selam hoşgeldin...
selammmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk kızlar....selam şeker
hoşgeldin
hormonlarıma anlayış gösterecek kociş, kusura bakmasın. her zaman hatasını kabul eden adamın inatlığı tuttu, boğazlayasım geliyo gece yataktahavalardanda olabilir canım
bu can sıkıntıları rutin oldu artık bende de hormonlar tavan seviyede
o yüzden kocanlada çok uzatma adamlarda sıkıldı valla
ayy ben de cok kötü rüyalar görüyorum yaa..hatta bu akşam koca kafalı bi oglan dogurdum..ama baya kocamandı kafası yaa özürlü gibiydi tövbe tövbee..daha öncede normal güzel bi cocuk dogurmuştum o da sonradan E.T'ye benzedi falan yüzü gözü..allah hayra cıkarsın..
hormonlarıma anlayış gösterecek kociş, kusura bakmasın. her zaman hatasını kabul eden adamın inatlığı tuttu, boğazlayasım geliyo gece yatakta
hayrolsun rüyan bodrum damesajına gülmeden edemedim. E.T yi okuyunca tövbe tövbeeee
ayy ben de cok kötü rüyalar görüyorum yaa..hatta bu akşam koca kafalı bi oglan dogurdum..ama baya kocamandı kafası yaa özürlü gibiydi tövbe tövbee..daha öncede normal güzel bi cocuk dogurmuştum o da sonradan E.T'ye benzedi falan yüzü gözü..allah hayra cıkarsın..
ben de yemeğe kaçtım kızlar görüşmek üzere
ayy aynı rüyayı 1 ay önce filan bende gördüm koca kafalı biçocuğum oldu benim kız ama koca kafalı bir erkek çocuğu gördüm çok etkilenmiştim
hayır olsun
hoşbulduk kızlar....
ysmbstg canım sen de kontrole gitcektin sanırım nasıl gçti?
ay sorma önce seviniyorum ne güzel yeşil gözlü falan cok güzel cocuk diye..sonra bianda kızarmaya başlıyo yüzü falan tövbe tövbeeeee..psikolojim bozuldu benim zaten
Allah güzel güzel, sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün, mert, dürüst, namuslu, iyi güzel ahlaklı, saygılı, hoşgörülü, imrenilen, başarılı, iman lı, Allah korkusu bilen evlatlar nasip etsin hepimize...
gittim canım şükür herşey çok iyi
doktorla normal doğum sezeryan doğum arasında anlaşamadık biraz onu soruyodum kızlara
alttan muayene etti bu sefer, normale anatomik yapım çok uygunmuş bebekte dönmüş ama adam bana sezeryan ol dio bende normal istedim n'olcak bilemiyorum
sizin nasıl geçti canım
Allah güzel güzel, sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün, mert, dürüst, namuslu, iyi güzel ahlaklı, saygılı, hoşgörülü, imrenilen, başarılı, iman lı, Allah korkusu bilen evlatlar nasip etsin hepimize...
ayy aynı rüyayı 1 ay önce filan bende gördüm koca kafalı biçocuğum oldu benim kız ama koca kafalı bir erkek çocuğu gördüm çok etkilenmiştim
hayır olsun
neden sezeryan diyo anlamadım ..herşey iyise..ameliyat parası için mi ki??
bende 2 gün önce çok güzel kız çocuğum olmuş sürekli emziriyordum garip sürekli bi göysümden diğer göysüme sürekli yolda yürürken bile emziriyordum rabbim rüyalarımızı hayra çıkarsın hep evhamlı yaotıyoruz gece bişey olcakmı diye bence ondan bilinç altında böle veriler gelişiyor kötüye yormayalım kötü olmasın
gittim canım şükür herşey çok iyi
doktorla normal doğum sezeryan doğum arasında anlaşamadık biraz onu soruyodum kızlara
alttan muayene etti bu sefer, normale anatomik yapım çok uygunmuş bebekte dönmüş ama adam bana sezeryan ol dio bende normal istedim n'olcak bilemiyorum
sizin nasıl geçti canım
hadi yaa rüya tabirlerine de baktım ama bulamadım..erkek cocugu dogurmak hayra işaret yazıyo amma kocakafalı ne manada bilmiyorum
anladım canım öle can sıkıntısı yazdımcanım normale yatkınsan bence normali dene hele ki istiyorsun... bendeki cesaret sende olsa hiç dinlemem doktoru... gene de hayırlısı olsun... benim de güzel geçti çok şükür, tansiyon sorunum çıktı işte ilaç yazdı doktor bakalım 10 gün sonra gene gidicem...
Fatmaaaaaaaaaaaaaa faceden yazmışsın tlfndaydım şekerim yaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?