35 gün sonra kucağımda miniğim Allahın izniyle inşallaaaaaaaaahhh .. Rabbim herkese yardım etsin..
kızlar ben kaçtım evmi toparlma lazım
snra görüşürüz
canım Allah Rahmet Eylesin ,insan etkileniyor tabiki ama sen yoğunlaştırma kendini sakın .....
amin inşallahhhbende yüzüğümü yakıyorum, ellerde sorun yokta, çizmelerin fermuarı kapanmıyo, ayak ve ayak bileklerim şiş benimde ya, akşamlarıda sızlıyoo
ilahi yazmışım sezeryanmışsın 27 mayıs
canım en fazla 37. haftama kadr çalışabilicem sonra mecbur ayrılmam gerekiyo
az kaldı canım hayırlısıyla inşallah.
kolay gelsin.
tamam düşünmemeye çalışıyorum
ooo yüzükleri takabilyosanız süper valla kızlar.
benim parmaklar eskisinin iki katı :))))
şaşkoloz fatma
çalışmaya gönlün var heralde o halde..mecbur olmasan daha çalışmak isteyecekmişsin gibi hissettim bi an ben 37 ye kadar dayanacağımı sanmıyorum.36. haftayı bitirdiğim an izne çıkcam...ohh ohhhh
35 gün sonra kucağımda miniğim Allahın izniyle inşallaaaaaaaaahhh .. Rabbim herkese yardım etsin..
hadi egeeeeeee
meraklandım heeeee..
canım valla şimdi git gelme deseler gelmem de ne kadr dogum sonrasına atarsam bize kar bakıcıya vericez biz burda hiç akraba tanıdık vs yok ondan yani
aynen, bizimde bu yıl tayin çıkmazsa, gidemezsek yani, bizde bakıcıya vercez...
ama ben 1 yaşına kadar kendim bakıcam...3 ay ücretli izin, sonrasını ücretsiz izin ve yıllık izin, rapor ...öyle tamamlıcam....Allah yardımcımız olsun..
bizimki psikiyatri istiyo bakalım ne yapacak:) ben de diyorum kadın doğum yaz diye, ama nöbetleri falan çok olduğu için çok cazip gelmiyor sanırım.Hosbulduk canım seninde gözün aydın hangi bölüm istiyoe bak ya kadın doğumcu yada dahiliyeci olsun çok para var gerçi radyolojide iyide asosyalleşiyolar sevmiyom ben onları
aynen, bizimde bu yıl tayin çıkmazsa, gidemezsek yani, bizde bakıcıya vercez...
ama ben 1 yaşına kadar kendim bakıcam...3 ay ücretli izin, sonrasını ücretsiz izin ve yıllık izin, rapor ...öyle tamamlıcam....Allah yardımcımız olsun..
bizimki psikiyatri istiyo bakalım ne yapacak:) ben de diyorum kadın doğum yaz diye, ama nöbetleri falan çok olduğu için çok cazip gelmiyor sanırım.
canım normal doğum izni hakkın bittikten sonra önce yıllık izinlerini kullan sonra ücretsiz izin al. bana öyle dediler, sonra sorun oluyormuş vs. ben öyle yapıcam.
tünaydın arkadaşlar nasılsınız .bugün epey uyumuşum kaçgündür uykusuzdum geceleri acısını çıkardım
selam kıslar
herkes iyidir umarım egeyi mi bekliyoruz dr kontrolündemi bugün
ipekcim senin doğum tarihinde mi belli oldu
bana da dr eş kireçlenmesinden erken doğurabiklirsin dedi 37 bulsam iimiş işte böyle bu ara su kurbağası gibiyim günde 4 lt su çocuğumun suyu azalmış vicdan yapıyorum benim yüzümden mi die
ben geldimmmm
simdi yine dusundumde is yerinde calisanlar allah jepi izin yardimcisi olsun
guc kuvvet versin
tünaydın canım ohhh uyuyun valla ne güzel ben sabah 7 .30 da kalktım banyo temizledim sonra işe geldim öğle yemeğine gidicem karılar hala uyuyo valla ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?