2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

heeyy benı kımse tınlamıyomu arkadaslar ya bıse sormustum ben

estağfirullah canım tınlamamak olur mu. bana da bi tane hediye gelmişti, DOST kitabevinden almış bi arkadaş. ben de onu beğenmemiştim ama güzelini de bulamadım açıkçası. o nedenle sana fikir verebilecek durumda değilim. ben de bebek albümü arıyorum ama istediğim gibi şık bişi bulamadım...

heeyy benı kımse tınlamıyomu arkadaslar ya bıse sormustum ben

canım 1 numara ile 2 numara arasında farkedilmeyecek kadar az bir büyüklük farkı var
yanlızca 1 numaralarda yeni doğanın düşmeyen göbeği düşünülerek göbek yeri yapılmış oyularak ama oda işe yaramıyor çünkü göbeğinin çok üst tarafında kalıyor o oyuk
yani 2 numarayı çok aldıysan 1 numara alma boşuna

merhaba kızlar
uzuuuuuuuun aradan sonra bende geldim.nasılsınız ne var ne yok...hepinizin ve bebişlerinizin durumları iyidir inşallah.şu çatı muayenesini olan var mı bide nasıl bişey bilgisi olan yazar mı acaba :18:

saol caım 2 numaradan 1 paket 78 lı 1 paket 92 lı 1 pakette 48 lı var bunlar ancak kullanılır herhalde sonra 3 no ya gecılır dımı yoksa daha mı cok kullanılıo

Kızlar nasılsınız gıremıyorum yogunluktan bı haber vereyım dedım.bu hafta 23 nısan haftası oldugu ıcın cok yogun buralar artık salı gunu ıznım baslar rahatlarım gıremeyebılırım merak etmeyın.
umarım sızlerde bı problem yoktur hepınızı optum...

saol caım 2 numaradan 1 paket 78 lı 1 paket 92 lı 1 pakette 48 lı var bunlar ancak kullanılır herhalde sonra 3 no ya gecılır dımı yoksa daha mı cok kullanılıo

bebeğin büyüme hızına bağlı ne desem yalan olur
oğlum 3,300 doğmuştu 1 aylık olduğunda 6 kiloya çıkmıştı
aşırı kilo almıştı ilk ay o yüzden biz kırklandığımızda 3no kullanmaya başlamıştık

günde 5-6 kere kaka yapıyodu ilk ay
92li paket 2 hafta ancak dayanıyodu ilk zamanlar
bence yedeklemeyi bırak bez yedekleme işi riskli
1no ve 2 no çok çabuk geçiliyo

Son düzenleme:

yirim ben onunn totosunu yaaaaaaa yiğit kuzuuu :)

ben gleicem yine bu arada kaçarım şimdi iş biriktiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…