bebeği koruma açısından konuluyor evet canım en küçüklerinden , beşiğin üst kısmına takarsan elbet faydası olur... kanama esnasında okursan eğer besmele çekmeden oku, biz kuran kursundayken öyle yapardık ama için rahat etmiyorsa annene ya da kayınvalidene de her gün okutabilirsin, kaldı ki ya kırkında ya da yarı kırkında bi kuran okutacaksın zaten tahminimce... yani dualar boll boll gidecek bebeğine inşallah...
sensin o haspam
royalisstttt gel şekerim yasin dağıtıyorz okursun sende dimi
adetken lohusayken hertürlü duayı okuyabilir tespih çekebilirsin canım
sidikli karı nolcek
adetken lohusayken hertürlü duayı okuyabilir tespih çekebilirsin canım
oku canım, eee hadi kızlarr hepimiz için okunuyor bu yasin 41 e tamamlamak lazım okumak isteyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:78:
tamam bacım allah senden razı olsun tabıkı 40 na okutacam mevlıd ınsallah bıde su dua var onuda sana sorayım bılgılı bırını bulmusken:)
(Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin)(( Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım)) tavizini, sabah akşam 3 defa okunup kendine veya hastaya üflenirse, nazardan, cin, şeytan ve hayvanların zararından korur.
ınternette buldum dogrumudur bacım
tamam allahu ekber der okurum hepsını besmele cekmem 24 saat okurum ben :))
sensin o haspam
royalisstttt gel şekerim yasin dağıtıyorz okursun sende dimi
kız fatmaa siz en iyisi biyerde buluşun merve yle saç başa girişin daha iyi böyle olmuyo
oku canım, eee hadi kızlarr hepimiz için okunuyor bu yasin 41 e tamamlamak lazım okumak isteyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:78:
Lohusayken ben okunmuyor diye biliyorum. Dua okunur. Tesbih cekilir. Ama AYET Okunmaz. Ayet, Kur'an-i Kerim'den bolumler. Ayet-el Kursi, felak nas gibi..
Bence iyice arastirmadan burada bilgi vermeyin kizlar.
anaaa bana dio sensin osidikli karı nolcek
canım besmele çekmeden okuyorduk biz kuran kursunda adetli olduğumuz zamanlarda...Lohusayken ben okunmuyor diye biliyorum. Dua okunur. Tesbih cekilir. Ama AYET Okunmaz. Ayet, Kur'an-i Kerim'den bolumler. Ayet-el Kursi, felak nas gibi..
bence de kesinliklekız fatmaa siz en iyisi biyerde buluşun merve yle saç başa girişin daha iyi böyle olmuyo
yasıl : sagol tatlım okuycamınsallah allahın ıznıyle ben duların her turluserdenkotulukten koruduna ınanırım ve hep sukrederım ve allahımda hep yanımda olur cok sukur ..
merve: bende okuyayım tatlım ama kuranı fazla hızlı okuyamıyorum turkcesını okusam mealını degılde turkce yazılı olan kısmı olurmu cunku aksama kadar 2 sayfayı ancak bıtırırım :)))
1 tanealirim canim kac tane?
bende sana vurarım bi keremonu bi yakalasam poposuna şaplagı atıcam
hos geldın bacım bende merveye sordum bılse bılse obılır dedım oda besmele cekmeden okuyabılırsın dedı ben bebegım dogduktan sonra ona dualar okumak ısıtoyrum kuranı elıme almadan ezbere yanı merve bısey olmaz dedı bazı kaynaklar okunmaz bazıları okunur dıyo bende sastım kaldım
hos geldın bacım bende merveye sordum bılse bılse obılır dedım oda besmele cekmeden okuyabılırsın dedı ben bebegım dogduktan sonra ona dualar okumak ısıtoyrum kuranı elıme almadan ezbere yanı merve bısey olmaz dedı bazı kaynaklar okunmaz bazıları okunur dıyo bende sastım kaldım
Allah hepimzden razı olsun canım... açıklamasından da anlaşılcağı gibi koruma özelliği var ama okuyup üfleme diye bişey yok dinimizde, okuyup bağışlama var... bi de nazar , cin vs. bunların asıl duası nas ve felaktır... her türlü müzibetten, büyüden, nazardan korur...
hmm evet besmele cekmeden okunabilir diye duymustum. osman unlu hoca ya sormak lazim..
Lohusayken ben okunmuyor diye biliyorum. Dua okunur. Tesbih cekilir. Ama AYET Okunmaz. Ayet, Kur'an-i Kerim'den bolumler. Ayet-el Kursi, felak nas gibi..
1 tane
bende sana vurarım bi kerem
canım biz kuran kursunda öyleydik sen tam emin olmak istiyorsan mustafa karataşın sitesine gir ordan soru yaz hocaya... elbet cvplar... ben bilemediklerimi ona soruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?