu iş konuşarak olmuyor ki babası gereksiz yere hep konuşuyor.. Önemli olan doğru mesajı vermek .. Birde çocuğun mesajı doğru algılaması.. Valla korktum bende napçam bilemedim.. Ben ilk üç ay sürekli yattım mide bulantısından ama o gelmeden önce üstümü değiştirdim, makyaj yaptım onu hasta karşılamıyayım diye ama çocuk doktora demişki annem hasata, yorgun benimle ilgilenemiyor.. İnan o kadar çok ilgileniyorum ki.. Ama etfartakilerin verdiği tepkilerden de etkileniyor çocuklar.. Mesela babası diyor anneni yorma falan diye, konu komşu diyor, babaanne diyor.. Diyorda diyorlar.. Ben olsun yaparım diyorum ama anlamıyorlar ki.. Bence hiç konuşmamak en doğrusu..
Günaydın ağammmmmmmmmmgünaydın pudra şekerli çileğim benim:)))))
harikasın kızım nasıl buluyosun bu lafları iyi ki uykulu halin yoksa kocan yandı
kız hemoş ne. köpek mi aldın yoksa.
fatma bi insan 9 ay boyunca nasıl abuk rüya görür diye sorsalar fatma görür diye seni öneririm. bacım normal insanlar gibi davransana yaaaaaaaaaa
öyküm benim eşimde hemen sesini yükseltiyor artık. eskiden alır odaya konuşurdu şimdi adam değişti. bağırıyor. gece su istedi eylül yatmadan neden içmiyorsun diye birden bağırdı ben bile korktum baktım çocuk gizlice ağlıyor. ama eylülün rol yapma olasılığı var. susamasa bile su ister yatar kalkar. 1 saat uyumaz. babasıda tepki koyunca bende kızıyorum ne biliyim yaaaa çok zor onlar çok akıllılar birde insanı kullanıyorlar.
ne tepki vereceğimi şaşırıyorum acaba gerçekmi yoksa duygu sömürüsümü.
iyiş yapmışsın boşver sıkışınca kullansırsın işte.. aferin sana
yok yok sidiklinin herşeyi iyimiş 2 kilonun üzerinde 45 cm boyu varmış burak beyin
oykumcum isiniz zormus ya allah yardincin olsun canim
fatma bi insan 9 ay boyunca nasıl abuk rüya görür diye sorsalar fatma görür diye seni öneririm. bacım normal insanlar gibi davransana yaaaaaaaaaa
öyküm benim eşimde hemen sesini yükseltiyor artık. eskiden alır odaya konuşurdu şimdi adam değişti. bağırıyor. gece su istedi eylül yatmadan neden içmiyorsun diye birden bağırdı ben bile korktum baktım çocuk gizlice ağlıyor. ama eylülün rol yapma olasılığı var. susamasa bile su ister yatar kalkar. 1 saat uyumaz. babasıda tepki koyunca bende kızıyorum ne biliyim yaaaa çok zor onlar çok akıllılar birde insanı kullanıyorlar.
Çok sağol canım..
Ay benim eşimde aynen öyle çok çabuk sinirleniyor sonra da üzülüyor ve çocuğa da bunu belli ediyor.. En tutarsız davranış.. Kızdıysan kızdın bitti diyorum tekrar kurcalama.. Yok anacım bayıltıyor beni.. Dün bizde senin anlattığın gibi birşey yaşadık .. Birde akşam 1-2 saat görüyorlar, bütün gün birlikte olsalar nolur acaba.. Eşimde gerçi işten dolayı çok sıkıntılı dönemler geçiriyor ona da üzülüyorum ama işte insan kıyamıyor çocuğuna..
egeee hemosss hemoroidd canemmm
cilekkk kalcan nasil olduu , o hareketleri denedin mi, ise yaradimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?