2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya işte bizde onları yaşıycaz herhalde bu bebek iki düşükten bu kadar seneden sonra olunca tab i bizde biraz buldumcuk olduk, tek konu o oldu daha doğmadan, çocukta haklı tabi.. Yani konuşuyoruz tabi ama oturup anlatmak şeklinde olmaması lazım laf arasında konuşmak daha faydalı.. Mesajlar yanlış anlaşılabiliyor tabi.. Ben zaten düşünmüştüm birçok şeyi yakın akrabalara falan da dedim bebeğe hediye almayın Aslı ya alın falan diye ama işte çocuk neler kuruyor demek ki.. Umarım yiğenin gibi olmaz.. Geriye dönmesi normal aslında onun bebek gibi davranmasına izin vermek gerekiyormuş uzmanlara göre.. Yapma etm demiycekmişsin, bakalım neler olcak..

EGE cim canım geçmiş olsun grip olmuşsunuz sanırım nasıl atlattın mı biraz
bide merve kontrole gidicek ti ne oldu kötü bi haber fln yok demi dün ben girememiştim de
sağol cnm tıkanıklık dışında iyi sayılırm. sen nasılsın. merve bomba haberler getirdi maşallah darısı başımıza.

evet ege ben de geçmişolsun demeyi unuttum geçmiştir inşallah sabah mahmurluğu işte :44:
ooooooooo cnm aşkolsun ne demek sağol atlattık gibi gibi. tam atlatmasamda.

bende bu davranışlardan korkuyorum acaba nasıl olcağız yorgunluk stres felan...

öyküm eşime deli oluyorum bazen adaqm anlamadan höytt diye bağırıyor sonrada üzülüyor dediğin gibi. aman zor valla aslıyı bilmem de eylül bazen sopayı hakediyor. zıvanadan çıkartıyor. allah yardım etsin bizlere....

egeee hemosss hemoroidd canemmm

cilekkk kalcan nasil olduu , o hareketleri denedin mi, ise yaradimiii

Denedim tatlım ben de sana yazacaktım unuttumm,
Gayet de işe yaradı, hiçbir şeyim kalmadı.. Sadece çok ayakta kalınca ve yürüyünce oluyor.. ağrırsa yine yapıp uzanıyorum geçiyor.. Allah razı olsuun sendennnn

benimde ablamla aramızda 4 yaş var ablamda beni çok kıskanmış annem çocugu salla ben hemen geliyorum demiş annem mutfaga gitmiş ama benim ses kesilmiş hıkmık sesler geliyo bi gelmiş ki ablam benim agzımı burumu kapatmış nefessiz kalmışım sonra ablamda anne çok bagırıyo sussuz diye yaptım demiş ama ne bilsin 4 yaşındaki çocuk....

Kızlar Allah kolaylık versin ikinize de... Alışacaklar tabii zamanla ama siz de uğraşacaksınız, hep dikkat edeceksiniz falan...
Siz mantıklı, bilinçli, prensiplisiniz walla çözersiniz...

ya hepsi zıvanadan çıkarıyor canım bende bağırıyorum yeri gelince ama bağırmadan önce 1-2 kez uyarıyorum. Pat diye en başta bağırıp sonra üzülmenin ne alemi var..

Ay Allah korumuş fatmacım.. Neyse bizimkiler o yaşları geçtiler tabi öyle bişey olmaz da kendilerini üzerler.. Zarar vermezler bu yaştan sonra..

ayyyyyyy o kaxar mutlu oldum kii
bende nuksettikce yapiyorum hemen azaliyor agri en azindan artik topallamiyorum
cok mutlu oldum ise yaramasina :))))))

kız gene senin 4 yaşındaymış benim ablam 7 yaşındayken beni boğazlamış 7 yaşındaki yapar mı bunu kıskançlık işte

Benim de ablamla aramda 5 yaş var.. Ablam bana kendi çocuğu gibi bakmış.. Annem bağırdığında kızdığında önüme atlarmış ona değil bana bağır diye..
Annem diyor ki hamileliğim boyunca hep anlattım ama bi bebek geleceğini, bakıma muhtaç olduğunu, biz bir takımız birlikte bakacağız bebeğe diye anlatmış hep.. Odamı falan birlikte yapmışlar, ben hiç annemlerin yanında yatmamışım.. Tabii biraz da huy meselesi, çocuğun yapısı meselesi..

