2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

YASİN-İ ŞERİF okuyacaklar...

1- Fatma
2- Bodrum81
3- banayaklasma
4- Erendiz
5- JUSE
6- brcylmz00
7- karacham
8- bebekpoyraz
9- ezgimEE

şimdilik benle beraber 10 kişiyiz umuyorum ki akşama kadar 41 e tamamlarız kızlar...

Bu arada kızım ilk hediyesini aldı hastane çıkışının seti geldi hemde harika battaniyeli felan büyük set. Arkadaş almış.. çok mutlu olduk

Biz< geldik ama gidicez hemen işlerim yoğun..
Yemek yedik şiştik
mervecim yasin alamıycam çnkü işler var evde badana başlıycak o yüzden almıyoum allah kabul etsin...

afiyet olsun canım..ben senin yerinede okuiim 2 tane okumuş oliiim.

ben o korkuyu her gece yaşıyorum..ya erken gelirse bodrumda doktor da yok cocuk cıkar cıkmaz izmire nasıl yetişcem diye hergün stres sorma..hele ben siz gene herşeyini aldınız bebeklerinizin ben 7ay bitsin alayım diyodum,odasının siparişini verdigim gün hastalıgını ögrendim iptal ettim ertesi gün.. şimdide alamıyorum herşey içimde kaldı, bütün heveslerim...

afiyet olsun canım..ben senin yerinede okuiim 2 tane okumuş oliiim.

canım aslında 41 kişiye ayrı ayrı dağıtmak istiyorum eğer açık olursa aklımdasın... bu cuma yaparım duasını... ne kadar kişi okursa o kadar bereketli olur çok sağol Allah razı olsun

merve canım bende okurum. bu cumaya kadarmı ?
allah razı olsun senden canım. allah dualarımızı kabul etsin bebişlerimiz zamanında hayırlısıyla gelsin inşallah..

canım ben okudum haberın olsun allah herkesınkını kabul etsın

ege fazla yorma kendini..badana falan yaptırcam diye sen otur yapan yapsın..aman haaa sakın canım dikkat et...

canım benim sağol düşünmen için . Ben zaten annemdee aklıcam salı çarşambaya kadar. Badanayı 2 adam yapacak temizliyede kadın alıcam. Geri kalanlarıda bebişin eşyalarınıda izine çıkınca inşallah annemle yıkar ütüleriz. Annem yanımda refakat zaten sağol...

merve canım bende okurum. bu cumaya kadarmı ?
allah razı olsun senden canım. allah dualarımızı kabul etsin bebişlerimiz zamanında hayırlısıyla gelsin inşallah..
tamam canım Allah sizden de razı olsun, hepimiz için bu dualar... inşallah bir avazda kurtulmak için... tamam bu cumaya kadar okuncak inşallah, dağıtılma gidişatına bağlı...
canım ben okudum haberın olsun allah herkesınkını kabul etsın

ne çabukk :))) tamam canım ağzına sağlık Allah razı olsn

iyi canım sevindim..

cok sık yasın okurum dılım alıstı artık senden de razı olsun

ben çıkıyorum kızlar, görüşmek üzere kendinize iyi bakın... gelirim yine...:79::80::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…