Ayyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummm ben geldim herkes beni merak etmiş seviyosunuz kız beni galiba:)))
kuzum iyi teyzeleri 2000 gr olmuş boyunu ölçemiyoruz artık dedi fl 61 çıktı
suyu iyi dedi... Herşey normal idrar kültürü istediler pazartesi çıkacak ona göre tekrar gün verecek.. Birdahakinde nst bağlarlar sanırım.. Benden bu kadar. Zaten artık çok kısa kontrol ediyor yatmam kalkmam 5 dk bile sürmedi..
teşekkür edriz.
Enfeksiyon için her ay yapıyorlar..
allah zihin açıklığı versin ömür boyu yaptığı işten keyif alabaileceği bir bölüm olur inşallahmerhaba canım. kardeşim girecek. mayısın 15inde.
ege kontrole gitti henüz gelmedi. birazdan gelir.
ayyy doktor bana da kızdı şu tansion yüzünden yaa ilaç yazdı bugun başlıcam demek o kadar riski var(( hemen başlıyım o zaman yaa 14/9 çıktı ikidir gittiğimde...
Bekçi amcanın beyin ölümü gerçekleşmiş yaaa.
artık biraz bekleyip çekerler fişini yazık
Bu arada kızlar son 10 Yasin kaldı okumak isteyen varsa dağıtabilirim
allah zihin açıklığı versin ömür boyu yaptığı işten keyif alabaileceği bir bölüm olur inşallah
çok önemli tansiyon canım ihmal etme bizimkisi bir tipi tansiyon yüksekliğiene neden olacak şeylerin preklamsi diye bişey var gebelik zehirlenmesi o da tansiyon yükselmesinden oluyor sara nöbetine benzer nöbetler geçirtiyormuş gözünü korkutmak değil amacım ama en azından önlemi alınabiliyorken al tavsiyem
sağolun kızlar inşallah bundan sonra antibiyotik kullanmam..iyi ki bidaha yazdın ben ilk kez gördüm çok sağol canım
seviyoruz tabi canım hoşgeldin güzel haberlerle geldin gözün aydın maşallah kuzuna idrar kültürüde iyi çıkar inşallah
hoşgeldin canımmmm...
Seviyoz kız tabi deliye bak, seni bekledim bu vakte kadar
Maşalllah durucuğa. Teyzesi yesin onu.
Gözün aydın çok sevindim canım :)
birdahaki randevun ne zaman. Haftada bir çağırıyorlar mı artık?
ne için okunuyo ne zamana kadar okunuyo ben okumak isterim ....birde aklıma geldi arkadaşlardan biri
bebein iyi huylu olması için doğumun kolay olması için çeşitli dualar ik haftalarda yazmıştı bilen varsa
tekrar yazabilirmi çok memnun olurum
ben yazmıştım canım eğer erkek bebek olucaksa yusuf süresinin okunması bebek için iyi olurmuş, güzel yüzlü ahlaklı bi bebek olurmuş... kolay doğum için de; sümmessebile yesserah, bunu doğum esnasında tekrar edersen kolay doğum yaparsın...
41 yasin okunuyor bizler için, yarın akşam yapıcam duasını... sanırım 10 taneyi tamamlayamıcaz sen 2 tane okur musun canım?
ben yazmıştım canım eğer erkek bebek olucaksa yusuf süresinin okunması bebek için iyi olurmuş, güzel yüzlü ahlaklı bi bebek olurmuş... kolay doğum için de; sümmessebile yesserah, bunu doğum esnasında tekrar edersen kolay doğum yaparsın...
41 yasin okunuyor bizler için, yarın akşam yapıcam duasını... sanırım 10 taneyi tamamlayamıcaz sen 2 tane okur musun canım?
merve ben dün 1 tane okudum.1 tane daha okuyabilirim.
ege maşallah duruya
egecimmm maşallah kuzuna...
hoşgeldin egecim güzel haberlerle geldin maşallah kuzuya ya , inşallah idrar kültüründe de bişey çıkmaz...
egecım masallah durumunun ıyı olmasına sevındım
bende sizi seviyorummmmmmmmm.
Aslında çok çabuk baktı içime sinmedi. Ama olsun herşeyi iyi dedi ya yeter. Birdahaki randevum salı belli olacak tahlil sonucuna göre ama zannedersem 2 hafta sonra der..
Sen nasılsın
sağolun kızlar inşallah bundan sonra antibiyotik kullanmam..
Sizde ne var ne yok
bende sizi seviyorummmmmmmmm.
Aslında çok çabuk baktı içime sinmedi. Ama olsun herşeyi iyi dedi ya yeter. Birdahaki randevum salı belli olacak tahlil sonucuna göre ama zannedersem 2 hafta sonra der..
Sen nasılsın
Ayyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummm ben geldim herkes beni merak etmiş seviyosunuz kız beni galiba:)))
kuzum iyi teyzeleri 2000 gr olmuş boyunu ölçemiyoruz artık dedi fl 61 çıktı
suyu iyi dedi... Herşey normal idrar kültürü istediler pazartesi çıkacak ona göre tekrar gün verecek.. Birdahakinde nst bağlarlar sanırım.. Benden bu kadar. Zaten artık çok kısa kontrol ediyor yatmam kalkmam 5 dk bile sürmedi..
5 tane okurum buradaki bütün hamişler niyetine değilmi...yusuf suresi doğru sen söyleyince hatırladım
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?