2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

9 mayısta çıkıyorum canım.

olacağı varmış evet. annemde de var zaten.
yine de alıyyım bari. hala var mı acaba strawberryde.
böyle devam ederse 5 haftada feci ilerler 2-3 günde berbat oldu.

benim raporun başladığı gün sen izne ayrılıyorsun vay be :) ben sonrasında 5 hafta daha çalışmayı düşünüyorum bebeğime doğduktan sonra ne kadar zaman kalsa kar diye bakıyorum..inşallah çalışabilirim 37ye kadar..
strawberryye bi bak canım kargo ücreti de yok süper :)

bende sacma sapan ruyalar gordum esım benı bır kadınla aldatıyor hormonlardan sanırım sabah işe yolcuda etmedım sınırıımden

bende sacma sapan ruyalar gordum esım benı bır kadınla aldatıyor hormonlardan sanırım sabah işe yolcuda etmedım sınırıımden

ben de geçenlerde çok saçma bir rüya gördüm.ben evliymişim 2 de çocuğum varmış.kocamı şimdiki eşimle aldatıyordum.yani gerçek eşimle sevgiliydik ne alakaysa

bir arkadasim 39. haftasinda bebekten tik yok hic acilma olmamis
belki sezeryane donecekler
magnezyum iciyormus hala birak dedim amayis anneleri birakmisti cunku belki faydasi olur cok heyecanli yaa

selam kızlarr
ptesi dr gittik dün gelmedim işe ama merak etmeyin herşey iyiymiş şükür
dün ananeme baktım, annem bakıyo yatalak ananem, annem hastaneye gitti izin aldım ben baktım ananeme yalnız bırakamıyoruz.
bebişimizde 2073 olmuş şükürler olsun herşeyi çok iyiymiş iri bir bebek dio her seferinde
alttan muayene etti enfeksiyon olayını sordum yok hiç bişey dedi. normal doğuma çok müsaitsin dedi bebekte dönmüş zaten
kızlar size bişey sorcan fikirlerinizi almak istiyorum
dr dioki bana doktor olarak soruyosan normale çok müsaitsin yapabilirsin dio
ama bi abi olarak sorarsan sezeryan yapmanı istiyorum diıo
çok kafam karıştı
bende dedimki benim ve bebek açısından bir sıkıntı yoksa normol oslun en ufak bir sıkıntı olursa sezeryan olabilir dedim
şuanda yok hiç bir sıkıntı dedi ama sezeryan ol dio ne yapcam bilemedim :44:

slmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

selaaaaam hoşgeldin :)

aaa tesadüfe bak. ben 5 haftamı dolduruyorum 10 mayısata.
9 mayıs hafta başı doktora gider alırım raporumu.
çalıştığımız kar doğum öncesi. 5 haftadan fazla çalışılsa 1 hafta daha idare ederdim de olmuyomuş :)

allah allah, alemsin bebek :)))

yaa kızlar enfeksiyon demişken sabah yatakdan kalktıgım akıntım geldi baktım ki süt gibi idi böle enfeksiyondan mı yaa bu:26:

gözün aydın canım. bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.
keşke ne demek istediğini iyice anlatsaydı. acaba bebeğin iri olmasından ötürü mü sezeryanı düşünüyor.
bence sormalısın bir dahaki sefer açıkça söylesin.

ben senin yerinde olsam normal doğumu tercih ederim.

niye öyle diyor anlamadım ne abisi dr.un dediği önemli deseydin anlamadın nedenini sorsaydın herkes normal önerir bu da bir acayipmiş

oooo ben her gece kocamı başka bir kadının koynunda yakalıyorumm senin yine iyiymiş))))

Hehehee tek ben değilmişim :))) her gece aldatıldığımı görüyorum acaba hamileyim de malum mu oluyor diye iyice paranoya yapıyorum, psikolojim bozulmuştu... Adam iy idavransa acaba aldattığı için mi iyi davranıyor diye düşünmeye başlamıştım.. Normalmiş demek ki :)

Hatta geçen gece rüyamda belçika vapur iskelesinde caroline tipli bi kadınla aldatıyordu beni
sanki Eminönü gibi :)))
nasıl manyak bi bilinçaltıysa :))

bir arkadasim 39. haftasinda bebekten tik yok hic acilma olmamis
belki sezeryane donecekler
magnezyum iciyormus hala birak dedim amayis anneleri birakmisti cunku belki faydasi olur cok heyecanli yaa

E biz de doktor gibi olduk artık

maşallah bebişine.. hem bi sorun yok hem de sezeryan ol diyor. ben bu doktorları anlamıyorum. açıkcası hiç bi sorun yokken beni sezeryana yönlendiren bi doktora kendimi emanet etmezdim. bizim bebek daha dönmedi zaten gerçi daha var ama doktorum 40.haftaya kadar beklicez dedi.

demek tam 5 hafta var aramızda :) gerçi benim rapor 32. haftadan bikaç gün almışken başlamış olacak. 32+4 gibi falan. normal doğum düşündüğümüz için sorun olmaz dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…