valla catı muayenesini doğum icin hastaneye gidince yapmıştı doktor.öncesinde hic alttan bakmadı bana. cok canımın yandığını hatırlamıyorum
kız msne niye gelmiyorum sanıyorsun silinmiş sistem geri yüklemedebende ellemiyorum eşim yapsın diye o da yapmıyor neyse baheyi de kaydedelim agrin da özelden msj atmış... tamam kızlar okuyun...
yok mu başka arttırannnn yasin dağıtıyorum
kız msne niye gelmiyorum sanıyorsun silinmiş sistem geri yüklemedebende ellemiyorum eşim yapsın diye o da yapmıyor neyse baheyi de kaydedelim agrin da özelden msj atmış... tamam kızlar okuyun...
ayyy yakaladım birini :) nasıl başlıyo peki nasıl anlıcam başladıgını ne zamn hastaneye gitmeliyim vs anlatsana
merveeeeee bı soru sordum burdakıler dun kımse bısey yazmadı galıba kımse bılmıyo sımdı lohusa olunca bebegıme dualar okumak ısıtoyrum fatıha nas felak ayetel kursı gıbı lohusa ıken okunabılırmı canım sen bılırsın oyle hıssettımm
Fatmacım
Su kesesi üst bölgeden ve sıyrık şeklinde yırtılmışsa amniyon suyu sızıntı şeklinde akabilir. Bu nedenle gebeler idrar kaçırdıklarını ya da akıntı nedeniyle ıslaklık olduğunu düşünebilirler. Amniyon sıvı akıntı gibi koyu, kıvamlı değil, su gibi akışkandır. Rengi açık sarı ya da ıhlamur çayı gibidir. çamaşırda akıntı gibi tabaka bırakmaz. Bu nedenle aksırma, öksürme gibi nedenle olan idrar kaçırmaya benzemez. Ayrıca kendine has bir kokusu da vardır. Bu farklılıkları dikkate alarak ıslaklığın kesenin açılmasıyla ilgili olup olmadığı gebe tarafından ayırt edilir.
Hatta burda herşey yazıyo.. GATA Kadn Hastalklar Ve Doum A.D.
ayyy hadi yaaa üzüldüm yaa eşine söle yapsın hemen
kız dua duadır oku tabiii ne zararı olcak, istediğin duayı okuyabilirsin... eğer bebişin erkekse şuan ona bi yusuf süresi okursan çok uslu güzel ahlaklı bi bebek olurmuş, ben okudum oğlum için... bi de doğum esnasında
"Sümmessebile Yesserah" dersen sürekli doğumun kolay olur canım...
aman keyfi bilirben yaparım da üşeniyorum
ayyy canım allah senı bı sesde kurtarsın ınternette arastırdımlohusa ıken kanama oluya caız degıldır okunmamalıdır yazıyo bende acıkcası cok uzulmusutum bebegıme dualar okumak ısterım onu her turlu serden korumak ısterım o yuzdenbıde besıgıne kuran konuyo dogrumu sence
merveeeeee bı soru sordum burdakıler dun kımse bısey yazmadı galıba kımse bılmıyo sımdı lohusa olunca bebegıme dualar okumak ısıtoyrum fatıha nas felak ayetel kursı gıbı lohusa ıken okunabılırmı canım sen bılırsın oyle hıssettımm
bende okurum eğer verirseniz
deli karı yapsana madem üşeniyomuşşş..haspama bak hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?