slm kızlar ben geldim sabahtan elektrikler gitmişti eee nasılsınız
ben çıkıyorum kızlar, görüşmek üzere kendinize iyi bakın... gelirim yine...:79::80::81:
hoşgeldin canım yasin dağıtıyoruz alır mısın 1 tane?
bu cuma günü duasını yapmayı düşünüyorum bakalım canım... tamam oku inşallah :)hoşbulduk canım tabiki alırım ne zamana kadar okunucak gerçi ben ezbere biliyorum hemen okurum
kız cumaya kadr oku da gece mi okursun sabah mı sen kendin karar ver delümerve bu gece okusam olurmu cnmm kocayı yatırdıktan sonraaa yada suan dıosan suanda okurumm hanı dusa tek evdeyken gıremıyorum yaaaa kocıs olunca gırıyorum anca tansıyonum düşüo
Delimavi sabah girmişti iyiydi sonra işleri vardı çıktı. Bi sorun yok.
Kızlar bende kaçıyorum iş zamanı akşama doğru gelirim
ben cıkıyorum kızlar..görürşüzzz...
ben cıkıyorum kızlar..görürşüzzz...
Delimavi sabah girmişti iyiydi sonra işleri vardı çıktı. Bi sorun yok.
Kızlar bende kaçıyorum iş zamanı akşama doğru gelirim
bu cuma günü duasını yapmayı düşünüyorum bakalım canım... tamam oku inşallah :)
kız cumaya kadr oku da gece mi okursun sabah mı sen kendin karar ver delü
gene ve gene BİZİM İÇİN şekerim :)canım bu kimin içindi ben geçmişi okumadım da o yüzden soruyorum
mervecim ben de okuyabilirim...
neyse kızlar ben de çıkıyorum gelirim 1-2 saate... ben yokken yasin alacak arkadaşlar bana özelden msj atsınlar... bi de ben yokken sık sık yasini haber edin de kızlara, göremeyenler olur , görsünler kızlar... hadi şimdilik Allah'a emanetsiniz...
Allah'a ısmarladık 33 yani Allah'a ısmarladık 33
gene ve gene BİZİM İÇİN şekerim :)
tamam bircemm oku o zaman :)
tatlım yeni gördüm mesajını kusura bakma. 31+3 erken oluyormuş,31+6da gitsen daha iyi olur. benimki 32 başladıktan sonra yani 32+3 gibi falan başlatacak raporu.
gerçi şöyle bi durum var, 37.haftadan sonra zaten çalışmıcaz. diyelimki 38de doğdu bebek. kalan 2 hafta eskiden yanıyordu ama artık yanmıcak. o yüzden çok da sorun değil yani. ne şekilde olursa olsun toplamda 16 haftamızı kullanıcaz. ama 32-37.haftalar arasında ne kadar çalışsak kar tabi.
benimde sezeryan isityosan bugün vereyim raporu dedi 31+2 ydi o gün, bende karar veremediğim için
cuma gel normale göre verelim dedi 31+6 oluyo o zaman
torba yasayla izinler aynen dediğin gibi oldu canım, erken yapsak bile yanmıo artık doğum sonrasına ekleniyo
Kızlaaarr yalnız yeni yasa sadece devlet memurları için geçerli(((((((
Biz özeldekilere bi faydası olmuyor onun, sanki biz ana diiliz :2::2:
çok sinirlendim bak şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?