2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
kızım bugün çok sakin hareketleri varla yok arası korkuyorum
hafta sonu da çok harektliydi doğmasndan korkuyordum offf nasıl bir çelişki bu

inşallah dört gözle bekleyeceğim güzel haberlerini.
randevun kaçta?
inşallah cnm sabah 8 de ama gelmem 12 yi bulur..

günaydın maşallah oğluşuna işte ne isytiyorsun

kızlar benim çatlaklar çok fena birden yayıldılar. acayip kaşınıyor. napıcam ben?
yapacak bişey yokkkkkkkkk kaşıma ovala elinle

geldim beeeeeeennnnn
neere gittin ki geldin

günaydın maşallah oğluşuna işte ne isytiyorsun

neere gittin ki geldin

evrak kayıttaydım biri evrakla ugraştım..ay nefes nefese kaldım yaaa

günaydın kızlar

günaydın bizim ne istedğimiz belli değilki yazık bebişlerde ne yapacaklarını şaşırdılar. iyidir annesi o biraz sevindir bakalım çiko ver hemen uçan tekme moduna girer

geldim beeeeeeennnnn

hoşgeldin

günaydın kızlar

günaydın canım, büyüdüğü için yavaşlıyor hareketleri endişelenme yeri daralıyor. eski tekmeler yok artık.

anaaam birden çatladım yaaaa. hiçbişey yoktu.

çatlak için ne sürüyordun erken değil mi biraz

karnım kocaman oldu. erken olduğunu sanmıyorum.
özel bir çatlak kremi almadım ben. bepanthen sürüyorum.

ahhh canım onu sevindiricem diye ben yusyuvarlak olduım
bende nescafeyi çok seviyor diye hergün bir tane içer oldum yaa
kahveyi içince deliriyor iyce..

senin vücut sonradan idrak etti demek. çatlamam lazım diye.

günaydın fıstık hemşo bslık ydinmi akşam:)))))))))

biz iyiyiz kızım dikiliyor sürekli sertleşiyor masaya dayandım canım yanıyor resmen

yedim canım ama çok kötüydü yaa, eşim de ben de çok rahatsız olduk bi daha da oraya gitmeyiz heralde. çok yağlı olmuştu. tepelerine çalasım geldi valla :)
ama balık çorbası içtim hayatımda ilk defa. adı bile tuhaf geliyordu ama kötü değilmiş tavuk suyuna çorba gibi tadı.
günaydın hoşgeldin :)
hoşbulduk canım. fmg benim oğlan 1,5 olmuş

iğğkkkkkkkkkkk ben balıktan tiksindm yaaa
adını bile duyasım gelmiyor.

bende nescafeyi çok seviyor diye hergün bir tane içer oldum yaa
kahveyi içince deliriyor iyce..

senin vücut sonradan idrak etti demek. çatlamam lazım diye.

Kız zaten bende çatladığım için bilirim... İnsaan son haftalarda çatlar.. Ondan önce olmaz bişi..

Bu arada ben kaçar kızlar yoruldum, gece uykusuzlukları bende de başladı.. yoruluyorum hemen ... Görüşürüz tekrar byeeeee...

geçmişi okudum da biraz, Oykum ne iyi etmişsin Aslıyı uzman birine götürmekle ya, çok güzel. ben çok destekliyorum psikiyatriste psikologa gitmeyi. benim de tanıdığım bi psikolog var, terapi aldım daha önce, saçmasapan sorunları aşmak için çok iyi geldi hatta ilerde kullanabileceğim teknikler öğretti bana..
Ege de sen de halledeceksiniz alışma sürecini, ben size güveniyorum. kızlarınız da inşallah çok tatlı ablalar olacaklar..

33. haftayı dolduran arkadaşlar. Dikkatinize.

Yaklaşık 45 santimlik boyuyla, bebeðinizin ağırlığı 2 kilo 200 grama ilerliyor. Bebeğinizin tombik eklemleri, doğduğunda vücut ısısını dengede tutmasını sağlayacak. şu anda bebeğinizin teni hiç olmadığı kadar pürüzsüz. Onun merkezî sinir sistemi de gelişmeye devam ediyor ve ciğerleri de aynı yolda ilerliyor. Eğer sizin de doğum öncesi erken taşıyıcılıkla ilgili sıkıntılarınız var ise, bu noktadan sonra, yani 34. hafta ve 37. hafta arasında doğan bebeklerin öteki bebeklerden hiçbir eksikleri olmadığını bildirmeliyiz. Kimi bebekler sadece doğum süreçlerini erken tamamlarlar ve çıkmak isterler; ancak uzun vadede onların normal bebeklerden hiçbir farkı yoktur.

iğğkkkkkkkkkkk ben balıktan tiksindm yaaa
adını bile duyasım gelmiyor.
ben normalde de çok sevmem zaten, hiç aramam yani ay balık olsada yesem diye. ama işte bebek için mecbur..eşim çok seviyo balığı yazık o da benim yüzümden daha az yiyo artık...

hoşgeldiniz bakalım:79:
sağol canım hoşbulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…