2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merve bu gece okusam olurmu cnmm kocayı yatırdıktan sonraaa yada suan dıosan suanda okurumm hanı dusa tek evdeyken gıremıyorum yaaaa kocıs olunca gırıyorum anca tansıyonum düşüo

Delimavi sabah girmişti iyiydi sonra işleri vardı çıktı. Bi sorun yok.

Kızlar bende kaçıyorum iş zamanı akşama doğru gelirim

hoşbulduk canım tabiki alırım ne zamana kadar okunucak gerçi ben ezbere biliyorum hemen okurum
bu cuma günü duasını yapmayı düşünüyorum bakalım canım... tamam oku inşallah :)
merve bu gece okusam olurmu cnmm kocayı yatırdıktan sonraaa yada suan dıosan suanda okurumm hanı dusa tek evdeyken gıremıyorum yaaaa kocıs olunca gırıyorum anca tansıyonum düşüo
kız cumaya kadr oku da gece mi okursun sabah mı sen kendin karar ver delü

neyse kızlar ben de çıkıyorum gelirim 1-2 saate... ben yokken yasin alacak arkadaşlar bana özelden msj atsınlar... bi de ben yokken sık sık yasini haber edin de kızlara, göremeyenler olur , görsünler kızlar... hadi şimdilik Allah'a emanetsiniz...

Allah'a ısmarladık 33 yani Allah'a ısmarladık 33

tamam canım görüşürüz :79:

bebek güncesi alan varmı. nette abc nin kini gördüm ama yakından incelemeden almak istemiyorum. bu konuda fikri olan varmı ?

Kızlaaarr yalnız yeni yasa sadece devlet memurları için geçerli (((((((
Biz özeldekilere bi faydası olmuyor onun, sanki biz ana diiliz :2::2:
çok sinirlendim bak şimdiii

Kızlaaarr yalnız yeni yasa sadece devlet memurları için geçerli (((((((
Biz özeldekilere bi faydası olmuyor onun, sanki biz ana diiliz :2::2:
çok sinirlendim bak şimdiii

haklısın canım keşke bu tür ayrımlar olmasa hiç... bana da çok saçma geliyor, sonuçta herkes evini geçindirmek için çalışıyor kamuda ya da özelde. kadına yönelik yapılan iyileştirmelerin hiçbir ayrım gözeltilmeksizin yapılması gerekiyor bence... ama kamuda bile hamilelere tuhaf bakan insanlar var malesef, yasal izin hakkı bile başkalarının meselesi olabiliyor
kızlar herkes iyidir inşallah bu arada... ben de dün gittim doktora çalışabilir raporu almak için, üç boyutlu ultrasona da girdim ama poz vermedi paşamız pek göremedik

kızlar bıse sorucam bızım evde 3 paket buyugunde 2 numara yanı 3-6 kg bebek bezı oldu 1 numarasını almasam bunları dogar dogmaz kullanabılırım dımı 1 numarayıda alırsam bunlar fazla gelıcek cunku depolarken 2 numarayı fazla kacırmısızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…