ayyyyyyyy karpuz peynır ekmek miiii :84::84::84::84:evet hah ben oralıyım işde hudai kaplıcaları var bizim orda kız kaplıcayı falan nasıl özledim temiz kokuları akşam olunca sokaklarda gezmeyi dondurma yemeyi uff karpuz-ekmek-oeynir yemeği: varyaa
kız acaip bişey korkmaya başladım sık sık oluyo yaaaa
penye battaniyelerden var onu örterim heralde. Pike gibi.. Burası cehennem gibi oluyo. geceleri bile en aşşa 35 derece evin içi.. yerine göre değişir heralde..
valla antalya gibi biyerde çarşaftan başka bişey örtülmez gece bile cayır cayır yanıyo ama bende pike gibi bişey örterim kızıma kızımın üstünü boş bırakmam
lazurı : bende pike düşündümde sızde sorayımdedım canım
meltem meryem :ya sen tecrubelısın battanıye sıcak olur dedıler pıke al dıyolar aynı zamanda yenı dogan bebek kus kanadını cırpsa usur dıyolar her sey dıyolar :)))))
bana yaklasma : kız sıcak olmasın battanıye ozaman ben pıke takımı alayım dımı
normal mi yaptın ilkini
ayyyyyyyy karpuz peynır ekmek miiii :84::84::84::84:
bacım adana kadarda degıldır yaaa adana masallah 45 derece ama allahtan zonguldak ereglı yayla ben gıtmıyorum ıste adanaya annem gelecekk
bende bilmiyorum bi sorayım etrafımdakilere.de ben de çatı muayenesini merak ediyorum daha doğrusu korkuyorum.nasıl bişeybenim suyumu hastanede ebe patlatmıştı ılık ılık aktığını, tuvalet yapıyomuş gibi olduğunu biliyorum ama rengini ve kıvamını bilmiyorum.
benım evde kaynıyoo uyuyamıyorum bıle geceleri en mantıklısı pıke gorunuyo
lazurı : bende pike düşündümde sızde sorayımdedım canım
meltem meryem :ya sen tecrubelısın battanıye sıcak olur dedıler pıke al dıyolar aynı zamanda yenı dogan bebek kus kanadını cırpsa usur dıyolar her sey dıyolar :)))))
bana yaklasma : kız sıcak olmasın battanıye ozaman ben pıke takımı alayım dımı
benim suyum geldi ya ....biraz tecrübe oldu(kötü bir tecrübe)
berrak bir su böyle alkol gibi bi kokusu var.ılık ılık altına kaçırıyo gibi......
ay ALLAH ım inşallah doğuma kadar bidaha olmaz.....
hmmmmmmm koyu gibi mi olurki bide
normal mi yaptın ilkini
evt karpuz peynir ekmek kaç aylardır sayıklıyorum bide canım innaırmısın buralarda karpuz falan yenmiyo sıcak olucak hava ble burda yazın geldiğimizde aldık öle dolap bekledi hilmi de şaşırdı karpuzu yiyemediğimize ama oralarda olsa dk başı yerim ben: kız pikniğe bile aylardır aşeriyorum 23 nisan geldi hava ii olsun die dua ediyorum
bende gidebilirsme inş. osmaniyeye yaylaya çıkarız
evet normal doğurdum canım
canım hoşgeldin sende merveye söledim. msn ileti yazdım görür o
valla antalya gibi biyerde çarşaftan başka bişey örtülmez gece bile cayır cayır yanıyo ama bende pike gibi bişey örterim kızıma kızımın üstünü boş bırakmam
ben penye örtü örtçem valla.. yeter artar bile hatta pişer mi diye bile düşünüyorum. Çünkü biz yazın geceleri banyoda ıslanıp vantilatör karşısında serinleyip ancak öyle uyyabiliyoruz ki bişiy de örtemiyoruz... Zaten ben kıyafet olarak sırf kısa kollu body aldım. öyle gezer devamlı..
senin nerde olduğun önemli her yerin havası farklı. ilk oğlum temmuz doğumlu. sıcaktı annemlerde yenı dogan bebek kus kanadını cırpsa usur diye örtüp durdular çocuğu.şimdi fotoğraflara bakıyorumda cocuk pancar gibi kıpkırmızı cıkmış hepsinde.
bence ha pike ha penye battaniye ikiside aynı işi görür
kızlar ben su yasını okuyamda gelem rahat edemedım yaaa geceyı beklıyemem
bende bilmiyorum bi sorayım etrafımdakilere.de ben de çatı muayenesini merak ediyorum daha doğrusu korkuyorum.nasıl bişey
ohhh bızım oralar sımdı cicekler böcükler mıs gıbı seftalı portakal agaclarının kokusu ayyy nasıl özledım yaaaa osmanıye zaten yemyesıl ucu bucağı ne guzelll
ya bide şu su gelme olayı nasıl oluyoki gelen su nasıl bişey ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?