hos geldınn cnmm
YouTube - Olgun Şimşek & Yazı Tura & Nörüyon :)
Allahım yyaaaa şuna bakın hele aynı bizim oraaa nörüyonçok gülüyom ben bunlara yaa
yok cnm ya sıte degıl yaaa carsıdan almıstım hemde markaydııı alamıyoruz dıyınce beynımden vurulmusa döndumm eşimi yolladım bende neyseki halletmıs oda(
YouTube - Olgun Şimşek & Yazı Tura & Nörüyon :)
Allahım yyaaaa şuna bakın hele aynı bizim oraaa nörüyonçok gülüyom ben bunlara yaa
heeyy benı kımse tınlamıyomu arkadaslar ya bıse sormustum ben
hangi yayındı canım... anket soruları filan güzelmi ?
heeyy benı kımse tınlamıyomu arkadaslar ya bıse sormustum ben
kız fatmaaa sen osmanıyelı degılmısın anam bızım adana osmanıye nörüyon dmes hıı koylerı bılememde enıstem ankaralı onlra dıyo
canım 1 numara ile 2 numara arasında farkedilmeyecek kadar az bir büyüklük farkı var
yanlızca 1 numaralarda yeni doğanın düşmeyen göbeği düşünülerek göbek yeri yapılmış oyularak ama oda işe yaramıyor çünkü göbeğinin çok üst tarafında kalıyor o oyuk
yani 2 numarayı çok aldıysan 1 numara alma boşuna
ne anket sorusu anlayamadımm :26:
bebek güncesinden bahsediyorumm
bebek güncesinden bahsediyorumm
saol caım 2 numaradan 1 paket 78 lı 1 paket 92 lı 1 pakette 48 lı var bunlar ancak kullanılır herhalde sonra 3 no ya gecılır dımı yoksa daha mı cok kullanılıo
kız ben afyonluyum hemide sandıklılıyım eşim osmaniyeli benim
YouTube - tolga çandar'dan komik bir ege şivesi anısı
bide buna yaa nasıl özledim yaa
ayy inş.inş. kız kesinde değilde ama yiğit olacak gibi hilminin de benimde hoşuma gidiyo sadece ailelere etrafa sölemedik bi isimduyarızda hoşumuza giderse diye ama yiğit cebimizde .. yaa bana bişiler oluyo itekliyo oğlan bagıracam şimdi bagıramıyomda canımıda yakıyo velet offf acıtıyo beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?