2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar enfeksiyon demişken sabah yatakdan kalktıgım akıntım geldi baktım ki süt gibi idi böle enfeksiyondan mı yaa bu:26:

canım sürekli oluyosa ve kokuluysa efeksiyon oluyo
bende çok korkuodum ara sıra oluyodu bende ptesi dr alttan bişeyle baktı yok hiçbişey dedi ilaca filan başlamayı gerektirecek hiç bişey yok dedi
sen de de arasıra oluyosa bence bişey yoktur

bir doguriim dvd cikartip dogum kocu olucam kismetse
eminonu esnafligindan dogum kocluguna giden bir kariyer ehehe

bende çokü rüyalar gördüm kızlar
bebeğime down sendromlu diyordu dr rüyamda ama testleri iyi çıkmıştı diyorum bende ağlayarak uyandım

ilk defa oldu canım yaa süt gibi olunca bi değişik geldi

Blue birşey sorucam.. Bebekle daha çok vakit geçirmek için bu raporu olabildğince geç mi almak lazım erken mi? benim kafam hiiç basmıyor da şu rapor işine, yanlış birşey yapmak istemiyorum
Mesela benim doktor p.tesi git al raporunu dedi ki p.tesi 31+3 oluyorum ben. Erken değil mi o zaman?

niye öyle diyor anlamadım ne abisi dr.un dediği önemli deseydin anlamadın nedenini sorsaydın herkes normal önerir bu da bir acayipmiş

teşekkür ederiz teyzeleri :)
vallahi bende anlamadım yaa bi acaip geldi banada nie böle dio bu adam bu 2. doktorum zaten tam doktorumu buldum derken şu aşamada dr değiştirmek istemiyorum
normal dersen normal yaparım bi sorun yok dio ama sezeryan tavsiye ederim dio
ilerisi için normali sorunlu buluyo idrar kaçırma rahmin sarkması bu tür şeyler söledi

bence doktorunun sezeryan yapmak işine geldiğinden öyle diyo. Adı üstünde "normal doğum" kötüsü mü olurmuş bunun. Sezeryan ameliyattan başka bişi diil sonuçta. Mecbur kalmadıkça sezzeyanı tercih etme bence..

Ayrıcana selamlar herkese :))

ama normal işte adı üstünde
keşke bende normal doğurabilseydim ama olmuyor işte bence bebeğin döndüyse ve yukarıda saydıklarından başka bahanesi yoksa dr un normal doğur
ama dr bebeği veya seni riske atacak bir durum var derse o zaman sezaryen düşünürsün
nacizane benim fikrim bu

Günaydın kıslar

nasılsınız bebeişler nasıl bizde sabahın köründe geldik işe ancak girebildim foruma herkes iyidir inşallah

yaa kızlar drunuza sordunuz m en gç kaçıncı haftada dönmesi gerekiyormuş

bende aynen öle düşünüyorum normali normal doğumdur sezeryan anestezi bildiğin ameliyat
kendimide normale hazırlıodum hep
burda herkeste normal dio anladığım kadarıyla bi sorun olmazsa normal dicem kızlar
bide kendisi söledi zaten benim diğer arkadaşlardan daha fazladır sezeryanım, 5 yıldır bu hastanedeyim hiç sorunlu doğum yaptırmadım dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…