Günaydın kıslar
nasılsınız bebeişler nasıl bizde sabahın köründe geldik işe ancak girebildim foruma herkes iyidir inşallah
selam fıstıklarrrrr biz de geldik kızımlaaaaa :) nasılsınız?
canım benim sıpa döndüğü için sormak aklıma gelmedi hiç ama döner merak etme senyaa kızlar drunuza sordunuz m en gç kaçıncı haftada dönmesi gerekiyormuş
selam fıstıklarrrrr biz de geldik kızımlaaaaa :) nasılsınız?
hoşbuldum canım sağol...hoşgeldiniz
yaa kızlar drunuza sordunuz m en gç kaçıncı haftada dönmesi gerekiyormuş
Blue birşey sorucam.. Bebekle daha çok vakit geçirmek için bu raporu olabildğince geç mi almak lazım erken mi? benim kafam hiiç basmıyor da şu rapor işine, yanlış birşey yapmak istemiyorum
Mesela benim doktor p.tesi git al raporunu dedi ki p.tesi 31+3 oluyorum ben. Erken değil mi o zaman?
Son haftaya kadar bekliyorlar diye biliyorum. geçen gün dönmesi için bazı egzersizler vardı internette gezerken gördüm, onlara bi baksana tatlım
Kızlar ben yemeğe kaçıyorum bu arada, gelirim yine
hoşbuldum canım... iyiyim heralde, canım sıkııyo biraz niye olduğunu bilmiyorum... kocişe de küsüm zaten kaç gündür belki ondandırselam canım hoş geldiniz
biz iyiyiz siz nslsnız
teşekkür ederiz teyzeleri :)
vallahi bende anlamadım yaa bi acaip geldi banada nie böle dio bu adam bu 2. doktorum zaten tam doktorumu buldum derken şu aşamada dr değiştirmek istemiyorum
normal dersen normal yaparım bi sorun yok dio ama sezeryan tavsiye ederim dio
ilerisi için normali sorunlu buluyo idrar kaçırma rahmin sarkması bu tür şeyler söledi
tatlım yeni gördüm mesajını kusura bakma. 31+3 erken oluyormuş,31+6da gitsen daha iyi olur. benimki 32 başladıktan sonra yani 32+3 gibi falan başlatacak raporu.
gerçi şöyle bi durum var, 37.haftadan sonra zaten çalışmıcaz. diyelimki 38de doğdu bebek. kalan 2 hafta eskiden yanıyordu ama artık yanmıcak. o yüzden çok da sorun değil yani. ne şekilde olursa olsun toplamda 16 haftamızı kullanıcaz. ama 32-37.haftalar arasında ne kadar çalışsak kar tabi.
slm hoşgeldin... benim mide yanmalarım 5. ayda başladı.dr um da erken demişti. 3 şişe şurup bitirdim, 15 gündür de yanmanın haricinde 1 bardak su içsem ağzıma gelip gidiyodu, sürekli içtiğim o suyu çıkarma isteği oluyodu. sonra tv de bi dr sıvı alımı çok olduğu zaman daha çok yanma olur dedi. herhangi bi sıvı aldıktan sonra hemen 1 avuç beyaz leblebi alağzına,,, yanma falan kalmıyo,,, veya o an ne varsa midenin suyunu alacak... şurup tüketimini baya azalttım şuan...selam arkadaşlarrrr
bugün havadan mıdır nedir, kendime tembellik günü ilan ettim, kızımla yayıldık oturuyoz...
dün ptt ye ilk raporumun parası yatmış, k.validemle gittik çektik ama aşırı bekledim oturdum ama kızım hç hoşlanmıyo oturmaktan...
bu aralar hem iştahım açık hem de midem sürekli ağzımda, çok zorlanıyorum yatsam olmuyo kalksam olmuyo...
sizler de iyisinizdir inşalla
selamlar kızlar
selamlar kızlar
hoşbuldum canım... iyiyim heralde, canım sıkııyo biraz niye olduğunu bilmiyorum... kocişe de küsüm zaten kaç gündür belki ondandır
bende çokü rüyalar gördüm kızlar
bebeğime down sendromlu diyordu dr rüyamda ama testleri iyi çıkmıştı diyorum bende ağlayarak uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?