selam kıslar
herkes iyidir umarım egeyi mi bekliyoruz dr kontrolündemi bugün
ipekcim senin doğum tarihinde mi belli oldu
bana da dr eş kireçlenmesinden erken doğurabiklirsin dedi 37 bulsam iimiş işte böyle bu ara su kurbağası gibiyim günde 4 lt su çocuğumun suyu azalmış vicdan yapıyorum benim yüzümden mi die
tünaydın canım ohhh uyuyun valla ne güzel ben sabah 7 .30 da kalktım banyo temizledim sonra işe geldim öğle yemeğine gidicem karılar hala uyuyo valla ne güzel
merhaba kızlar biz geldik biraz etrafı topladım yok anam bu ev işleri nankör ya yap yap bitmiyor, bi süpürme işi kaldı amaannn dedim beklesin o birazofff !
ee sizler nasılsınız? EGE geldi mi kontrolden???
canım belki otuzuncu kez yazıyorum bazılarımız sıkılmış olabilir ama ben denedim, elma amniyon sıvısı için çok iyi oluyo:):)selam kıslar
herkes iyidir umarım egeyi mi bekliyoruz dr kontrolündemi bugün
ipekcim senin doğum tarihinde mi belli oldu
bana da dr eş kireçlenmesinden erken doğurabiklirsin dedi 37 bulsam iimiş işte böyle bu ara su kurbağası gibiyim günde 4 lt su çocuğumun suyu azalmış vicdan yapıyorum benim yüzümden mi die
aminn... Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben ücretsiz izin alamam şuan bile ucu ucuna yetmiyo desem yeri Allah yardıme tsin Allah korkusu olan insnalarla karşılaştırsın hepimiizi
bizimki psikiyatri istiyo bakalım ne yapacak:) ben de diyorum kadın doğum yaz diye, ama nöbetleri falan çok olduğu için çok cazip gelmiyor sanırım.
canım normal doğum izni hakkın bittikten sonra önce yıllık izinlerini kullan sonra ücretsiz izin al. bana öyle dediler, sonra sorun oluyormuş vs. ben öyle yapıcam.
doğru söylüyosun insan boş olunca uyuyor işte benim gibi tembel oluyor.ama hep düşünüyorum sizi bu çalışan gebeler nasıl dayanıyor diyo ama başa gelince çekiliyor işte.
canım kim girdi TUS'a geçmişi okuyamadım dahayırlı olsun, benim de çok yakın arkadaşım var KBB'de baya memnundu:)
bu arada EGE'ye ne oldu kızlar doktora gidecekti bugün onu bekliyorsunuz di mi olumsuz bi şey yok...
hoşgeldin.
ege henüz gelmedi.
sen biyere mi gidincen. merve gidiyo falan dediler.
nereye dedim cevap çıkmadı kızlardan.
ben mi yanlış anladım?
sağol canımm dr rapor al diyo ben alamam kendi işyerim ne diyeceğim mükelleflerime doğuruyorum beyannameleriniz veremem yat dedi durdu ufffben geldimmmm
simdi yine dusundumde is yerinde calisanlar allah jepi izin yardimcisi olsun
guc kuvvet versin
canım sigara yüksek tansiyon yada şekerden olurmuş benim ilk zamanlarda tansiyon biraz fırıldaktı muhtemelen onda oldu plesenta yaşlanmasıymış türlü türlü şey var ya Allah daha beterinden korusungünaydın.
eş kireçlenmesi neymiş canım yaaa ilk defa duydum.
hadi yaa benim gözümü baya bi korkuttular hatta bi prof buldum izmirden bakması için seninde tansiyon problemi vardı değilmi.... ne bileyim resmen su şişesine bağlı yaşıyorum aslında o su sürekli devir daim içinde resmen kuruntu yapıyorum sanırım allah yardımcımız olsunda şu 34. haftayı da atlatalım akciğerleri gelişmeye başlasınAman canım ya herkes bişey diyor 37 zaten çok iyi bir zaman benimde plesantam kireçliki doktorum iki ay önce göstermişti beyaz benek benek hiç sorun değil her hamilede genelde olur dedi tansiyon şeker vs.... plesanta yaşlanması deniliyormuş bide benim rahim tümden açık gösterdi bir dikiş varr dümdüz o tutuyor bebeği:))) ben normal doğursam hiç sancı çekmem açılma sancısı falan ....hiç vicdan yapma suyun azalmasının direk içmeyle alakası yok bünye ile alakalı sen yine içde diyeceğim sana Allaha emanetiz inşallah canım durdurabildiğimizce durdurup sağlıcakla alacağız kucağımızas ne zaman gelirlerse gelsinler yeterki sağlıklı olsunlar
canım sigara yüksek tansiyon yada şekerden olurmuş benim ilk zamanlarda tansiyon biraz fırıldaktı muhtemelen onda oldu plesenta yaşlanmasıymış türlü türlü şey var ya Allah daha beterinden korusun
kim dedi ? ya canım bu laptop eşimin arkadaşının da geri verecek , bana da ne zaman alır Allah bilir :) ondan giremicem dedim bi müddet de kızlar onu demiştir... :)
canım sigara yüksek tansiyon yada şekerden olurmuş benim ilk zamanlarda tansiyon biraz fırıldaktı muhtemelen onda oldu plesenta yaşlanmasıymış türlü türlü şey var ya Allah daha beterinden korusun
Ayyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummm ben geldim herkes beni merak etmiş seviyosunuz kız beni galiba:)))
kuzum iyi teyzeleri 2000 gr olmuş boyunu ölçemiyoruz artık dedi fl 61 çıktı
suyu iyi dedi... Herşey normal idrar kültürü istediler pazartesi çıkacak ona göre tekrar gün verecek.. Birdahakinde nst bağlarlar sanırım.. Benden bu kadar. Zaten artık çok kısa kontrol ediyor yatmam kalkmam 5 dk bile sürmedi..
iyi ki bidaha yazdın ben ilk kez gördüm çok sağol canımHerkese merhabalar
canım belki otuzuncu kez yazıyorum bazılarımız sıkılmış olabilir ama ben denedim, elma amniyon sıvısı için çok iyi oluyo:):)
Ayyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummm ben geldim herkes beni merak etmiş seviyosunuz kız beni galiba:)))
suyu iyi dedi... Herşey normal idrar kültürü istediler pazartesi çıkacak ona göre tekrar gün verecek.. Birdahakinde nst bağlarlar sanırım.. Benden bu kadar. Zaten artık çok kısa kontrol ediyor yatmam kalkmam 5 dk bile sürmedi..
hoşgeldin tatlım sevindim bebeğin gelişimi iyiymiş idrar kültürü niye alındı k?i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?