sabah sabah moralim yerine geldi yaa :)
ben yine saçma sapan rüyalar gördüm dün gece ama bu sefer karabasan diildi şükür :)
Tabii ne söylendiğinin ve nasıl konuşulduğunun da çok önemi var ama biraz önden hazırlama lazım gibi bgeliyor bana, bebeğin neden meme emmesi gerektiğini falan anlatmak , bakıma muhtaç olduğunun altını çizmek lazım.. Doktoru daha iyi bilir tabii ki.. Ben hep eşimin yeğenini gözlemliyorum, tüm ilgi onun üstündeyken şimdi herkes küçüğe odaklandı diye yapmadığı hareket kalmıyor, resmen bebekleşti geriye döndü (7 yaşında bu arada) kimse farketmiyor çocuğun hareketlerini..
Geçen gün kardeşi için "bunun gözünü oymak istiyorum çatalla" dedi Allah korusunnn.. Çocuğu sürekli iteleyip görmemezlikten geliyorlar. 6.5 sene prenseslikten sonra çıldırdı tabii o da..
Günaydın ağammmmmmmmmm
sağol cnm tıkanıklık dışında iyi sayılırm. sen nasılsın. merve bomba haberler getirdi maşallah darısı başımıza.EGE cim canım geçmiş olsun grip olmuşsunuz sanırım nasıl atlattın mı biraz
bide merve kontrole gidicek ti ne oldu kötü bi haber fln yok demi dün ben girememiştim de
ooooooooo cnm aşkolsun ne demek sağol atlattık gibi gibi. tam atlatmasamda.evet ege ben de geçmişolsun demeyi unuttum geçmiştir inşallah sabah mahmurluğu işte :44:
bende bu davranışlardan korkuyorum acaba nasıl olcağız yorgunluk stres felan...
sabah sabah moralim yerine geldi yaa :)
ben yine saçma sapan rüyalar gördüm dün gece ama bu sefer karabasan diildi şükür :)
Tabii ne söylendiğinin ve nasıl konuşulduğunun da çok önemi var ama biraz önden hazırlama lazım gibi bgeliyor bana, bebeğin neden meme emmesi gerektiğini falan anlatmak , bakıma muhtaç olduğunun altını çizmek lazım.. Doktoru daha iyi bilir tabii ki.. Ben hep eşimin yeğenini gözlemliyorum, tüm ilgi onun üstündeyken şimdi herkes küçüğe odaklandı diye yapmadığı hareket kalmıyor, resmen bebekleşti geriye döndü (7 yaşında bu arada) kimse farketmiyor çocuğun hareketlerini..
Geçen gün kardeşi için "bunun gözünü oymak istiyorum çatalla" dedi Allah korusunnn.. Çocuğu sürekli iteleyip görmemezlikten geliyorlar. 6.5 sene prenseslikten sonra çıldırdı tabii o da..
Günaydın ağammmmmmmmmm
Çok sağol canım..
Ay benim eşimde aynen öyle çok çabuk sinirleniyor sonra da üzülüyor ve çocuğa da bunu belli ediyor.. En tutarsız davranış.. Kızdıysan kızdın bitti diyorum tekrar kurcalama.. Yok anacım bayıltıyor beni.. Dün bizde senin anlattığın gibi birşey yaşadık .. Birde akşam 1-2 saat görüyorlar, bütün gün birlikte olsalar nolur acaba.. Eşimde gerçi işten dolayı çok sıkıntılı dönemler geçiriyor ona da üzülüyorum ama işte insan kıyamıyor çocuğuna..
egeee hemosss hemoroidd canemmm
cilekkk kalcan nasil olduu , o hareketleri denedin mi, ise yaradimiii
Ya işte bizde onları yaşıycaz herhalde bu bebek iki düşükten bu kadar seneden sonra olunca tab i bizde biraz buldumcuk olduk, tek konu o oldu daha doğmadan, çocukta haklı tabi.. Yani konuşuyoruz tabi ama oturup anlatmak şeklinde olmaması lazım laf arasında konuşmak daha faydalı.. Mesajlar yanlış anlaşılabiliyor tabi.. Ben zaten düşünmüştüm birçok şeyi yakın akrabalara falan da dedim bebeğe hediye almayın Aslı ya alın falan diye ama işte çocuk neler kuruyor demek ki.. Umarım yiğenin gibi olmaz.. Geriye dönmesi normal aslında onun bebek gibi davranmasına izin vermek gerekiyormuş uzmanlara göre.. Yapma etm demiycekmişsin, bakalım neler olcak..
Kızlar Allah kolaylık versin ikinize de... Alışacaklar tabii zamanla ama siz de uğraşacaksınız, hep dikkat edeceksiniz falan...
Siz mantıklı, bilinçli, prensiplisiniz walla çözersiniz...
sağol cnm tıkanıklık dışında iyi sayılırm. sen nasılsın. merve bomba haberler getirdi maşallah darısı başımıza.
ooooooooo cnm aşkolsun ne demek sağol atlattık gibi gibi. tam atlatmasamda.
bende bu davranışlardan korkuyorum acaba nasıl olcağız yorgunluk stres felan...
