Kızlar evi toparlıyoruz bu akşam herşeyi topluycaz anneme kıyafetler gitt. 23 nisanda gösteri var. Halılar yıkamaya gitti bugun
ben ne yapacammmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
Gunaydiiinnnn kizlaaarrrrr
ne var ne yok????
güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmegecim maşallahh bebeğine.bende yarın akşam gidicem bakalım benim şehzadem kaç kilo oldu?ayyy maşallahhhh bebeklerimize
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?Gunaydiiinnnn kizlaaarrrrr
ne var ne yok????
Kızlar evi toparlıyoruz bu akşam herşeyi topluycaz anneme kıyafetler gitt. 23 nisanda gösteri var. Halılar yıkamaya gitti bugun
ben ne yapacammmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
sağol cnm sende güzel haberler alıcaksın eminim...egecim maşallahh bebeğine.bende yarın akşam gidicem bakalım benim şehzadem kaç kilo oldu?ayyy maşallahhhh bebeklerimize
inşallah canım kurtulursun antibiyotikten
iyiyiz napalım aynı hala temizlik kabusum başlayamadı onun stresi var sen halledebildin mi? Cumartesi geleceklermiş banacılar ama inş yalan çıkmaz
merveeee gıtmedınmı bacımmmmm
Ayyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummm ben geldim herkes beni merak etmiş seviyosunuz kız beni galiba:)))
kuzum iyi teyzeleri 2000 gr olmuş boyunu ölçemiyoruz artık dedi fl 61 çıktı
suyu iyi dedi... Herşey normal idrar kültürü istediler pazartesi çıkacak ona göre tekrar gün verecek.. Birdahakinde nst bağlarlar sanırım.. Benden bu kadar. Zaten artık çok kısa kontrol ediyor yatmam kalkmam 5 dk bile sürmedi..
hoşgeldin canımmm Ege kontrolden geldi güzel geçmiş ona seviniyouz sen de ne var ne yok :)
insallah benımkıde gelır 2000 yaaaa:44::44::44:
kıslar kardeşim askerde yarın dağıtımda gideceği yer belli olacak uyuyorum uyanıyorum dua ediyorum inşallah hayırlısıyla iyi bir yere çıkar uzaklara gitmez hayırlısıyla gidip gelebileceği bir yer olur
kıslar kardeşim askerde yarın dağıtımda gideceği yer belli olacak uyuyorum uyanıyorum dua ediyorum inşallah hayırlısıyla iyi bir yere çıkar uzaklara gitmez hayırlısıyla gidip gelebileceği bir yer olur
Ayyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummm ben geldim herkes beni merak etmiş seviyosunuz kız beni galiba:)))
kuzum iyi teyzeleri 2000 gr olmuş boyunu ölçemiyoruz artık dedi fl 61 çıktı
suyu iyi dedi... Herşey normal idrar kültürü istediler pazartesi çıkacak ona göre tekrar gün verecek.. Birdahakinde nst bağlarlar sanırım.. Benden bu kadar. Zaten artık çok kısa kontrol ediyor yatmam kalkmam 5 dk bile sürmedi..
güzel haberlerle gelirsin inşallah canımm
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
Allah kolaylık versin sen kendini çok yorma taşınıyomusunuz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?