yaa kızlar enfeksiyon demişken sabah yatakdan kalktıgım akıntım geldi baktım ki süt gibi idi böle enfeksiyondan mı yaa bu:26:
niye öyle diyor anlamadım ne abisi dr.un dediği önemli deseydin anlamadın nedenini sorsaydın herkes normal önerir bu da bir acayipmiş
Hehehee tek ben değilmişim :))) her gece aldatıldığımı görüyorum acaba hamileyim de malum mu oluyor diye iyice paranoya yapıyorum, psikolojim bozulmuştu... Adam iy idavransa acaba aldattığı için mi iyi davranıyor diye düşünmeye başlamıştım.. Normalmiş demek ki :)
Hatta geçen gece rüyamda belçika vapur iskelesinde caroline tipli bi kadınla aldatıyordu beni
sanki Eminönü gibi :)))
nasıl manyak bi bilinçaltıysa :))
E biz de doktor gibi olduk artık
canım sürekli oluyosa ve kokuluysa efeksiyon oluyo
bende çok korkuodum ara sıra oluyodu bende ptesi dr alttan bişeyle baktı yok hiçbişey dedi ilaca filan başlamayı gerektirecek hiç bişey yok dedi
sen de de arasıra oluyosa bence bişey yoktur
demek tam 5 hafta var aramızda :) gerçi benim rapor 32. haftadan bikaç gün almışken başlamış olacak. 32+4 gibi falan. normal doğum düşündüğümüz için sorun olmaz dedi doktor.
maşallah bebişine.. hem bi sorun yok hem de sezeryan ol diyor. ben bu doktorları anlamıyorum. açıkcası hiç bi sorun yokken beni sezeryana yönlendiren bi doktora kendimi emanet etmezdim. bizim bebek daha dönmedi zaten gerçi daha var ama doktorum 40.haftaya kadar beklicez dedi.
demek tam 5 hafta var aramızda :) gerçi benim rapor 32. haftadan bikaç gün almışken başlamış olacak. 32+4 gibi falan. normal doğum düşündüğümüz için sorun olmaz dedi doktor.
gözün aydın canım. bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.
keşke ne demek istediğini iyice anlatsaydı. acaba bebeğin iri olmasından ötürü mü sezeryanı düşünüyor.
bence sormalısın bir dahaki sefer açıkça söylesin.
ben senin yerinde olsam normal doğumu tercih ederim.
niye öyle diyor anlamadım ne abisi dr.un dediği önemli deseydin anlamadın nedenini sorsaydın herkes normal önerir bu da bir acayipmiş
maşallah bebişine.. hem bi sorun yok hem de sezeryan ol diyor. ben bu doktorları anlamıyorum. açıkcası hiç bi sorun yokken beni sezeryana yönlendiren bi doktora kendimi emanet etmezdim. bizim bebek daha dönmedi zaten gerçi daha var ama doktorum 40.haftaya kadar beklicez dedi.
teşekkür ederiz teyzeleri :)
vallahi bende anlamadım yaa bi acaip geldi banada nie böle dio bu adam bu 2. doktorum zaten tam doktorumu buldum derken şu aşamada dr değiştirmek istemiyorum
normal dersen normal yaparım bi sorun yok dio ama sezeryan tavsiye ederim dio
ilerisi için normali sorunlu buluyo idrar kaçırma rahmin sarkması bu tür şeyler söledi
teşekkür ederiz teyzeleri :)
vallahi bende anlamadım yaa bi acaip geldi banada nie böle dio bu adam bu 2. doktorum zaten tam doktorumu buldum derken şu aşamada dr değiştirmek istemiyorum
normal dersen normal yaparım bi sorun yok dio ama sezeryan tavsiye ederim dio
ilerisi için normali sorunlu buluyo idrar kaçırma rahmin sarkması bu tür şeyler söledi
bir arkadasim 39. haftasinda bebekten tik yok hic acilma olmamis
belki sezeryane donecekler
magnezyum iciyormus hala birak dedim amayis anneleri birakmisti cunku belki faydasi olur cok heyecanli yaa
yaa kızlar drunuza sordunuz m en gç kaçıncı haftada dönmesi gerekiyormuş
ben sordum son haftaya kadar bekleriz onun işi o döner dedi...
bence doktorunun sezeryan yapmak işine geldiğinden öyle diyo. Adı üstünde "normal doğum" kötüsü mü olurmuş bunun. Sezeryan ameliyattan başka bişi diil sonuçta. Mecbur kalmadıkça sezzeyanı tercih etme bence..
Ayrıcana selamlar herkese :))
ama normal işte adı üstünde
keşke bende normal doğurabilseydim ama olmuyor işte bence bebeğin döndüyse ve yukarıda saydıklarından başka bahanesi yoksa dr un normal doğur
ama dr bebeği veya seni riske atacak bir durum var derse o zaman sezaryen düşünürsün
nacizane benim fikrim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?