2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum. yemek yiyim sonrada işlerimi toparlarım kendinize iyi bakın.
çoooook öptüm hepinizi

Kızlar evi toparlıyoruz bu akşam herşeyi topluycaz anneme kıyafetler gitt. 23 nisanda gösteri var. Halılar yıkamaya gitti bugun

ben ne yapacammmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

egecim maşallahh bebeğine.bende yarın akşam gidicem bakalım benim şehzadem kaç kilo oldu?ayyy maşallahhhh bebeklerimize
güzel haberlerle gelirsin inşallah canımm
Gunaydiiinnnn kizlaaarrrrr
ne var ne yok????
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
Kızlar evi toparlıyoruz bu akşam herşeyi topluycaz anneme kıyafetler gitt. 23 nisanda gösteri var. Halılar yıkamaya gitti bugun

ben ne yapacammmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

Allah kolaylık versin sen kendini çok yorma taşınıyomusunuz yoksa

egecim maşallahh bebeğine.bende yarın akşam gidicem bakalım benim şehzadem kaç kilo oldu?ayyy maşallahhhh bebeklerimize
sağol cnm sende güzel haberler alıcaksın eminim...

inşallah canım kurtulursun antibiyotikten
iyiyiz napalım aynı hala temizlik kabusum başlayamadı onun stresi var sen halledebildin mi? Cumartesi geleceklermiş banacılar ama inş yalan çıkmaz

valla kuzum adamın başına bela oldum herdakka arıyorum gel paranın yarısını vereyim diye . Inşallah yalan olmaz herşey kalktı halılar gitti cuma cumartesi yada cumartesi pazar bitecek inşallahhhhhhhh datrısı başına

ben yemeğe gidiyorum gelirim sonra

egeeeee masallah kuzucumaaaaaaaaaaa bende gıdecem ayın 30 unaaaa

kıslar kardeşim askerde yarın dağıtımda gideceği yer belli olacak uyuyorum uyanıyorum dua ediyorum inşallah hayırlısıyla iyi bir yere çıkar uzaklara gitmez hayırlısıyla gidip gelebileceği bir yer olur

insallah buraya gelır sırtı yere gelmezzzz esım asker arka olurdu ne guzellll

Son düzenleme:

Egecik hoşgeldin maaşallah kuzucuğun büyümüş seninde normal herşey çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…