aslına bakarsan çok etkileniyorum ben ama
çokta takmamaya çalışıyorum hamilelikte çok çeşitli rüyalar görüldüğü bariz, herkeste aynışey var
ben eskiden hiç rüya görmezdim bide
anladım canım öle can sıkıntısı yazdım
kızlarr bu arada 41 Yasin-i Şerif'e başlamak istiyorum... sizleri de dahil etmek istiyorum ... Allah'ın izniyle bitirdik Salat-ı Tefriciyeyi... Bu Yasini de hepimiz adına bağışlayacağım... Ve herkese mümkün olduğunca 1 tane vermek istiyorum... Ne kadar okunursa o kadar güzel olur çünkü... Almak isteyenler varsa lütfen bana bi şekilde haber versin...
kızlarr bu arada 41 Yasin-i Şerif'e başlamak istiyorum... sizleri de dahil etmek istiyorum ... Allah'ın izniyle bitirdik Salat-ı Tefriciyeyi... Bu Yasini de hepimiz adına bağışlayacağım... Ve herkese mümkün olduğunca 1 tane vermek istiyorum... Ne kadar okunursa o kadar güzel olur çünkü... Almak isteyenler varsa lütfen bana bi şekilde haber versin...
elimde nutella kavanozu duruyodu, bi de çay kaşığı... farkında olmadan kavanozun 3 te 1 ini yemişimmmmmmmmmmmmmm
bu arada 28-29 mayıs mış sınav tarihimmmmmmmmnaapçam bennnnnn o haldeeeeeee:84::84:
kızz senin hakkını nasıl ödicez... ben alabilirim biliyosun...
ben her perşembe okuyorum bi tane illaki bana verebilirsin
ben alayım canım 1 tane..
kız ne hakkı sizin hakkınız geçmiyor mu sanki bana... Allah hepinizden razı olsun... tamam kızlar okuyun bakalım, eğer 41 kişi bulurda tamamlarsak bu cuma yaparım duasını...
ben eve almıyorum artık onu..dün migrosta resmen kactım o reyondan hayır hayır diyerek..ne sınavına giriceksin sen ya???
her zaman çıkarmıyorum ortalığa, saklıyorum unutuyorum :))) sonra arada aklıma düşünce çıkarıyorum :)))
ben açıköğretim kamu yönetimi 3. sınıftayım canım. mayıs sonunda finallerim var... 20 gün önce de vizelerim vardı...
her zaman çıkarmıyorum ortalığa, saklıyorum unutuyorum :))) sonra arada aklıma düşünce çıkarıyorum :)))
ben açıköğretim kamu yönetimi 3. sınıftayım canım. mayıs sonunda finallerim var... 20 gün önce de vizelerim vardı...
kızlarr bu arada 41 yasin-i şerif'e başlamak istiyorum... Sizleri de dahil etmek istiyorum ... Allah'ın izniyle bitirdik salat-ı tefriciyeyi... Bu yasini de hepimiz adına bağışlayacağım... Ve herkese mümkün olduğunca 1 tane vermek istiyorum... Ne kadar okunursa o kadar güzel olur çünkü... Almak isteyenler varsa lütfen bana bi şekilde haber versin...
bende almak istiyorum canım kaç tane okuyum???1 tanede olur 3 tane de.farketmez.
cnm şimdilik 1 tane dağıtıyorum ama açık olursa veririm... Sağol allah razı olsn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?