Biz< geldik ama gidicez hemen işlerim yoğun..
Yemek yedik şiştik
mervecim yasin alamıycam çnkü işler var evde badana başlıycak o yüzden almıyoum allah kabul etsin...
Yemek yedik şiştik
mervecim yasin alamıycam çnkü işler var evde badana başlıycak o yüzden almıyoum allah kabul etsin...
Yemek yedik şiştik
sağol teyzesi inşallah yaramıştır..afiyet olsunnnn, yarasın duru hanıma...
tamam canım sen normal dua et bize o da yeter :))
hayır olsun canım yaaa
benim sıpa hafta sonu çok hareketliydi erken doğurucam diye paniklemiştim hiçbşey hazır değil daha diye korktum
herşey aldım ama öyle duruyo odasında yrleştiremedi,m daha
erken gib geliyo sank kirlenir gibi doğuma kadar
dün gece de çok hareketsizdi ondan herhalde böyle abuk sabuk rüyalarım
afiyet olsun canım..ben senin yerinede okuiim 2 tane okumuş oliiim.
afiyet olsun canım..ben senin yerinede okuiim 2 tane okumuş oliiim.
YASİN-İ ŞERİF okuyacaklar...
1- Fatma
2- Bodrum81
3- banayaklasma
4- Erendiz
5- JUSE
6- brcylmz00
7- karacham
8- bebekpoyraz
9- ezgimEE
şimdilik benle beraber 10 kişiyiz umuyorum ki akşama kadar 41 e tamamlarız kızlar...
ege fazla yorma kendini..badana falan yaptırcam diye sen otur yapan yapsın..aman haaa sakın canım dikkat et...
tamam canım Allah sizden de razı olsun, hepimiz için bu dualar... inşallah bir avazda kurtulmak için... tamam bu cumaya kadar okuncak inşallah, dağıtılma gidişatına bağlı...merve canım bende okurum. bu cumaya kadarmı ?
allah razı olsun senden canım. allah dualarımızı kabul etsin bebişlerimiz zamanında hayırlısıyla gelsin inşallah..
canım ben okudum haberın olsun allah herkesınkını kabul etsın
canım benim sağol düşünmen için . Ben zaten annemdee aklıcam salı çarşambaya kadar. Badanayı 2 adam yapacak temizliyede kadın alıcam. Geri kalanlarıda bebişin eşyalarınıda izine çıkınca inşallah annemle yıkar ütüleriz. Annem yanımda refakat zaten sağol...
tamam canım Allah sizden de razı olsun, hepimiz için bu dualar... inşallah bir avazda kurtulmak için... tamam bu cumaya kadar okuncak inşallah, dağıtılma gidişatına bağlı...
ne çabukk :))) tamam canım ağzına sağlık Allah razı olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?