2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kimse tınlamıyo beni.Allaha emanet olun kızlar.ben google amcadan yardım alayım her zamanki gibi....öptüm hepinizi

YASİN-İ ŞERİF okuyacaklar...

1- Fatma
2- Bodrum81
3- banayaklasma
4- Erendiz
5- JUSE
6- brcylmz00
7- karacham
8- bebekpoyraz
9- mervenesli
10- Birce3535
11- agrin
12- bahe

ayyy hadi yaaa üzüldüm yaa eşine söle yapsın hemen

merveeeeee bı soru sordum burdakıler dun kımse bısey yazmadı galıba kımse bılmıyo sımdı lohusa olunca bebegıme dualar okumak ısıtoyrum fatıha nas felak ayetel kursı gıbı lohusa ıken okunabılırmı canım sen bılırsın oyle hıssettımm

Fatmacım
Su kesesi üst bölgeden ve sıyrık şeklinde yırtılmışsa amniyon suyu sızıntı şeklinde akabilir. Bu nedenle gebeler idrar kaçırdıklarını ya da akıntı nedeniyle ıslaklık olduğunu düşünebilirler. Amniyon sıvı akıntı gibi koyu, kıvamlı değil, su gibi akışkandır. Rengi açık sarı ya da ıhlamur çayı gibidir. çamaşırda akıntı gibi tabaka bırakmaz. Bu nedenle aksırma, öksürme gibi nedenle olan idrar kaçırmaya benzemez. Ayrıca kendine has bir kokusu da vardır. Bu farklılıkları dikkate alarak ıslaklığın kesenin açılmasıyla ilgili olup olmadığı gebe tarafından ayırt edilir.

Hatta burda herşey yazıyo.. http://www.gata.edu.tr/cerrahibilimler/kadindogum/sss/normaldogum4.html

Son düzenleme:

kız dua duadır oku tabiii ne zararı olcak, istediğin duayı okuyabilirsin... eğer bebişin erkekse şuan ona bi yusuf süresi okursan çok uslu güzel ahlaklı bi bebek olurmuş, ben okudum oğlum için... bi de doğum esnasında

"Sümmessebile Yesserah" dersen sürekli doğumun kolay olur canım...

sağol canımcım hemen bakıyım ben bi..sizde bekleyipdurun gari beni

ayyy canım allah senı bı sesde kurtarsın ınternette arastırdımlohusa ıken kanama oluya caız degıldır okunmamalıdır yazıyo bende acıkcası cok uzulmusutum bebegıme dualar okumak ısterım onu her turlu serden korumak ısterım o yuzdenbıde besıgıne kuran konuyo dogrumu sence

bebeği koruma açısından konuluyor evet canım en küçüklerinden , beşiğin üst kısmına takarsan elbet faydası olur... kanama esnasında okursan eğer besmele çekmeden oku, biz kuran kursundayken öyle yapardık ama için rahat etmiyorsa annene ya da kayınvalidene de her gün okutabilirsin, kaldı ki ya kırkında ya da yarı kırkında bi kuran okutacaksın zaten tahminimce... yani dualar boll boll gidecek bebeğine inşallah...

adetken lohusayken hertürlü duayı okuyabilir tespih çekebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…