2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ondan sonra kapattırmadık zaten açık duruyo

Kızlar Selam Nasılsınız
Ege gelmedimi?Benim ablam geldi artvinden 23 nisan şenlikleri için öğretmen iki çocuk kapıp gelmiş :))))))) sık giremiyorum bir bakayım dedim

canım selam, sen fatmanın eklendiğinden mi kullanıyorsun yoksa gillette venüsten mi. oykum şu resmi eklemişti

merve nereye gitti kızlar?
bilm ki ya hakketen nerde ki herkes mervede gitti falan dio
Kızlar Selam Nasılsınız
Ege gelmedimi?Benim ablam geldi artvinden 23 nisan şenlikleri için öğretmen iki çocuk kapıp gelmiş :))))))) sık giremiyorum bir bakayım dedim

ege öğleden sonra gelir canım anca...

kapattırmayın kız çok avantajlı öğretmen hattı. çok uyguna konuşuluyor.
ben de yıllarca öğretmen hattı kullandım. şimdi turkcellin kamu hattı var,1200 dk 40 tl. heryöne. sabit telefon vs hiç farketmiyo. bi de ayda 1000 sms bedava. ben de çok memnunum hattımdan.

Kızlar Selam Nasılsınız

selam canım hoşgeldin :)
ege daha gelmedi, benim de kızkardeşim yarın geliyor tus kampı varmış sonra da tus sınavı var.

ben de yıllarca öğretmen hattı kullandım. şimdi turkcellin kamu hattı var,1200 dk 40 tl. heryöne. sabit telefon vs hiç farketmiyo. bi de ayda 1000 sms bedava. ben de çok memnunum hattımdan.

benimde öyle bedavalarım var her yöne 30TL ödüyorum.

ayyy allah günahlarını affetsin işde ne zman nasıl olacagımız belli olmuyor

amin canım. elden gelen bişey yok işte.

Bekçi amcanın beyin ölümü gerçekleşmiş yaaa.
artık biraz bekleyip çekerler fişini yazık

canım Allah Rahmet Eylesin ,insan etkileniyor tabiki ama sen yoğunlaştırma kendini sakın .....

Hosbulduk canım seninde gözün aydın hangi bölüm istiyoe bak ya kadın doğumcu yada dahiliyeci olsun çok para var gerçi radyolojide iyide asosyalleşiyolar sevmiyom ben onları

ayyyy bende p.tesi alıcam artık izin için geri sayarım ama sizleri özlicem evde net yok işede gelmem
sen ne kadar uzatcan izni? ben 4 hafta uzatcam....aslında içimdeki şeytana uysam hiç uzatmıcam da o şeytana uymayacağım...1 ay uzatsam yeter...

olmuştur canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah.

amin inşallahhh bende yüzüğümü yakıyorum, ellerde sorun yokta, çizmelerin fermuarı kapanmıyo, ayak ve ayak bileklerim şiş benimde ya, akşamlarıda sızlıyoo

canım en fazla 37. haftama kadr çalışabilicem sonra mecbur ayrılmam gerekiyo

canım selam, sen fatmanın eklendiğinden mi kullanıyorsun yoksa gillette venüsten mi. oykum şu resmi eklemişti
Eki Görüntüle 181846
uff bnde bu sabah kendimi kesmemek için baya uğraştım banyoda bundan alayım bari
kızlzar giremedim kaç gündür dükkan dewroldu, ceptende kk girmiyo,
annemdeyim şuan dr.a gideceğim heyecanlıyım yine nstye gireceğim umaım bi sorun yoktur, öpüyoummmm

bişey çıkmaz inş. canım sakin gitde bişeyolmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…