2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr hepınıze merhaba bızım bebusler hazıranda doguyo ya bız uzerlerıne yorganmı ortecez pıkemı battanıyemı polarmıı :)))))))))))))))))))))))))))))))))

kız bacımmm afyonu bılırım gıttım ya sandıklıya, gazlıgöle hep gezdık annemlerle kaplıcalrı harıka ve cok temız bır sehırrrr

evet hah ben oralıyım işde hudai kaplıcaları var bizim orda kız kaplıcayı falan nasıl özledim temiz kokuları akşam olunca sokaklarda gezmeyi dondurma yemeyi uff karpuz-ekmek-oeynir yemeği : varyaa

ya kızlar çocuk 5-6 defa çıkıcak gibi oldu ya normal bu ay

tatlım artık 9 aya gırıyoruz doktorlar 9 ay ıcerısıne her an gelebılır sız hazırlıklı olun dıyolar bendede oluyo hatta gıdıyo bır yerde toplanıyo karnımın yarısı havada kalıyo komıkler keratalar yaa :)))))

kızlarrr hepınıze merhaba bızım bebusler hazıranda doguyo ya bız uzerlerıne yorganmı ortecez pıkemı battanıyemı polarmıı :)))))))))))))))))))))))))))))))))

tam bunu düşünüyordum bende. çok yaşıcan benden :) bende pike ama nevresim gibi yani içine battaniye geçiririm diye düşünüyorum. sakaryada akşamları hava soğuk oluyor... sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ???

ya bide şu su gelme olayı nasıl oluyoki gelen su nasıl bişey ki

ben battaniye kullanırım diye düşünüyorum. ist haziran sıcak olur. bir kaç battaniye aldım gerekirse 2 tane üst üste örterim. ilk oğlumun kalın bir battaniyesi var o duruyo gerekirse onuda kullanırım

penye battaniyelerden var onu örterim heralde. Pike gibi.. Burası cehennem gibi oluyo. geceleri bile en aşşa 35 derece evin içi.. yerine göre değişir heralde..

valla antalya gibi biyerde çarşaftan başka bişey örtülmez gece bile cayır cayır yanıyo ama bende pike gibi bişey örterim kızıma kızımın üstünü boş bırakmam

ben battaniye kullanırım diye düşünüyorum. ist haziran sıcak olur. bir kaç battaniye aldım gerekirse 2 tane üst üste örterim. ilk oğlumun kalın bir battaniyesi var o duruyo gerekirse onuda kullanırım

penye battaniyelerden var onu örterim heralde. Pike gibi.. Burası cehennem gibi oluyo. geceleri bile en aşşa 35 derece evin içi.. yerine göre değişir heralde..

lazurı : bende pike düşündümde sızde sorayımdedım canım
meltem meryem :ya sen tecrubelısın battanıye sıcak olur dedıler pıke al dıyolar aynı zamanda yenı dogan bebek kus kanadını cırpsa usur dıyolar her sey dıyolar :)))))
bana yaklasma : kız sıcak olmasın battanıye ozaman ben pıke takımı alayım dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…