2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin egecim güzel haberlerle geldin maşallah kuzuya ya , inşallah idrar kültüründe de bişey çıkmaz...

merhaba canım. kardeşim girecek. mayısın 15inde.
ege kontrole gitti henüz gelmedi. birazdan gelir.
allah zihin açıklığı versin ömür boyu yaptığı işten keyif alabaileceği bir bölüm olur inşallah
ayyy doktor bana da kızdı şu tansion yüzünden yaa ilaç yazdı bugun başlıcam demek o kadar riski var (( hemen başlıyım o zaman yaa 14/9 çıktı ikidir gittiğimde...

çok önemli tansiyon canım ihmal etme bizimkisi bir tipi tansiyon yüksekliğiene neden olacak şeylerin preklamsi diye bişey var gebelik zehirlenmesi o da tansiyon yükselmesinden oluyor sara nöbetine benzer nöbetler geçirtiyormuş gözünü korkutmak değil amacım ama en azından önlemi alınabiliyorken al tavsiyem

Bekçi amcanın beyin ölümü gerçekleşmiş yaaa.
artık biraz bekleyip çekerler fişini yazık

Bu arada kızlar son 10 Yasin kaldı okumak isteyen varsa dağıtabilirim

ne için okunuyo ne zamana kadar okunuyo ben okumak isterim ....birde aklıma geldi arkadaşlardan biri
bebein iyi huylu olması için doğumun kolay olması için çeşitli dualar ik haftalarda yazmıştı bilen varsa
tekrar yazabilirmi çok memnun olurum

http://blogcuanne.com/2011/04/19/sezaryenin-boylesi-de-var/

kızlar aranızda benim gibi epüdüral sezeryan olucaklar yada düşünenler için harika bi video.mutlaka seyredin derim.benim gibi doğum videosu seyretmekten korkanlar için çokk masum bir video.

özellikle göbek kordonu kesiliş sahnesini izleyin.en son kesiliyo.bebeğin bağ kurması sağlanıyo.doktorumla bu şekilde konuştuk bizde.isterseniz sizde bu şekilde istediğinizi söyleyebilirsiniz.)))kıvırcık saçlı olan baba ve kordonu o kesiyo))

zaten dedi doktor gebelik zehirlenmesine kadar gider dedi... tuzlu tatlı yasak off tamam canım ilaç almıştım akşama içerim demiştim ama şimdi içeyim en iyisi..

iyi ki bidaha yazdın ben ilk kez gördüm çok sağol canım

seviyoruz tabi canım hoşgeldin güzel haberlerle geldin gözün aydın maşallah kuzuna idrar kültürüde iyi çıkar inşallah
sağolun kızlar inşallah bundan sonra antibiyotik kullanmam..
Sizde ne var ne yok

bende sizi seviyorummmmmmmmm.
Aslında çok çabuk baktı içime sinmedi. Ama olsun herşeyi iyi dedi ya yeter. Birdahaki randevum salı belli olacak tahlil sonucuna göre ama zannedersem 2 hafta sonra der..
Sen nasılsın

ben yazmıştım canım eğer erkek bebek olucaksa yusuf süresinin okunması bebek için iyi olurmuş, güzel yüzlü ahlaklı bi bebek olurmuş... kolay doğum için de; sümmessebile yesserah, bunu doğum esnasında tekrar edersen kolay doğum yaparsın...

41 yasin okunuyor bizler için, yarın akşam yapıcam duasını... sanırım 10 taneyi tamamlayamıcaz sen 2 tane okur musun canım?

merve ben dün 1 tane okudum.1 tane daha okuyabilirim.

5 tane okurum buradaki bütün hamişler niyetine değilmi...yusuf suresi doğru sen söyleyince hatırladım
sağol canım

Son düzenleme:
bende sizi seviyorummmmmmmmm.
Aslında çok çabuk baktı içime sinmedi. Ama olsun herşeyi iyi dedi ya yeter. Birdahaki randevum salı belli olacak tahlil sonucuna göre ama zannedersem 2 hafta sonra der..
Sen nasılsın

anladım canım, iyiym ben. şükür hava da iyi insanın morali düzeliyor.
senden de güzel haber aldım. daha ne olsun :)

bana 34ten sonra haftada 1 geleceksin dedi.

inşallah enfeksiyon çıkmaz bu sefer.

inşallah canım kurtulursun antibiyotikten
iyiyiz napalım aynı hala temizlik kabusum başlayamadı onun stresi var sen halledebildin mi? cumartesi geleceklermiş banacılar ama inş yalan çıkmaz

egecim maşallahh bebeğine.bende yarın akşam gidicem bakalım benim şehzadem kaç kilo oldu?ayyy maşallahhhh bebeklerimize

5 tane okurum buradaki bütün hamişler niyetine değilmi...yusuf suresi doğru sen söyleyince hatırladım
sağol canım

cnm şimdilik 2 tane oku belki okumak isteyen çıkar... olmadı özel msjla sana okuyacak olursan söylerim çok sağol Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…