2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet hah ben oralıyım işde hudai kaplıcaları var bizim orda kız kaplıcayı falan nasıl özledim temiz kokuları akşam olunca sokaklarda gezmeyi dondurma yemeyi uff karpuz-ekmek-oeynir yemeği : varyaa
ayyyyyyyy karpuz peynır ekmek miiii :84::84::84::84:
kız acaip bişey korkmaya başladım sık sık oluyo yaaaa

penye battaniyelerden var onu örterim heralde. Pike gibi.. Burası cehennem gibi oluyo. geceleri bile en aşşa 35 derece evin içi.. yerine göre değişir heralde..

bacım adana kadarda degıldır yaaa adana masallah 45 derece ama allahtan zonguldak ereglı yayla ben gıtmıyorum ıste adanaya annem gelecekk

Son düzenleme:
valla antalya gibi biyerde çarşaftan başka bişey örtülmez gece bile cayır cayır yanıyo ama bende pike gibi bişey örterim kızıma kızımın üstünü boş bırakmam

benım evde kaynıyoo uyuyamıyorum bıle geceleri en mantıklısı pıke gorunuyo

ben penye örtü örtçem valla.. yeter artar bile hatta pişer mi diye bile düşünüyorum. Çünkü biz yazın geceleri banyoda ıslanıp vantilatör karşısında serinleyip ancak öyle uyyabiliyoruz ki bişiy de örtemiyoruz... Zaten ben kıyafet olarak sırf kısa kollu body aldım. öyle gezer devamlı..

ayyyyyyyy karpuz peynır ekmek miiii :84::84::84::84:

bacım adana kadarda degıldır yaaa adana masallah 45 derece ama allahtan zonguldak ereglı yayla ben gıtmıyorum ıste adanaya annem gelecekk

evt karpuz peynir ekmek kaç aylardır sayıklıyorum bide canım innaırmısın buralarda karpuz falan yenmiyo sıcak olucak hava ble burda yazın geldiğimizde aldık öle dolap bekledi hilmi de şaşırdı karpuzu yiyemediğimize ama oralarda olsa dk başı yerim ben: kız pikniğe bile aylardır aşeriyorum 23 nisan geldi hava ii olsun die dua ediyorum

bende gidebilirsme inş. osmaniyeye yaylaya çıkarız

benim suyumu hastanede ebe patlatmıştı ılık ılık aktığını, tuvalet yapıyomuş gibi olduğunu biliyorum ama rengini ve kıvamını bilmiyorum.
bende bilmiyorum bi sorayım etrafımdakilere.de ben de çatı muayenesini merak ediyorum daha doğrusu korkuyorum.nasıl bişey

Son düzenleme:

senin nerde olduğun önemli her yerin havası farklı. ilk oğlum temmuz doğumlu. sıcaktı annemlerde yenı dogan bebek kus kanadını cırpsa usur diye örtüp durdular çocuğu.şimdi fotoğraflara bakıyorumda cocuk pancar gibi kıpkırmızı cıkmış hepsinde.
bence ha pike ha penye battaniye ikiside aynı işi görür

benim suyum geldi ya ....biraz tecrübe oldu(kötü bir tecrübe)
berrak bir su böyle alkol gibi bi kokusu var.ılık ılık altına kaçırıyo gibi......
ay ALLAH ım inşallah doğuma kadar bidaha olmaz.....

yy canım hrşeyi zmanında yaşayalım inş.

hmmmmmmm koyu gibi mi olurki bide

onu bilmiyorum ama mantık olarak şöle düşünebiliriz. bu su her 3 saatte bi kendini tamemen yeniliyosa kıvamıda normal su gibidir diye düşünüyorum. yoğun olması için vücudun çok çok çok daha suya ihtiyaç duyması lazım. Bence normaldir..

ohhh bızım oralar sımdı cicekler böcükler mıs gıbı seftalı portakal agaclarının kokusu ayyy nasıl özledım yaaaa osmanıye zaten yemyesıl ucu bucağı ne guzelll

Son düzenleme:
canım hoşgeldin sende merveye söledim. msn ileti yazdım görür o

kız msne niye gelmiyorum sanıyorsun silinmiş sistem geri yüklemede bende ellemiyorum eşim yapsın diye o da yapmıyor neyse baheyi de kaydedelim agrin da özelden msj atmış... tamam kızlar okuyun...

yok mu başka arttırannnn yasin dağıtıyorum

valla antalya gibi biyerde çarşaftan başka bişey örtülmez gece bile cayır cayır yanıyo ama bende pike gibi bişey örterim kızıma kızımın üstünü boş bırakmam

ben malatyadayımda benım ev guneye bakıyo kısın bıle kaynıyo ev tamam canım sagolun

ohhh bızım oralar sımdı cicekler böcükler mıs gıbı seftalı portakal agaclarının kokusu ayyy nasıl özledım yaaaa osmanıye zaten yemyesıl ucu bucağı ne guzelll

yaaaa evt yaaaa.. uff aklıma neler neler geliyo valla sölesem agzının suları akar sölemiyim ben
telefonla falan knouuyoruz arkada kuşlar tavuklar horozlar ötüşüyo ay nasıl hoşuma gidiyo yaaa

ya bide şu su gelme olayı nasıl oluyoki gelen su nasıl bişey ki

benimki doğum anında geldiği için rengini göremedim ama ılık ve çiş gibi şıııırrrr diye geliyo
tabiki istem dışı geliyo
rengi kişiden kişiye değişmiyosa kardeşiminki renksizdi

çok korkardım ya gelirsede anlamazsam diye ama anlaşılmayacak gibi değilmiş
şarıl şarıl bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…