Kızlar Allah kolaylık versin ikinize de... Alışacaklar tabii zamanla ama siz de uğraşacaksınız, hep dikkat edeceksiniz falan...
Siz mantıklı, bilinçli, prensiplisiniz walla çözersiniz...
ben mantıktan ziyade sinirli olduğum için korkuyorum valla. biraz sinirli bi yapıya sahipim. neyse yaaaaaaa yapacaz bi şekilde.

egeee hemosss hemoroidd canemmm

cilekkk kalcan nasil olduu , o hareketleri denedin mi, ise yaradimiii

ege köpek mi diyoooo ayyy bayılazaaaaammmm

kopek dedim yaaaaaaaaaaaa:))))))))))) hayırlı olsun hemoşun o zmaan

Ay Allah korumuş fatmacım.. Neyse bizimkiler o yaşları geçtiler tabi öyle bişey olmaz da kendilerini üzerler.. Zarar vermezler bu yaştan sonra..

inşallah canım dikkat etmek lazım..burdada bi abla var kızı kaç yaşında bilmiyorum ama küçük kardeşi old işde kız gidyomuş mutfaktan bıcagı alıp ben efeyi kesicem diye üzerine geliyomuş..kadın üzülüyo kafayı yicem valla diyo.. bi keresinde bebeği uyuyomuş efede uyuyodu diyo merdivenin önünü süpürmeye çıkmış hıkmık sesler gelmiş bi koşmuş kız bebeğin üstüne yatmış çocukda altta debeleniyomuş çocuk anne özür dilerim bilemedim bi daha yapmıcam desede her seferinde tekrarlıyomuş.. Allah böle şeyleri sizlere yaşatmasın inş.

ne işe yaradı kızlar merak ettim..

cilekle benim kalcamiz agriyordu hatta topallamaya baslamistik bayaa.. ben tuvslete zor gider haldeydim

doktor pelvisi acan hareketler gosterdi bende cok ise yarayinca cilege tarif ettim ondada ise yaramis

dizleri kirip ayalari omuz hizasinda aciyorsun eller kalcada

popoyu bir one bir geri yeriye ittir 10 kez
10 kez saga sola yukari ittir popoyu
10 kez saga dogru daire cevir, 10 kezde tersine

arkadaşlar iki kardeş arasında dengeyi sağlayabilirseniz hiçbir sorun çıkmaz takmayın bu kadar .özellikle önceki çocuğunuza ilgi gösterin diğeri büyüyene kadar. kim olsa kıskanır

Allhım gözümde canlandırmak istemiyorum bunlar kendi popolarını mıncıklıyorlar ayyy şekilde süperrr....Allah şifa versin şaka bi yana

arkadaşlar iki kardeş arasında dengeyi sağlayabilirseniz hiçbir sorun çıkmaz takmayın bu kadar .özellikle önceki çocuğunuza ilgi gösterin diğeri büyüyene kadar. kim olsa kıskanır

Tatlım senin kaçıncı bebeğindi? senin üçüncü falan mı?
O kadar kolay olmasa gerek, bu kadar insan aynı şeyden dert yanıyorsa vardır bi hikmeti

egem hemosum ebat ve hayatimda kapladigi yer acisindan evcil hayvan kadar hayatimi doldurdu zaten :)))))
aaa bebk hareketlerini popomda hisediyorum diye doktor bana dinlenme verdi evdede ayakta durma falan dedi

ben mantıktan ziyade sinirli olduğum için korkuyorum valla. biraz sinirli bi yapıya sahipim. neyse yaaaaaaa yapacaz bi şekilde.

kopek dedim yaaaaaaaaaaaa:))))))))))) hayırlı olsun hemoşun o zmaan

Onları tabi bende anlattım canım hatta herşeyi ona danıştım, onsuz bir çöp almadım.. Bebek şekeri kapı süsü falan o ne isterse o alındı.. Herşeye o karar verdi de kadın beni korkuttu, umarım çabuk atlatır.. Ben sadece şeye karşıyım çocuğu karşına oturtup öğüt verir gibi konuşmamak lazım yoksa bende hep ona öncelik veriyorum belki bende yatırmam yanımda Aslı yı da ben yanımda hiç yatırmadım zaten.. Kendi odasında yattı..

Kız böyle diyip korkutma.. Ben o kadar uzun boylu olacağını zannetmiyorum ya , bizimkiler sever kardeşlerini de tabi, ilk aylar kıskançlık olcak sadece o dönemleri atlatırsak problem olmaz bence..

Allhım gözümde canlandırmak istemiyorum bunlar kendi popolarını mıncıklıyorlar ayyy şekilde süperrr....Allah şifa versin şaka bi yana

Kız mıncıklamyıyoruz çeviriyoruzzz ittiriyoruzz

egem hemosum ebat ve hayatimda kapladigi yer acisindan evcil hayvan kadar hayatimi doldurdu zaten :)))))
aaa bebk hareketlerini popomda hisediyorum diye doktor bana dinlenme verdi evdede ayakta durma falan dedi

zinkerbelin hemoşuuu :=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…