2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

35 gün sonra kucağımda miniğim Allahın izniyle inşallaaaaaaaaahhh .. Rabbim herkese yardım etsin..

az kaldı canım hayırlısıyla inşallah.

kızlar ben kaçtım evmi toparlma lazım
snra görüşürüz

kolay gelsin.

canım Allah Rahmet Eylesin ,insan etkileniyor tabiki ama sen yoğunlaştırma kendini sakın .....

tamam düşünmemeye çalışıyorum

amin inşallahhh bende yüzüğümü yakıyorum, ellerde sorun yokta, çizmelerin fermuarı kapanmıyo, ayak ve ayak bileklerim şiş benimde ya, akşamlarıda sızlıyoo

ooo yüzükleri takabilyosanız süper valla kızlar.
benim parmaklar eskisinin iki katı :))))

ilahi yazmışım sezeryanmışsın 27 mayıs

şaşkoloz fatma

canım en fazla 37. haftama kadr çalışabilicem sonra mecbur ayrılmam gerekiyo

çalışmaya gönlün var heralde o halde.. mecbur olmasan daha çalışmak isteyecekmişsin gibi hissettim bi an ben 37 ye kadar dayanacağımı sanmıyorum.36. haftayı bitirdiğim an izne çıkcam...ohh ohhhh

sonradan hatırladım

çalışmaya gönlün var heralde o halde.. mecbur olmasan daha çalışmak isteyecekmişsin gibi hissettim bi an ben 37 ye kadar dayanacağımı sanmıyorum.36. haftayı bitirdiğim an izne çıkcam...ohh ohhhh

canım valla şimdi git gelme deseler gelmem de ne kadr dogum sonrasına atarsam bize kar bakıcıya vericez biz burda hiç akraba tanıdık vs yok ondan yani

canım valla şimdi git gelme deseler gelmem de ne kadr dogum sonrasına atarsam bize kar bakıcıya vericez biz burda hiç akraba tanıdık vs yok ondan yani

aynen, bizimde bu yıl tayin çıkmazsa, gidemezsek yani, bizde bakıcıya vercez...
ama ben 1 yaşına kadar kendim bakıcam...3 ay ücretli izin, sonrasını ücretsiz izin ve yıllık izin, rapor ...öyle tamamlıcam....Allah yardımcımız olsun..

selam kıslar

herkes iyidir umarım egeyi mi bekliyoruz dr kontrolündemi bugün
ipekcim senin doğum tarihinde mi belli oldu
bana da dr eş kireçlenmesinden erken doğurabiklirsin dedi 37 bulsam iimiş işte böyle bu ara su kurbağası gibiyim günde 4 lt su çocuğumun suyu azalmış vicdan yapıyorum benim yüzümden mi die

ben ücretsiz izin alamam şuan bile ucu ucuna yetmiyo desem yeri Allah yardıme tsin Allah korkusu olan insnalarla karşılaştırsın hepimiizi

bide doğduktan sonra o sorun.akşama kadar işte özleriz ya bebişleri.
kızlar bıldırcın yumurtasıyla beslene varmı

Hosbulduk canım seninde gözün aydın hangi bölüm istiyoe bak ya kadın doğumcu yada dahiliyeci olsun çok para var gerçi radyolojide iyide asosyalleşiyolar sevmiyom ben onları
bizimki psikiyatri istiyo bakalım ne yapacak:) ben de diyorum kadın doğum yaz diye, ama nöbetleri falan çok olduğu için çok cazip gelmiyor sanırım.

canım normal doğum izni hakkın bittikten sonra önce yıllık izinlerini kullan sonra ücretsiz izin al. bana öyle dediler, sonra sorun oluyormuş vs. ben öyle yapıcam.

bıldırcın yumurtası ben de almıştım peynirli yumurta yapınca içine koyuyordum ama haşalyıp yiyemedim hi aslında protein bakımından diğerinden daha küçük ama daha güçlü bıldırcın yumurtası

aman bencede ne yapacak kadın dogumda kadınlarla ugraşılmaz anam bu dönemlerde pinpirikli oluyos.. bide ömür boyunca kadın şeyimi görecek aman yaa seçmesin valla

tünaydın arkadaşlar nasılsınız .bugün epey uyumuşum kaçgündür uykusuzdum geceleri acısını çıkardım

tünaydın canım ohhh uyuyun valla ne güzel ben sabah 7 .30 da kalktım banyo temizledim sonra işe geldim öğle yemeğine gidicem karılar hala uyuyo valla ne güzel

günaydın.
eş kireçlenmesi neymiş canım yaaa ilk defa duydum.

tünaydın canım ohhh uyuyun valla ne güzel ben sabah 7 .30 da kalktım banyo temizledim sonra işe geldim öğle yemeğine gidicem karılar hala uyuyo valla ne güzel

he yaaa bende sabah kalkmıcam banane diyerekten kalkıyom kime naz ediyosam şimdi hilmiy bekliom öğlen bişilr hazırla akşam yemek hazırla uff bulaşık çayı bööggkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…