2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

havalardanda olabilir canım
bu can sıkıntıları rutin oldu artık bende de hormonlar tavan seviyede
o yüzden kocanlada çok uzatma adamlarda sıkıldı valla
hormonlarıma anlayış gösterecek kociş, kusura bakmasın. her zaman hatasını kabul eden adamın inatlığı tuttu, boğazlayasım geliyo gece yatakta

hayrolsun rüyan bodrum da mesajına gülmeden edemedim. E.T yi okuyunca tövbe tövbeeee

ay sorma önce seviniyorum ne güzel yeşil gözlü falan cok güzel cocuk diye..sonra bianda kızarmaya başlıyo yüzü falan tövbe tövbeeeee..psikolojim bozuldu benim zaten

ayy aynı rüyayı 1 ay önce filan bende gördüm koca kafalı biçocuğum oldu benim kız ama koca kafalı bir erkek çocuğu gördüm çok etkilenmiştim
hayır olsun

ayy aynı rüyayı 1 ay önce filan bende gördüm koca kafalı biçocuğum oldu benim kız ama koca kafalı bir erkek çocuğu gördüm çok etkilenmiştim
hayır olsun

hadi yaa rüya tabirlerine de baktım ama bulamadım..erkek cocugu dogurmak hayra işaret yazıyo amma kocakafalı ne manada bilmiyorum

hoşbulduk kızlar....

ysmbstg canım sen de kontrole gitcektin sanırım nasıl gçti?

gittim canım şükür herşey çok iyi
doktorla normal doğum sezeryan doğum arasında anlaşamadık biraz onu soruyodum kızlara
alttan muayene etti bu sefer, normale anatomik yapım çok uygunmuş bebekte dönmüş ama adam bana sezeryan ol dio bende normal istedim n'olcak bilemiyorum
sizin nasıl geçti canım

ay sorma önce seviniyorum ne güzel yeşil gözlü falan cok güzel cocuk diye..sonra bianda kızarmaya başlıyo yüzü falan tövbe tövbeeeee..psikolojim bozuldu benim zaten

Allah güzel güzel, sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün, mert, dürüst, namuslu, iyi güzel ahlaklı, saygılı, hoşgörülü, imrenilen, başarılı, iman lı, Allah korkusu bilen evlatlar nasip etsin hepimize...

neden sezeryan diyo anlamadım ..herşey iyise..ameliyat parası için mi ki??

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn

hayır olsun

bende 2 gün önce çok güzel kız çocuğum olmuş sürekli emziriyordum garip sürekli bi göysümden diğer göysüme sürekli yolda yürürken bile emziriyordum rabbim rüyalarımızı hayra çıkarsın hep evhamlı yaotıyoruz gece bişey olcakmı diye bence ondan bilinç altında böle veriler gelişiyor kötüye yormayalım kötü olmasın

Bazı kadınlar hamilelik döneminde gördükleri rüyalar hakkında endişelenir, ancak bol bol rüya görmek normal bir tepkidir. Hayatımızdaki geçiş dönemlerinde kaygı ve endişelerimiz olur. Gebelik de bir geçiş dönemidir. Değişiklik, bir bebeğe sahip olmak gibi güzel olsa da, ayarlama yapmayı gerektirir ve ayarlama yapmak da strese neden olur. Uyanık olduğunuz zamanlardaki endişeleriniz rüyalarınıza da girebilir. Çünkü uyurken de bebeğiniz aklınızdadır. Bebek sağlıklı olacak mı? İyi bir anne olacak mıyım? Bu sorumluluğun üstesinden gelebilecek miyim? Boşu boşuna endişelenmek yerine endişelerinizle yüzleşmeye çalışın. Bebeğin sağlıklı olup olmayacağından endişeleniyorsanız, hamilelik döneminde elinizden gelenin en iyisini yapacak şekilde gücünüz el verdiğince adımlar atın. Stresli olduğunuzda nefes egzersizleri yapın. Nefesinize konsantre olarak burnunuzdan yavaş ve muntazam nefes alın ve ağzınızdan yavaşça ve bilinçli bir şekilde nefes verin. Gözlerinizi kapayın ve bedeninizdeki kasları gevşetirken endişe verici düşüncelerden zihninizi arındırmaya çalışın. Stres kontrolü stratejisi olarak meditasyon yapabilir ya da dua edebilirsiniz.

diyo..bende bi yatışımda 5 tane falan rüya görüyorum.. mütemadiyen her gün aldatılıyorum zatan :))

evet hayra yormak lazımki hayır olsun

canım normale yatkınsan bence normali dene hele ki istiyorsun... bendeki cesaret sende olsa hiç dinlemem doktoru... gene de hayırlısı olsun... benim de güzel geçti çok şükür, tansiyon sorunum çıktı işte ilaç yazdı doktor bakalım 10 gün sonra gene gidicem...

Fatmaaaaaaaaaaaaaa faceden yazmışsın tlfndaydım şekerim yaa ...

hadi yaa rüya tabirlerine de baktım ama bulamadım..erkek cocugu dogurmak hayra işaret yazıyo amma kocakafalı ne manada bilmiyorum

aslına bakarsan çok etkileniyorum ben ama
çokta takmamaya çalışıyorum hamilelikte çok çeşitli rüyalar görüldüğü bariz, herkeste aynışey var
ben eskiden hiç rüya görmezdim bide

anladım canım öle can sıkıntısı yazdım

kızlarr bu arada 41 Yasin-i Şerif'e başlamak istiyorum... sizleri de dahil etmek istiyorum ... Allah'ın izniyle bitirdik Salat-ı Tefriciyeyi... Bu Yasini de hepimiz adına bağışlayacağım... Ve herkese mümkün olduğunca 1 tane vermek istiyorum... Ne kadar okunursa o kadar güzel olur çünkü... Almak isteyenler varsa lütfen bana bi şekilde haber versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…