Ay ben en son çam ağacı almaya gitmiştim oraya yılbaşı için çoook güzeldi o mevsim :)
Annemlerde kalmaya başladım ama zor oluyor.. insan düzenini arıyor gerçekten
bende 100 tane aldim aman az olmasinda :))
E iyi ozaman kalırsa da kötü olur dedim ama neyse kalmaz dimi.
oyyyyyyy kıyamam allah kavuştursun kuzum yaa. kafanı dnle azcık annen sana ne güzel bakar. bende cumadan sonra anneme taşınıcaz. boya bitene kadar.Günaydın canımmmm, hoşgeldinnnnn :)
doğurana kadar 15.000 olucaz muhtemelen :)
benim de ruhum karardı havadan ve kocasızlıktangitti Ankara'ya, dönecek taaaa Salı günü
aslında eylülü de götürsem neler dökülür nelerde benim vaktim yokki. psikologa gitmeye . ama eylül biraz sinirli oldu bende ondan korkuyrum. herşeye banane demeye başladı sonra birden uysallaşıyor felan aslında fazlada takmamak lazım bazı şeyleriş bilecekler. psikologlar çok mantıklı konuşuyorlar ama bunları hayata geçimek okadar kolay değğil. o yüzden elimden geleni yaparım bende ilk çocuktum ve ben hala kıskancımdır ama bi iz kalmadı ... boşver öyküm yıpratmayalım kendimizi.Çok teşekkür ederim kızlar, zaten çok takmayın falan demişlerde yok çok taktığımdan değil benimkisi bu bir süreç ve bizim kızlarda atlatıcak bunu tabi ki.. Bazı arkadaşlar ikinciyi bekliyor hem öğrendiklerimi paylaşayım hem de Eylül de de varmı bu durumlar diye sorayım dedim.. Yoksa alışçaklar elleri mahkum.. Onlar mutsuz olcak diye de çocuk mu yapmıycaz biz
E iyi ozaman kalırsa da kötü olur dedim ama neyse kalmaz dimi.
ya kalirsa eve gelenlere ikram edilir en kotu kocalarin is yerine yollanir
hayatta kalmaz bence
oyyyyyyy kıyamam allah kavuştursun kuzum yaa. kafanı dnle azcık annen sana ne güzel bakar. bende cumadan sonra anneme taşınıcaz. boya bitene kadar.
aslında eylülü de götürsem neler dökülür nelerde benim vaktim yokki. psikologa gitmeye . ama eylül biraz sinirli oldu bende ondan korkuyrum. herşeye banane demeye başladı sonra birden uysallaşıyor felan aslında fazlada takmamak lazım bazı şeyleriş bilecekler. psikologlar çok mantıklı konuşuyorlar ama bunları hayata geçimek okadar kolay değğil. o yüzden elimden geleni yaparım bende ilk çocuktum ve ben hala kıskancımdır ama bi iz kalmadı ... boşver öyküm yıpratmayalım kendimizi.
oyyyyyyy kıyamam allah kavuştursun kuzum yaa. kafanı dnle azcık annen sana ne güzel bakar. bende cumadan sonra anneme taşınıcaz. boya bitene kadar.
aslında eylülü de götürsem neler dökülür nelerde benim vaktim yokki. psikologa gitmeye . ama eylül biraz sinirli oldu bende ondan korkuyrum. herşeye banane demeye başladı sonra birden uysallaşıyor felan aslında fazlada takmamak lazım bazı şeyleriş bilecekler. psikologlar çok mantıklı konuşuyorlar ama bunları hayata geçimek okadar kolay değğil. o yüzden elimden geleni yaparım bende ilk çocuktum ve ben hala kıskancımdır ama bi iz kalmadı ... boşver öyküm yıpratmayalım kendimizi.
benim bebegim en son kac kg du unuttum ya ay cok ilgisiz bir anne oldum birden
günaydın al benden de o kadar
Günaydın canımmmm, hoşgeldinnnnn :)
doğurana kadar 15.000 olucaz muhtemelen :)
benim de ruhum karardı havadan ve kocasızlıktangitti Ankara'ya, dönecek taaaa Salı günü
öyle olmuş valla sen diyince farkettim
günaydınnnnnnnnnnnnn valla acayip çene var. ne oldu kız bekçi amcaya..
