2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm şimdilik 1 tane dağıtıyorum ama açık olursa veririm... sağol Allah razı olsn...

canım gecmıse donup okuyamadım ne ıcın okuyosunuz banada ver bıtane 14 tanede ben adamıstım sınavlarımı gecersem dıye her ders ıcın 7 tane onlarada baslıcam bugun önce senın verdıgını okurum

bende aynı durumdan muzdarıbım canım ya benımde tam risklı doneme denk gelıo 39. haftada olucam napıcam bılmıyorum
offf sen benden de öndesinnnn, senin için daha zor olacak. benim 37 ye falan denk geliyo... ya bütünleme olsa neyse, b, kaç ders girip çıkıyosun da bu uzun sürüyo, iki gün bi de... neyse durumuna bakrsın, gidemiycek gibi olursan bütler var nasılsa... bende dün geçmiş 6 yılın çıkmış sorularını indirdim, kocişe yazıcı aldırmıştım, onları yazdırdım (final-bütler)... şu dar zamanda ders çalışamam, soru ezberliycem, şansımıza bakalım...

hım anladım allah kolaylık versin..
amin canım sağol...

cnm şimdilik 1 tane dağıtıyorum ama açık olursa veririm... sağol Allah razı olsn...

canım gecmıse donup okuyamadım ne ıcın okuyosunuz banada ver bıtane 14 tanede ben adamıstım sınavlarımı gecersem dıye her ders ıcın 7 tane onlarada baslıcam bugun önce senın verdıgını okurum

yıne ne okunuyor bana ıhtıyac varsa bende okuyabılırmmmmmmmm zaten hergun okurummm

Son düzenleme:

bende okuyabilirim arkadaşlar.............

benım bıde alttan dersım var bı tane yanı cumartesı hem sabah hem ogleden sonra malıye 2. sınıftayım bende

cnm hepimiz için 41 yasin okuyoruz dağıtıyorum da tmm snde oku 1 tane..

hayır olsun canım yaaa
benim sıpa hafta sonu çok hareketliydi erken doğurucam diye paniklemiştim hiçbşey hazır değil daha diye korktum
herşey aldım ama öyle duruyo odasında yrleştiremedi,m daha
erken gib geliyo sank kirlenir gibi doğuma kadar
dün gece de çok hareketsizdi ondan herhalde böyle abuk sabuk rüyalarım

tamam arapcam da var okurum cnm kac taneee

vayyy.. peki bişi sorcam arapça okuyabiliyosun ama anlayabiliyomusun? çünkü genelde arapça okuyabiliyolar kuran kurslarında falan öğretilen bişey bu fakat anlayamıyolar.. yani sadece harflerini mi tanıyosun sende?? Bu şey gibi ingilizceyi okuyabilmek ama ne ifade ettiğini anlamamak gibi..

benım bıde alttan dersım var bı tane yanı cumartesı hem sabah hem ogleden sonra malıye 2. sınıftayım bende
benim de 2. sınıftan istatistiğim var. toplam 8 dersten giriyorum.rezillik yaa, sonuçlarda açıklanmadı zaten... bu arada en zor ikinci sınıf bence. Allah kolaylık versin... ben 2. sınıftayken, 2 alttan 7 üstten toplam 9 dersten kalmıştım. 1 ders bile geçememiştim :)))) yazın bütlerde kursa gittim, 7 sini geçtim...

bırazzzz anlayabılıyorummm cnmmm

Biz< geldik ama gidicez hemen işlerim yoğun..
Yemek yedik şiştik
mervecim yasin alamıycam çnkü işler var evde badana başlıycak o yüzden almıyoum allah kabul etsin...

evet dediğin gibi genelde sadece okuyabilmek, arapça okuyabilmek le arapçayı okuyup anlayabilmek ayrı şeyler... ilahiyat okuyan arkadaşlarım vardı, onlar anlamıyla öğreniyolardı arapça yı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…