cnm şimdilik 1 tane dağıtıyorum ama açık olursa veririm... sağol Allah razı olsn...
offf sen benden de öndesinnnn, senin için daha zor olacak. benim 37 ye falan denk geliyo... ya bütünleme olsa neyse, b, kaç ders girip çıkıyosun da bu uzun sürüyo, iki gün bi de... neyse durumuna bakrsın, gidemiycek gibi olursan bütler var nasılsa... bende dün geçmiş 6 yılın çıkmış sorularını indirdim, kocişe yazıcı aldırmıştım, onları yazdırdım (final-bütler)... şu dar zamanda ders çalışamam, soru ezberliycem, şansımıza bakalım...bende aynı durumdan muzdarıbım canım ya benımde tam risklı doneme denk gelıo 39. haftada olucam napıcam bılmıyorum
amin canım sağol...hım anladım allah kolaylık versin..
cnm şimdilik 1 tane dağıtıyorum ama açık olursa veririm... sağol Allah razı olsn...
kızlarr bu arada 41 Yasin-i Şerif'e başlamak istiyorum... sizleri de dahil etmek istiyorum ... Allah'ın izniyle bitirdik Salat-ı Tefriciyeyi... Bu Yasini de hepimiz adına bağışlayacağım... Ve herkese mümkün olduğunca 1 tane vermek istiyorum... Ne kadar okunursa o kadar güzel olur çünkü... Almak isteyenler varsa lütfen bana bi şekilde haber versin...
offf sen benden de öndesinnnn, senin için daha zor olacak. benim 37 ye falan denk geliyo... ya bütünleme olsa neyse, b, kaç ders girip çıkıyosun da bu uzun sürüyo, iki gün bi de... neyse durumuna bakrsın, gidemiycek gibi olursan bütler var nasılsa... bende dün geçmiş 6 yılın çıkmış sorularını indirdim, kocişe yazıcı aldırmıştım, onları yazdırdım (final-bütler)... şu dar zamanda ders çalışamam, soru ezberliycem, şansımıza bakalım...
amin canım sağol...
canım gecmıse donup okuyamadım ne ıcın okuyosunuz banada ver bıtane 14 tanede ben adamıstım sınavlarımı gecersem dıye her ders ıcın 7 tane onlarada baslıcam bugun önce senın verdıgını okurum
cnm hepimiz için 41 yasin okuyoruz dağıtıyorum da tmm snde oku 1 tane..
yıne ne okunuyor bana ıhtıyac varsa bende okuyabılırmmmmmmmm zaten hergun okurummm
oku dünür yasin okuyoruz...
tamam arapcam da var okurum cnm kac taneee
ayy ben de cok kötü rüyalar görüyorum yaa..hatta bu akşam koca kafalı bi oglan dogurdum..ama baya kocamandı kafası yaa özürlü gibiydi tövbe tövbee..daha öncede normal güzel bi cocuk dogurmuştum o da sonradan E.T'ye benzedi falan yüzü gözü..allah hayra cıkarsın..
şimdilik 1 tane cnm açık olursa dağıtıcam gene...
tamam arapcam da var okurum cnm kac taneee
benim de 2. sınıftan istatistiğim var. toplam 8 dersten giriyorum.rezillik yaa, sonuçlarda açıklanmadı zaten... bu arada en zor ikinci sınıf bence. Allah kolaylık versin... ben 2. sınıftayken, 2 alttan 7 üstten toplam 9 dersten kalmıştım. 1 ders bile geçememiştim :)))) yazın bütlerde kursa gittim, 7 sini geçtim...benım bıde alttan dersım var bı tane yanı cumartesı hem sabah hem ogleden sonra malıye 2. sınıftayım bende
vayyy.. peki bişi sorcam arapça okuyabiliyosun ama anlayabiliyomusun? çünkü genelde arapça okuyabiliyolar kuran kurslarında falan öğretilen bişey bu fakat anlayamıyolar.. yani sadece harflerini mi tanıyosun sende?? Bu şey gibi ingilizceyi okuyabilmek ama ne ifade ettiğini anlamamak gibi..
vayyy.. peki bişi sorcam arapça okuyabiliyosun ama anlayabiliyomusun? çünkü genelde arapça okuyabiliyolar kuran kurslarında falan öğretilen bişey bu fakat anlayamıyolar.. yani sadece harflerini mi tanıyosun sende?? Bu şey gibi ingilizceyi okuyabilmek ama ne ifade ettiğini anlamamak gibi..
bırazzzz anlayabılıyorummm cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?