Aminnn Ege.. Walla annem bakıyor bana sorma o kısmı çok keyifli :) aaaa senin badana h.sonu başlıyor mu, hadi ALlah kolaylık versin.
Ne kadar sürecekmiş? kokusu ne kadar zamanda çıkarmış?
Ben de unutuyorum doktora soruyorum her seferinde
günaydın :)
Allah kavuştursun canım. zor valla.
insan özlüyor. bütün düzenü değişiyor.
kız bu ne çene maşallah.
günaydın dünya tatlım. nasıl oldun iyileştin mi? Eylül nasıl?
bekçi amca iyi değil. çok ağırmış durumu. umut yok demişler. beyin kanaması en ileri safhadaymış. ameliyat etmeye bile gerek duymamış doktorlar. artık haberini bekliyoruz
öyküm çok iyi yaptın götürmekle. bende çok istiyorum danışmanlık hizmeti almak ama vakit meselesi birde özeller 200 tl saati. ben 200 tl yi verince psikologluk olurum zaten:))))))))) bence çok iyi yaptın götür arkadaşım..Evet haklısın canım eşimde dedi çok olsunda az olmasın gerekirse ben işyerinde dağıtırım dedi..
Ya zaten benim doktor bunun üstünde çok durmadı da ben çok şok oldum beklemiyordum çünkü, bence sadece bunun için psikologa gitmeye gerek yok zaten doktor en çok kaygıların üstünde durdu diğerlerine çok takmadı zaten.. Bunlar insan hayatındaki dönemler atlatıcaklar dedi.. Zaten çok sorunlu çocuk değil dedi. İyi bir çocuk atlatırız dedi.. Bende tek kardeşi olcak diye götürmedim, başka problemler var diye götürdüm..
valla pazar bitiririz dedi 2 kişi gireceklermiş. bende salı günü kadın alıcam annem başında durur bende mutfağı hallederim dedi annem herhalde salı akşamaı eve geçeriz.Aminnn Ege.. Walla annem bakıyor bana sorma o kısmı çok keyifli :) aaaa senin badana h.sonu başlıyor mu, hadi ALlah kolaylık versin.
Ne kadar sürecekmiş? kokusu ne kadar zamanda çıkarmış?
Ben de unutuyorum doktora soruyorum her seferinde
fmg ciimcok gecmis olsun sizin oradaki bekci mi tanidik heralde
allah hayirlisini nasip etsin(
ne güzel bir hitap dünya tatlım felan canım benim. bekçi amcayada allahtan şifa diliyorum .. ben daha iyiyim yarın duru 'yu görmeye gidicem inşallah iyi haberlerle güzel habeerlerle gelirim.günaydın :)
Allah kavuştursun canım. zor valla.
insan özlüyor. bütün düzenü değişiyor.
kız bu ne çene maşallah.
günaydın dünya tatlım. nasıl oldun iyileştin mi? Eylül nasıl?
bekçi amca iyi değil. çok ağırmış durumu. umut yok demişler. beyin kanaması en ileri safhadaymış. ameliyat etmeye bile gerek duymamış doktorlar. artık haberini bekliyoruz
öyküm çok iyi yaptın götürmekle. bende çok istiyorum danışmanlık hizmeti almak ama vakit meselesi birde özeller 200 tl saati. ben 200 tl yi verince psikologluk olurum zaten:))))))))) bence çok iyi yaptın götür arkadaşım..
valla pazar bitiririz dedi 2 kişi gireceklermiş. bende salı günü kadın alıcam annem başında durur bende mutfağı hallederim dedi annem herhalde salı akşamaı eve geçeriz.
ne güzel bir hitap dünya tatlım felan canım benim. bekçi amcayada allahtan şifa diliyorum .. ben daha iyiyim yarın duru 'yu görmeye gidicem inşallah iyi haberlerle güzel habeerlerle gelirim.
günaydın arkadaşlar nasılsınız bir sıkıntı yoktur inşallah bu gece benim oğluş hiç uyumadı döndü durdu karnımda içimden dua ettim inşallah normal pozisyona gelmiştir diye ama sabah kafası yine midemde bacakları onun yanında dönüyo dolaşıyo yine aynı pozisyon
bugün arkadaşımın bebeğinin 40 mevlüdü var.Allah bizlere de nasip etsin sağlıkla inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?