slmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
9 mayısta çıkıyorum canım.
olacağı varmış evet. annemde de var zaten.
yine de alıyyım bari. hala var mı acaba strawberryde.
böyle devam ederse 5 haftada feci ilerler 2-3 günde berbat oldu.
iyiyim sekerım sen nasılsınselam tatlım nasılsın :79:
slm hoşgeldiiiiiiiiinnn
iyiyim sekerım sen nasılsın
:
bende sacma sapan ruyalar gordum esım benı bır kadınla aldatıyor hormonlardan sanırım sabah işe yolcuda etmedım sınırıımden
bende sacma sapan ruyalar gordum esım benı bır kadınla aldatıyor hormonlardan sanırım sabah işe yolcuda etmedım sınırıımden
slmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim raporun başladığı gün sen izne ayrılıyorsun vay be :) ben sonrasında 5 hafta daha çalışmayı düşünüyorum bebeğime doğduktan sonra ne kadar zaman kalsa kar diye bakıyorum..inşallah çalışabilirim 37ye kadar..
strawberryye bi bak canım kargo ücreti de yok süper :)
ben de geçenlerde çok saçma bir rüya gördüm.ben evliymişim 2 de çocuğum varmış.kocamı şimdiki eşimle aldatıyordum.yani gerçek eşimle sevgiliydik ne alakaysa
bir arkadasim 39. haftasinda bebekten tik yok hic acilma olmamis
belki sezeryane donecekler
magnezyum iciyormus hala birak dedim amayis anneleri birakmisti cunku belki faydasi olur cok heyecanli yaa
selam kızlarr
ptesi dr gittik dün gelmedim işe ama merak etmeyin herşey iyiymiş şükür
dün ananeme baktım, annem bakıyo yatalak ananem, annem hastaneye gitti izin aldım ben baktım ananeme yalnız bırakamıyoruz.
bebişimizde 2073 olmuş şükürler olsun herşeyi çok iyiymiş iri bir bebek dio her seferinde
alttan muayene etti enfeksiyon olayını sordum yok hiç bişey dedi. normal doğuma çok müsaitsin dedi bebekte dönmüş zaten
kızlar size bişey sorcan fikirlerinizi almak istiyorum
dr dioki bana doktor olarak soruyosan normale çok müsaitsin yapabilirsin dio
ama bi abi olarak sorarsan sezeryan yapmanı istiyorum diıo
çok kafam karıştı
bende dedimki benim ve bebek açısından bir sıkıntı yoksa normol oslun en ufak bir sıkıntı olursa sezeryan olabilir dedim
şuanda yok hiç bir sıkıntı dedi ama sezeryan ol dio ne yapcam bilemedim :44:
niye öyle diyor anlamadım ne abisi dr.un dediği önemli deseydin anlamadın nedenini sorsaydın herkes normal önerir bu da bir acayipmişselam kızlarr
dün ananeme baktım, annem bakıyo yatalak ananem, annem hastaneye gitti izin aldım ben baktım ananeme yalnız bırakamıyoruz.
bebişimizde 2073 olmuş şükürler olsun herşeyi çok iyiymiş iri bir bebek dio her seferinde
alttan muayene etti enfeksiyon olayını sordum yok hiç bişey dedi. normal doğuma çok müsaitsin dedi bebekte dönmüş zaten
çok kafam karıştı
bende dedimki benim ve bebek açısından bir sıkıntı yoksa normol oslun en ufak bir sıkıntı olursa sezeryan olabilir dedim
oooo ben her gece kocamı başka bir kadının koynunda yakalıyorumm senin yine iyiymiş))))
bir arkadasim 39. haftasinda bebekten tik yok hic acilma olmamis
belki sezeryane donecekler
magnezyum iciyormus hala birak dedim amayis anneleri birakmisti cunku belki faydasi olur cok heyecanli yaa
maşallah bebişine.. hem bi sorun yok hem de sezeryan ol diyor. ben bu doktorları anlamıyorum. açıkcası hiç bi sorun yokken beni sezeryana yönlendiren bi doktora kendimi emanet etmezdim. bizim bebek daha dönmedi zaten gerçi daha var ama doktorum 40.haftaya kadar beklicez dedi.selam kızlarr
çok kafam karıştı
aaa tesadüfe bak. ben 5 haftamı dolduruyorum 10 mayısata.
9 mayıs hafta başı doktora gider alırım raporumu.
çalıştığımız kar doğum öncesi. 5 haftadan fazla çalışılsa 1 hafta daha idare ederdim de olmuyomuş :)
magnezyum etkiliyormu ki açılmayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?