2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aman canım ya herkes bişey diyor 37 zaten çok iyi bir zaman benimde plesantam kireçliki doktorum iki ay önce göstermişti beyaz benek benek hiç sorun değil her hamilede genelde olur dedi tansiyon şeker vs.... plesanta yaşlanması deniliyormuş bide benim rahim tümden açık gösterdi bir dikiş varr dümdüz o tutuyor bebeği:))) ben normal doğursam hiç sancı çekmem açılma sancısı falan ....hiç vicdan yapma suyun azalmasının direk içmeyle alakası yok bünye ile alakalı sen yine içde diyeceğim sana Allaha emanetiz inşallah canım durdurabildiğimizce durdurup sağlıcakla alacağız kucağımızas ne zaman gelirlerse gelsinler yeterki sağlıklı olsunlar

tünaydın canım ohhh uyuyun valla ne güzel ben sabah 7 .30 da kalktım banyo temizledim sonra işe geldim öğle yemeğine gidicem karılar hala uyuyo valla ne güzel

doğru söylüyosun insan boş olunca uyuyor işte benim gibi tembel oluyor.ama hep düşünüyorum sizi bu çalışan gebeler nasıl dayanıyor diyo ama başa gelince çekiliyor işte.

kızlar ben çıkıyotrum bi pazar ugrayayım ordan eve bişiler yiyip gelirim görüşürüz byb y

merhaba kızlar biz geldik biraz etrafı topladım yok anam bu ev işleri nankör ya yap yap bitmiyor, bi süpürme işi kaldı amaannn dedim beklesin o biraz offf !

ee sizler nasılsınız? EGE geldi mi kontrolden???

merhaba kızlar biz geldik biraz etrafı topladım yok anam bu ev işleri nankör ya yap yap bitmiyor, bi süpürme işi kaldı amaannn dedim beklesin o biraz offf !

ee sizler nasılsınız? EGE geldi mi kontrolden???

hoşgeldin.
ege henüz gelmedi.

sen biyere mi gidincen. merve gidiyo falan dediler.
nereye dedim cevap çıkmadı kızlardan.
ben mi yanlış anladım?

Herkese merhabalar
canım belki otuzuncu kez yazıyorum bazılarımız sıkılmış olabilir ama ben denedim, elma amniyon sıvısı için çok iyi oluyo:):)

ben ücretsiz izin alamam şuan bile ucu ucuna yetmiyo desem yeri Allah yardıme tsin Allah korkusu olan insnalarla karşılaştırsın hepimiizi
aminn... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım kim girdi TUS'a geçmişi okuyamadım da hayırlı olsun, benim de çok yakın arkadaşım var KBB'de baya memnundu:)
bu arada EGE'ye ne oldu kızlar doktora gidecekti bugün onu bekliyorsunuz di mi olumsuz bi şey yok...

doğru söylüyosun insan boş olunca uyuyor işte benim gibi tembel oluyor.ama hep düşünüyorum sizi bu çalışan gebeler nasıl dayanıyor diyo ama başa gelince çekiliyor işte.

est canım ya boş ne demek, keşke senin yerinde olsak. o kadar özeniyorum ki. hele doğumdan sonra izinlerim bitince nasıl işe gelicem onu düşünüyorum ve içim kararıyo. fırsat buldukça dinlen canım.. çalışmak zor gerçekten..
fıstıklar ben yemeğe çıkıyorum, görüşmek üzere

merhaba canım. kardeşim girecek. mayısın 15inde.
ege kontrole gitti henüz gelmedi. birazdan gelir.

hoşgeldin.
ege henüz gelmedi.

sen biyere mi gidincen. merve gidiyo falan dediler.
nereye dedim cevap çıkmadı kızlardan.
ben mi yanlış anladım?

kim dedi ? ya canım bu laptop eşimin arkadaşının da geri verecek , bana da ne zaman alır Allah bilir :) ondan giremicem dedim bi müddet de kızlar onu demiştir... :)

evde olsam bende yatarım anca akşama kadar bişeyde yemem yatıncada kalkırmıyorki geri.evt bıldırıcn yumurtaıs daha fayfalıymışta yiyebilirmiym bilmiyorum işte..

hep gününde gelir inş.bebişler yaa..

kızlar ücret izin alınca ssk yatıyormu

ben geldimmmm
simdi yine dusundumde is yerinde calisanlar allah jepi izin yardimcisi olsun
guc kuvvet versin
sağol canımm dr rapor al diyo ben alamam kendi işyerim ne diyeceğim mükelleflerime doğuruyorum beyannameleriniz veremem yat dedi durdu ufff
günaydın.
eş kireçlenmesi neymiş canım yaaa ilk defa duydum.
canım sigara yüksek tansiyon yada şekerden olurmuş benim ilk zamanlarda tansiyon biraz fırıldaktı muhtemelen onda oldu plesenta yaşlanmasıymış türlü türlü şey var ya Allah daha beterinden korusun
hadi yaa benim gözümü baya bi korkuttular hatta bi prof buldum izmirden bakması için seninde tansiyon problemi vardı değilmi.... ne bileyim resmen su şişesine bağlı yaşıyorum aslında o su sürekli devir daim içinde resmen kuruntu yapıyorum sanırım allah yardımcımız olsunda şu 34. haftayı da atlatalım akciğerleri gelişmeye başlasın

Ayyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummm ben geldim herkes beni merak etmiş seviyosunuz kız beni galiba:)))

kuzum iyi teyzeleri 2000 gr olmuş boyunu ölçemiyoruz artık dedi fl 61 çıktı
suyu iyi dedi... Herşey normal idrar kültürü istediler pazartesi çıkacak ona göre tekrar gün verecek.. Birdahakinde nst bağlarlar sanırım.. Benden bu kadar. Zaten artık çok kısa kontrol ediyor yatmam kalkmam 5 dk bile sürmedi..

canım sigara yüksek tansiyon yada şekerden olurmuş benim ilk zamanlarda tansiyon biraz fırıldaktı muhtemelen onda oldu plesenta yaşlanmasıymış türlü türlü şey var ya Allah daha beterinden korusun

ayyy doktor bana da kızdı şu tansion yüzünden yaa ilaç yazdı bugun başlıcam demek o kadar riski var (( hemen başlıyım o zaman yaa 14/9 çıktı ikidir gittiğimde...

kim dedi ? ya canım bu laptop eşimin arkadaşının da geri verecek , bana da ne zaman alır Allah bilir :) ondan giremicem dedim bi müddet de kızlar onu demiştir... :)

anladım canım.

neler duyucam daha.
amin canım allah beterinden korusun.

hoşgeldin tatlım sevindim bebeğin gelişimi iyiymiş idrar kültürü niye alındı k?i

Herkese merhabalar

canım belki otuzuncu kez yazıyorum bazılarımız sıkılmış olabilir ama ben denedim, elma amniyon sıvısı için çok iyi oluyo:):)
iyi ki bidaha yazdın ben ilk kez gördüm çok sağol canım

seviyoruz tabi canım hoşgeldin güzel haberlerle geldin gözün aydın maşallah kuzuna idrar kültürüde iyi çıkar inşallah

hoşgeldin canımmmm...
seviyoz kız tabi deliye bak, seni bekledim bu vakte kadar

maşalllah durucuğa. teyzesi yesin onu.
gözün aydın çok sevindim canım :)

birdahaki randevun ne zaman. haftada bir çağırıyorlar mı artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…