anladım canım. ne biliyim insan merak ediyor işte. senin hissettiklerin benim için önemli. epidural olabilirsem yani dayanabilirsem istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek.
kapattırmayın kız çok avantajlı öğretmen hattı. çok uyguna konuşuluyor.
selammmmmmmmmmmmm kahvaltımızı yapıp geldik kızımlaaa
kızlar bende kullanıyorum bu jiletten geçen sene marmaris- migros tan 7,5 tl ye almıştım. çok uzun süre gidiyo ve çok kullanışlı. temizlik yaparken görmeniz gerekmiyo,çünkü çok emniyetli , kesmiyo kesinlikle... hele şu dönemde en büyük yardımcılarımdan oldu, tavsiye ederimmmmm.
Kızlar Selam Nasılsınız
Ege gelmedimi?Benim ablam geldi artvinden 23 nisan şenlikleri için öğretmen iki çocuk kapıp gelmiş :))))))) sık giremiyorum bir bakayım dedim
bilm ki ya hakketen nerde ki herkes mervede gitti falan diomerve nereye gitti kızlar?
Kızlar Selam Nasılsınız
Ege gelmedimi?Benim ablam geldi artvinden 23 nisan şenlikleri için öğretmen iki çocuk kapıp gelmiş :))))))) sık giremiyorum bir bakayım dedim
ben de yıllarca öğretmen hattı kullandım. şimdi turkcellin kamu hattı var,1200 dk 40 tl. heryöne. sabit telefon vs hiç farketmiyo. bi de ayda 1000 sms bedava. ben de çok memnunum hattımdan.kapattırmayın kız çok avantajlı öğretmen hattı. çok uyguna konuşuluyor.
Kızlar Selam Nasılsınız
Bekçi amcanın beyin ölümü gerçekleşmiş yaaa.
artık biraz bekleyip çekerler fişini yazık
ben de yıllarca öğretmen hattı kullandım. şimdi turkcellin kamu hattı var,1200 dk 40 tl. heryöne. sabit telefon vs hiç farketmiyo. bi de ayda 1000 sms bedava. ben de çok memnunum hattımdan.
ayyy allah günahlarını affetsin işde ne zman nasıl olacagımız belli olmuyor
Bekçi amcanın beyin ölümü gerçekleşmiş yaaa.
artık biraz bekleyip çekerler fişini yazık
ben de yıllarca öğretmen hattı kullandım. şimdi turkcellin kamu hattı var,1200 dk 40 tl. heryöne. sabit telefon vs hiç farketmiyo. bi de ayda 1000 sms bedava. ben de çok memnunum hattımdan.
selam canım hoşgeldin :)
ege daha gelmedi, benim de kızkardeşim yarın geliyortus kampı varmış sonra da tus sınavı var.
35 gün sonra kucağımda miniğim Allahın izniyle inşallaaaaaaaaahhh .. Rabbim herkese yardım etsin..
sen ne kadar uzatcan izni? ben 4 hafta uzatcam....aslında içimdeki şeytana uysam hiç uzatmıcam daayyyy bende p.tesi alıcam artık izin için geri sayarım ama sizleri özlicem evde net yok işede gelmem
olmuştur canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah.
yok canım nevüs değil, fatmanın eklediği sanırım, 4 tane çıkıyo içinden, ama cidden güzel bi ürün kesinlikle... bıçakları falan eskimiyo aylarca...canım selam, sen fatmanın eklendiğinden mi kullanıyorsun yoksa gillette venüsten mi. oykum şu resmi eklemişti
Eki Görüntüle 181846
sezeryanmısın sende canım
sen ne kadar uzatcan izni? ben 4 hafta uzatcam....aslında içimdeki şeytana uysam hiç uzatmıcam dao şeytana uymayacağım...1 ay uzatsam yeter...
amin inşallahhhbende yüzüğümü yakıyorum, ellerde sorun yokta, çizmelerin fermuarı kapanmıyo, ayak ve ayak bileklerim şiş benimde ya, akşamlarıda sızlıyoo
uff bnde bu sabah kendimi kesmemek için baya uğraştım banyoda bundan alayım baricanım selam, sen fatmanın eklendiğinden mi kullanıyorsun yoksa gillette venüsten mi. oykum şu resmi eklemişti
Eki Görüntüle 181846
uff bnde bu sabah kendimi kesmemek için baya uğraştım banyoda bundan alayım bari
kızlzar giremedim kaç gündür dükkan dewroldu, ceptende kk girmiyo,
annemdeyim şuan dr.a gideceğim heyecanlıyımyine nstye gireceğim umaım bi sorun yoktur, öpüyoummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?