2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaaaaar günaydınnnnnnnnn
günaydın pudra şekerli çileğim benim:)))))

ege kız hafta sonu ne ettim eşimin ve benim küçük gelen atletlerimiz vardı kestim kestim diktim kenarlarını oyaladım ter bezi yaptım iyi mi
allah seni ne yapsın kız deli nerden aklına geldi. kız yazık bebişe sizin eski atletlerinizi mi ağzını gözünü silicen . 12 tanesi 6 tl be. alsana

bende diyorum eşime bu bizi sevdirmiycek diye.. yazık onlarda haklı sevgileri paylaşılacak evde saltanatları vardı. şimdi dur yapma sen büyüksün o küçük anlamaz.......

eşim benim yanıma gelip sarılsa koşarak gelir baba anneme sarılma boğulur felan der. ayırır bizi. allah yardımcımız olsun

fatmacığım senin bu doğum rüyalarına bayılıyorum keşke ben de görsem bu tür .

Kız senin rüyalarda bir enteresan.. Bende rüyamda komşumun çok sevdiğim bir kızı var, onu emziriyordum.. Çok tatlıydı ya..

yok kız agzını sillmicem ter bezi sırtına kız hafta sonu pazar günü hilmi çok geç geliyo evde 7 de falan oluyo canım sıkıldı napıyım oyalandım ölee

EGE cim canım geçmiş olsun grip olmuşsunuz sanırım nasıl atlattın mı biraz
bide merve kontrole gidicek ti ne oldu kötü bi haber fln yok demi dün ben girememiştim de

Son düzenleme:
oykumcum isiniz zormus ya allah yardincin olsun canim

fatmacığım senin bu doğum rüyalarına bayılıyorum keşke ben de görsem bu tür .

kız normal bişey görmüyorum ki acaip acaip :

size dünki bi olayıda anlatayımda herkesin keyfi yerine gelsin...

hilmi yatalım dedik saat 11 falan oldu tabi benim gözler yarı kapalı yarı açık gittik yatak odasına hilmi telefonunu şarja takmaya çalışıyo bende pat diye ışığı kapattım bana bagırıyo yaa açsana ışığı karanlıkta sokamıyom diyee gece vakti şeytan dürttü demekki sen karanlıkta yapamıyon bu çocuk nasıl oldu acaba.. sen hep ışıkda mı yapıyon ben gülmekten yerlerde uyku muyku kalmadıı patladım yaaa

İşte Aslı onu yapmıyor, çok ketum , tepkilerini içine atıyor malesef.. Kıskandığını belli etse baş edebilir insan belki ama belli etmiyor ki.. Neyse bu psikiyatriste tekrar gitçem zaten sorarım ona.. Bakalım neler yaşıycaz daha.. Zor tabi ama babası da bende dikkat ediyorduk aslında ama olmuyormuş demek ki.. Adam bana doğum hediyesi aldı diye gitti onada Wii aldı, o kadar paraya kıydı.. İstediği herşeyi yapıyoruz ama demek ki hala bunu hissediyor.. Doğunca artık yandık neler yaşarız kimbilir..

EGE cim canım geçmiş olsun grip olmuşsunuz sanırım nasıl atlattın mı biraz
bide merve kontrole gidicek ti ne oldu kötü bi haber fln yok demi dün ben girememiştim de

yok yok sidiklinin herşeyi iyimiş 2 kilonun üzerinde 45 cm boyu varmış burak beyin

harikasın kızım nasıl buluyosun bu lafları iyi ki uykulu halin yoksa kocan yandı

aman iyiolmaniza sevindimm
bizde iyi diyeliiimm iyi olalim nur topu gibi hemosum var onunla takiliozz
kız hemoş ne. köpek mi aldın yoksa.

fatma bi insan 9 ay boyunca nasıl abuk rüya görür diye sorsalar fatma görür diye seni öneririm. bacım normal insanlar gibi davransana yaaaaaaaaaa

öyküm benim eşimde hemen sesini yükseltiyor artık. eskiden alır odaya konuşurdu şimdi adam değişti. bağırıyor. gece su istedi eylül yatmadan neden içmiyorsun diye birden bağırdı ben bile korktum baktım çocuk gizlice ağlıyor. ama eylülün rol yapma olasılığı var. susamasa bile su ister yatar kalkar. 1 saat uyumaz. babasıda tepki koyunca bende kızıyorum ne biliyim yaaaa çok zor onlar çok akıllılar birde insanı kullanıyorlar.
ne tepki vereceğimi şaşırıyorum acaba gerçekmi yoksa duygu sömürüsümü.

yok kız agzını sillmicem ter bezi sırtına kız hafta sonu pazar günü hilmi çok geç geliyo evde 7 de falan oluyo canım sıkıldı napıyım oyalandım ölee

iyiş yapmışsın boşver sıkışınca kullansırsın işte.. aferin sana

sabah sabah moralim yerine geldi yaa :)
ben yine saçma sapan rüyalar gördüm dün gece ama bu sefer karabasan diildi şükür :)

Tabii ne söylendiğinin ve nasıl konuşulduğunun da çok önemi var ama biraz önden hazırlama lazım gibi bgeliyor bana, bebeğin neden meme emmesi gerektiğini falan anlatmak , bakıma muhtaç olduğunun altını çizmek lazım.. Doktoru daha iyi bilir tabii ki.. Ben hep eşimin yeğenini gözlemliyorum, tüm ilgi onun üstündeyken şimdi herkes küçüğe odaklandı diye yapmadığı hareket kalmıyor, resmen bebekleşti geriye döndü (7 yaşında bu arada) kimse farketmiyor çocuğun hareketlerini..
Geçen gün kardeşi için "bunun gözünü oymak istiyorum çatalla" dedi Allah korusunnn.. Çocuğu sürekli iteleyip görmemezlikten geliyorlar. 6.5 sene prenseslikten sonra çıldırdı tabii o da..

Günaydın ağammmmmmmmmm

harikasın kızım nasıl buluyosun bu lafları iyi ki uykulu halin yoksa kocan yandı

işde allah uykuluydum yoksa akşama kadr gülerdim ben

evt ege hilmide diyo yav bigünde rüya görme be kadın diyo ben her sabah bugün ne gördüm rüyamda biliyon muuuuu dye başlıyom anlatmaya

oykumcum isiniz zormus ya allah yardincin olsun canim

Çok sağol canım..

Ay benim eşimde aynen öyle çok çabuk sinirleniyor sonra da üzülüyor ve çocuğa da bunu belli ediyor.. En tutarsız davranış.. Kızdıysan kızdın bitti diyorum tekrar kurcalama.. Yok anacım bayıltıyor beni.. Dün bizde senin anlattığın gibi birşey yaşadık .. Birde akşam 1-2 saat görüyorlar, bütün gün birlikte olsalar nolur acaba.. Eşimde gerçi işten dolayı çok sıkıntılı dönemler geçiriyor ona da üzülüyorum ama işte insan kıyamıyor çocuğuna..

Kızlar Allah kolaylık versin ikinize de... Alışacaklar tabii zamanla ama siz de uğraşacaksınız, hep dikkat edeceksiniz falan...
Siz mantıklı, bilinçli, prensiplisiniz walla çözersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…