ya kızlar çocuk 5-6 defa çıkıcak gibi oldu ya normal bu ay
bacım ben 5li setten bahsedıom bebek guncesı konusuna bıle gırmedımkı cnmmm
kız bacımmm afyonu bılırım gıttım ya sandıklıya, gazlıgöle hep gezdık annemlerle kaplıcalrı harıka ve cok temız bır sehırrrr
ya kızlar çocuk 5-6 defa çıkıcak gibi oldu ya normal bu ay
benımkı arkadanda basınc yapıo bacımmmm
kızlarrr hepınıze merhaba bızım bebusler hazıranda doguyo ya bız uzerlerıne yorganmı ortecez pıkemı battanıyemı polarmıı :)))))))))))))))))))))))))))))))))
tam bunu düşünüyordum bende. çok yaşıcan benden :) bende pike ama nevresim gibi yani içine battaniye geçiririm diye düşünüyorum. sakaryada akşamları hava soğuk oluyor... sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ???
ya bide şu su gelme olayı nasıl oluyoki gelen su nasıl bişey ki
kızlarrr hepınıze merhaba bızım bebusler hazıranda doguyo ya bız uzerlerıne yorganmı ortecez pıkemı battanıyemı polarmıı :)))))))))))))))))))))))))))))))))
ya bide şu su gelme olayı nasıl oluyoki gelen su nasıl bişey ki
kontrolsüz idrar yapıyormuş gibi oluyormuş diye okumuştum bir yerde
slm sacrecoeur çok saol. msj aldım.ALLAH razı olsun....
tamam da rengi kıvamı nasıl ki acaba
tam bunu düşünüyordum bende. çok yaşıcan benden :) bende pike ama nevresim gibi yani içine battaniye geçiririm diye düşünüyorum. sakaryada akşamları hava soğuk oluyor... sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ???
ben battaniye kullanırım diye düşünüyorum. ist haziran sıcak olur. bir kaç battaniye aldım gerekirse 2 tane üst üste örterim. ilk oğlumun kalın bir battaniyesi var o duruyo gerekirse onuda kullanırım
penye battaniyelerden var onu örterim heralde. Pike gibi.. Burası cehennem gibi oluyo. geceleri bile en aşşa 35 derece evin içi.. yerine göre değişir heralde..
tamam da rengi kıvamı nasıl ki acaba
normalde rengi berrak içme suyu gibiymiş. ama patladığında nası olur bilmiyorum...
benim suyumu hastanede ebe patlatmıştı ılık ılık aktığını, tuvalet yapıyomuş gibi olduğunu biliyorum ama rengini ve kıvamını bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?