öyküm eşime deli oluyorum bazen adaqm anlamadan höytt diye bağırıyor sonrada üzülüyor dediğin gibi. aman zor valla aslıyı bilmem de eylül bazen sopayı hakediyor. zıvanadan çıkartıyor. allah yardım etsin bizlere....
benimde ablamla aramızda 4 yaş var ablamda beni çok kıskanmış annem çocugu salla ben hemen geliyorum demiş annem mutfaga gitmiş ama benim ses kesilmiş hıkmık sesler geliyo bi gelmiş ki ablam benim agzımı burumu kapatmış nefessiz kalmışım sonra ablamda anne çok bagırıyo sussuz diye yaptım demiş ama ne bilsin 4 yaşındaki çocuk....
Denedim tatlım ben de sana yazacaktım unuttumm,
Gayet de işe yaradı, hiçbir şeyim kalmadı.. Sadece çok ayakta kalınca ve yürüyünce oluyor.. ağrırsa yine yapıp uzanıyorum geçiyor.. Allah razı olsuun sendennnn
ayyyyyyy o kaxar mutlu oldum kii
bende nuksettikce yapiyorum hemen azaliyor agri en azindan artik topallamiyorum
cok mutlu oldum ise yaramasina :))))))
benimde ablamla aramızda 4 yaş var ablamda beni çok kıskanmış annem çocugu salla ben hemen geliyorum demiş annem mutfaga gitmiş ama benim ses kesilmiş hıkmık sesler geliyo bi gelmiş ki ablam benim agzımı burumu kapatmış nefessiz kalmışım sonra ablamda anne çok bagırıyo sussuz diye yaptım demiş ama ne bilsin 4 yaşındaki çocuk....
ben mantıktan ziyade sinirli olduğum için korkuyorum valla. biraz sinirli bi yapıya sahipim. neyse yaaaaaaa yapacaz bi şekilde.Kızlar Allah kolaylık versin ikinize de... Alışacaklar tabii zamanla ama siz de uğraşacaksınız, hep dikkat edeceksiniz falan...
Siz mantıklı, bilinçli, prensiplisiniz walla çözersiniz...
egeee hemosss hemoroidd canemmm
cilekkk kalcan nasil olduu , o hareketleri denedin mi, ise yaradimiii
ege köpek mi diyoooo ayyy bayılazaaaaammmm
Ay Allah korumuş fatmacım.. Neyse bizimkiler o yaşları geçtiler tabi öyle bişey olmaz da kendilerini üzerler.. Zarar vermezler bu yaştan sonra..
bende iyiyim canım. inş bende cuma günü getiricem bomba haberlerisağol cnm tıkanıklık dışında iyi sayılırm. sen nasılsın. merve bomba haberler getirdi maşallah darısı başımıza.
ne işe yaradı kızlar merak ettim..
Ay Allah korumuş fatmacım.. Neyse bizimkiler o yaşları geçtiler tabi öyle bişey olmaz da kendilerini üzerler.. Zarar vermezler bu yaştan sonra..
cilekle benim kalcamiz agriyordu hatta topallamaya baslamistik bayaa.. ben tuvslete zor gider haldeydim
doktor pelvisi acan hareketler gosterdi bende cok ise yarayinca cilege tarif ettim ondada ise yaramis
dizleri kirip ayalari omuz hizasinda aciyorsun eller kalcada
popoyu bir one bir geri yeriye ittir 10 kez
10 kez saga sola yukari ittir popoyu
10 kez saga dogru daire cevir, 10 kezde tersine
arkadaşlar iki kardeş arasında dengeyi sağlayabilirseniz hiçbir sorun çıkmaz takmayın bu kadar .özellikle önceki çocuğunuza ilgi gösterin diğeri büyüyene kadar.kim olsa kıskanır
ben mantıktan ziyade sinirli olduğum için korkuyorum valla. biraz sinirli bi yapıya sahipim. neyse yaaaaaaa yapacaz bi şekilde.
kopek dedim yaaaaaaaaaaaa:))))))))))) hayırlı olsun hemoşun o zmaan
Benim de ablamla aramda 5 yaş var.. Ablam bana kendi çocuğu gibi bakmış.. Annem bağırdığında kızdığında önüme atlarmış ona değil bana bağır diye..
Annem diyor ki hamileliğim boyunca hep anlattım ama bi bebek geleceğini, bakıma muhtaç olduğunu, biz bir takımız birlikte bakacağız bebeğe diye anlatmış hep.. Odamı falan birlikte yapmışlar, ben hiç annemlerin yanında yatmamışım.. Tabii biraz da huy meselesi, çocuğun yapısı meselesi..
inşallah canım dikkat etmek lazım..burdada bi abla var kızı kaç yaşında bilmiyorum ama küçük kardeşi old işde kız gidyomuş mutfaktan bıcagı alıp ben efeyi kesicem diye üzerine geliyomuş..kadın üzülüyo kafayı yicem valla diyo.. bi keresinde bebeği uyuyomuş efede uyuyodu diyo merdivenin önünü süpürmeye çıkmış hıkmık sesler gelmiş bi koşmuş kız bebeğin üstüne yatmış çocukda altta debeleniyomuş çocuk anne özür dilerim bilemedim bi daha yapmıcam desede her seferinde tekrarlıyomuş.. Allah böle şeyleri sizlere yaşatmasın inş.
Allhım gözümde canlandırmak istemiyorum bunlar kendi popolarını mıncıklıyorlarayyy şekilde süperrr....Allah şifa versin şaka bi yana
egem hemosum ebat ve hayatimda kapladigi yer acisindan evcil hayvan kadar hayatimi doldurdu zaten :)))))
aaa bebk hareketlerini popomda hisediyorum diye doktor bana dinlenme verdi evdede ayakta durma falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?