Allhım gözümde canlandırmak istemiyorum bunlar kendi popolarını mıncıklıyorlarayyy şekilde süperrr....Allah şifa versin şaka bi yana
benimde ablamla aramızda 4 yaş var ablamda beni çok kıskanmış annem çocugu salla ben hemen geliyorum demiş annem mutfaga gitmiş ama benim ses kesilmiş hıkmık sesler geliyo bi gelmiş ki ablam benim agzımı burumu kapatmış nefessiz kalmışım sonra ablamda anne çok bagırıyo sussuz diye yaptım demiş ama ne bilsin 4 yaşındaki çocuk....
Onları tabi bende anlattım canım hatta herşeyi ona danıştım, onsuz bir çöp almadım.. Bebek şekeri kapı süsü falan o ne isterse o alındı.. Herşeye o karar verdi de kadın beni korkuttu, umarım çabuk atlatır.. Ben sadece şeye karşıyım çocuğu karşına oturtup öğüt verir gibi konuşmamak lazım yoksa bende hep ona öncelik veriyorum belki bende yatırmam yanımda Aslı yı da ben yanımda hiç yatırmadım zaten.. Kendi odasında yattı..
Kız böyle diyip korkutma.. Ben o kadar uzun boylu olacağını zannetmiyorum ya , bizimkiler sever kardeşlerini de tabi, ilk aylar kıskançlık olcak sadece o dönemleri atlatırsak problem olmaz bence..
ben de diyorum ya dengeyi iyi sağlamak lazım olmuyorsa destek almak lazım dr.dan. zamana ihtiyaçları var bebişlerinTatlım senin kaçıncı bebeğindi? senin üçüncü falan mı?
O kadar kolay olmasa gerek, bu kadar insan aynı şeyden dert yanıyorsa vardır bi hikmeti
Onları tabi bende anlattım canım hatta herşeyi ona danıştım, onsuz bir çöp almadım.. Bebek şekeri kapı süsü falan o ne isterse o alındı.. Herşeye o karar verdi de kadın beni korkuttu, umarım çabuk atlatır.. Ben sadece şeye karşıyım çocuğu karşına oturtup öğüt verir gibi konuşmamak lazım yoksa bende hep ona öncelik veriyorum belki bende yatırmam yanımda Aslı yı da ben yanımda hiç yatırmadım zaten.. Kendi odasında yattı..
Kız böyle diyip korkutma.. Ben o kadar uzun boylu olacağını zannetmiyorum ya , bizimkiler sever kardeşlerini de tabi, ilk aylar kıskançlık olcak sadece o dönemleri atlatırsak problem olmaz bence..
canım olmaz inş. ben bu ablanın çocuklarınıda tanımıyorum ama sizlerin çocuklarını yapacagını sanmıyorum anlattıklarınıza göe kıskançlık var ama böel nefret derecesinde yok bişicik olmaz yanii
günaydın hatunlar nasılsınız?
şu havalar azıcık düzelse de neşemizi bulsak
Günaydın canımmmm, hoşgeldinnnnn :)
doğurana kadar 15.000 olucaz muhtemelen :)
benim de ruhum karardı havadan ve kocasızlıktangitti Ankara'ya, dönecek taaaa Salı günü
ikinci cocukta bu sikintilar oluyor aslida hakli kendine gore
ama siz oykumcum evvel allah cok guzel idare edebileceginizi dusunuyorum
zor bir surecsende hassasin ama bence bebek dogunca asli daha ilimli olacaktir
psikologdan destek alman cok iyi ama
cok zor yanit yaziyorum kullandigim bilgisayar yuzunden harflerin falan kusuruna bakmayiin
Yok yapmaz öyle şeyler bizim yeğenlerimiz yaa yaparlar mı..
Eylül de Aslı da şeker gibiler, prenses gibiler... Önemli olan kendileri üzülmesin, yıpranmasın bu dönemde..
Yoksa kardeşlerine hiçbir şey yapmazlar...
Çok teşekkür ederim kızlar, zaten çok takmayın falan demişlerde yok çok taktığımdan değil benimkisi bu bir süreç ve bizim kızlarda atlatıcak bunu tabi ki.. Bazı arkadaşlar ikinciyi bekliyor hem öğrendiklerimi paylaşayım hem de Eylül de de varmı bu durumlar diye sorayım dedim.. Yoksa alışçaklar elleri mahkum.. Onlar mutsuz olcak diye de çocuk mu yapmıycaz biz
bende uzun boylu olacağını tahmin etmiyorum da kendileri üzülmesin yeter. kıyamam ikisinede..Yok yapmaz öyle şeyler bizim yeğenlerimiz yaa yaparlar mı..
Eylül de Aslı da şeker gibiler, prenses gibiler... Önemli olan kendileri üzülmesin, yıpranmasın bu dönemde..
Yoksa kardeşlerine hiçbir şey yapmazlar...
günaydın hatunlar nasılsınız?
şu havalar azıcık düzelse de neşemizi bulsak
günaydınnnnnnnnnnnnn valla acayip çene var. ne oldu kız bekçi amcaya..kızzzzz 7.000leri de geçmişiniz. ne geveze hatunlarsınız valla
yaa bugun eurofloraya gidicem cok mutluyumm
hic gitmemistim. irisi gidiomus bende yancisi olarak gidicem
bebek susleri falanda varmis hos sekerleri falan aldimda gezerim ne olucak
galiba bu euroflora bizim eminonunun kagitanedeki havali cool olani
yaa bugun eurofloraya gidicem cok mutluyumm
hic gitmemistim. irisi gidiomus bende yancisi olarak gidicem
bebek susleri falanda varmis hos sekerleri falan aldimda gezerim ne olucak
galiba bu euroflora bizim eminonunun kagitanedeki havali cool olani
aksamlari arkadaslarini falan cagir bari evde tek mi kaliosun
annenler uzaktalarmi
((
Ben Aslı izindeyken hallettim bebek şekeri işini.. Şansımıza da beğendiğimiz süslerin pembesi hiçbir yerde yoktu.. Sadece 1 dükkanda vardı ama o da biraz pahalıya verdi.. Ben 100 tane aldım hazırladım da çok mu oldu acaba.. Abarttık herhalde.. Yukarlara çıkmadım ama şekercilerin olduğu sokaktan aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?