2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim işlerim fena öbeklendi masamda . yarında öğlene kadar yokum ve sonrasında bir haftam kalıyor .. ,işleri halledip temiz bırakmak istiyorum . o yüzden yemekten sonraya anca bi uğrarım. görüşürüz..

bende nescafeyi çok seviyor diye hergün bir tane içer oldum yaa
kahveyi içince deliriyor iyce..

senin vücut sonradan idrak etti demek. çatlamam lazım diye.

kahveyi sezin de çok seviyor. bende kızım sevinsin diye içiyorum heee heeeee......
sırf o istiyo diye yani :)))))

maşşalllah canım. tosuncuk geliyo desene. çok sevindim.

yani şimdi normal zamanı değil mi çatlamak için.

görüşürüz canım kolay gelsin.

görüşürüz canım iyi çalışmalar

Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun, Allah şifa verir umarım..

kızlar benim çatlaklar çok fena birden yayıldılar. acayip kaşınıyor. napıcam ben?

Yaaa Lierac alıp sürsene fmg, hiç değilse yenilerin çıkmasını engeller, bu olanların da büyümesini..

günaydın canlarım nasılsınız? biz geldik oğluşumla

Hoşgeldinizzzzzz

görüşürüz tatlım ben de çıkıcam birazdan uykum geldi

kızlar günaydın.biraz geçmişi okudum.2 gündür pek bi sıkıntılıyım.midem bulanıyo başım dönmesede kendimi böyle bi sersem gibi hissediyorum.aslında evde sürekli dinlenme modundayım ama niyeyese bi iştahsızlık isteksizlik var üzerimde.offf bunaldım sanki.içim sıkılıyor.

12 kiloya yaklaştım toplamda.hareketlerim iyice kısıtlandı.banyomu eşim yaptırıyo.yemeğimi annem hazırlıyo.temizliği ya eşim ya annem yapıyo.pek bi mız mız dolanıyorum ortalıkta.hava da kötü sokağa da çıkasım gelmiyo.hoş çıksam da 15 dk.sonra kasıklarım ağrıyo.

mide bulaNTISINDAN İLK 3 AY Ç.OK ÇEKTİM.NE OLUR GERİ DÖNMESİN DİYE DUA EDİYORUM.CUMA KONTROLÜM VAR.AYY YA BULANTILAR DÖNERDE YEMEK YİYEMEZSEM YA OĞLUŞ KÜÇÜK KALIRSA.ALLAHIM ŞU 4 HAFTADA SAĞLIKLA Bİ GEÇSE....

merhaba canım bunlar geçici dert vermesin Allah, az daha sabredelim bebişlerimiz geliyor
sen izne ayrıldın mı? çalışıyordun değil mi?

FMG sen ne zaman ayrılıyorsun izne?

oh ne rahatsın kız. bu arada kilo alımın iyiymiş ben 17 kilo aldım iştahım keşke kapansa

Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun, Allah şifa verir umarım..

Yaaa Lierac alıp sürsene fmg, hiç değilse yenilerin çıkmasını engeller, bu olanların da büyümesini..

vallla pahalı geldi bana o krem almadım baştan. bişey olmaz dedim.
şimdi inanamıyorum gözlerime. ince de değil oldukça derin çatladı. bu saaatten sonra sürsem faydası olur mu bilmiyorum. çatlayacağı varmış.
bebeyağı ve bepantheni kullandım yine de oldu.

canım olacaksa kullansan da oluyormuş, ama lierac ın toparlama özelliği de var. strawberryden aldım ben 50 tlye. 72 tlye gördüm tekin acarda. ben de 1 gün bebe yağı 1 gün lierac kullanıyorum.

canım ben de lierac kullanıyorum henüz çatlak yok inşallah böyle devam eder.nette araştır yarı yarıya aldım ben

Kalmaz oğluşun küçük merak etme.. Onlar beslerler kendilerini..
Bunlar hepimizin başında olan şeyler canım, sen ve bebek sağlıklı olduktan sonra hiiç sıkma canını böyle şeylere..

belki yenilerin çıkmasını engeller.. tabii olacağı varsa oluyor da sen önlemini al yine de..

merhaba canım bunlar geçici dert vermesin Allah, az daha sabredelim bebişlerimiz geliyor

oh ne rahatsın kız. bu arada kilo alımın iyiymiş ben 17 kilo aldım iştahım keşke kapansa

EVET ÇALŞIYORUM BLUE.İZNE AYRILDIM İŞTE EVDEYİM.
selincim vallahi rahatım rahat olmasına da rahatlıktan mızmız oldum bence.annem diyo ki ben hem çalışıyodum.hem sana bakıyodum.hem babanla uğraşıyodum.hem karnımdakini büyütüyodum.amann eskilerden olsaydık keşke vallahi şakırt diye de doğuruyolarmış.ayy ne canım böyle bazen kendime gıcık oluyorum.

çilek inş.dediğin gibi olur da midem bulanmaz iştahım kapanmaz yirim yirim bnüyütürüm oğlşu.

ay ben mezdeke açtım oğlum zenne olcak sanırsam))

canım anlattığın isteksizlik iştahsızlık yorgunluk bende de var. normalmiş. boşuna kuruntu yapma sıkma canını. sen yemek yiyemesen de bebekler bizim depolarımızdan kullanıp büyümeye devam ediyorlarmış. topla kendini müstakbel anne. son günlerin tadını çıkar :)

9 mayısta çıkıyorum canım.

canım olacaksa kullansan da oluyormuş, ama lierac ın toparlama özelliği de var. strawberryden aldım ben 50 tlye. 72 tlye gördüm tekin acarda. ben de 1 gün bebe yağı 1 gün lierac kullanıyorum.

olacağı varmış evet. annemde de var zaten.
yine de alıyyım bari. hala var mı acaba strawberryde.
böyle devam ederse 5 haftada feci ilerler 2-3 günde berbat oldu.

canım ben de lierac kullanıyorum henüz çatlak yok inşallah böyle devam eder.nette araştır yarı yarıya aldım ben

bakıcam canım sağol.

tamam canım alıyım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…