2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

s.a aranıza katılamasamda sıkı takipcinizim güzel anneler hepimize bir avazda hayırlı doğumlar diliyorum.Ben karşılaşabilirmiyim bilmiyorum ama iletirseniz sevinirim Merve'ye söylermisin 1 tane yasin de ben okuyacağım yarın inş.hepinizi çok seviyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş.

canım hoşgeldin sende merveye söledim. msn ileti yazdım görür o

yaaa kızlar aklıma gelmişken dua edinde bzi akdroya alırlar inşallah yaa. başbakanın dediğini halledilir inş. hemen

5li setımızı degıstırıyoruz bugun makınaya atacakken bır baktım mınık bır özruru cıktııı

Aaa nesi varmış?

bebek güncesi alan varmı. nette abc nin kini gördüm ama yakından incelemeden almak istemiyorum. bu konuda fikri olan varmı ?

benim ablam almış ama çok kullanışsız geldi bana, kendim günlük gibi yazarım daha iyi

İnşallah canım yaaaa..

keşke canım. benim eşimde sözleşmeli ama hiç umudum yok
elli kere dediler hala bişey yok...bakalım hakkınızda hayırlısı.inşallah canım dua edicem....:26:

hangi kurumdasözleşmeli canım yaa başbakan söledi ya ondan daha önce duymadım ve söledi ise olur diyorum hem seçimde var sözleşme faslı hat safhada sağlık bakanı deseydi inanmazdım bende zaten oda öle bişey hayatta demezde

ben bilmiyorum ki bebebği olanlar cvplasın

Yiğit'in şansına kurtulursunuz merak etme..
Dünür Yiğit diyip duruyoruz kesin mi Yiğit, yanlış hitap etmeyelim

ayy inş.inş. kız kesinde değilde ama yiğit olacak gibi hilminin de benimde hoşuma gidiyo sadece ailelere etrafa sölemedik bi isimduyarızda hoşumuza giderse diye ama yiğit cebimizde .. yaa bana bişiler oluyo itekliyo oğlan bagıracam şimdi bagıramıyomda canımıda yakıyo velet offf acıtıyo beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…